Αυστραλιανό Open: Ο αποκλεισμός Τσιτσιπά - Σάκκαρη, τα χρήματα και το αντίκτυπο στον ελληνικό αθλητισμό

https://www.flickr.com/photos/133535073@N08/40110772793
Δυστυχώς, παρά τις σκληρές προσπάθειες που κατέβαλαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκαν από το τουρνουά της Αυστραλίας. Κι αν ο Τσιτσιπάς μπορεί να αισθάνεται εν μέρει ευτυχισμένος λόγω της παρουσίας του στον τελικό και την άνοδο στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, η Σάκκαρη από την άλλη αδιαμφισβήτητα διακατέχεται από μια απογοήτευση, μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό της στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Εν πάση περιπτώσει, ο Στέφανος έχει διαγράψει μια φανταστική πορεία και πρόκειται ακόμα για ένα νέο παιδί που διαθέτει τις ικανότητες να πρωταγωνιστήσει και να πραγματοποιήσει το όνειρό του, που δεν είναι άλλο από το να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του παγκόσμιου τένις. Παράλληλα, όσο ο Έλληνας τενίστας ανεβάζει τα στάνταρ απόδοσής του και συνεχίζει να κερδίζει, τόσο φουσκώνει και ο τραπεζικός του λογαριασμός. Συγκεκριμένα, χάρη σε αυτή την εκπληκτική πορεία του μέχρι τον τελικό εισέπραξε κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αντίθετα με την φανταστική φόρμα του Στέφανου, η Μαρία φαίνεται ασταθής τους τελευταίους μήνες. Το γεγονός αυτό πιστοποιείται και από τον άδοξο αποκλεισμό της στον τρίτο γύρο του ίδιου θεσμού, όπου παραδόθηκε κυριολεκτικά από δικά της προσωπικά και αβίαστα λάθη. Συγκεκριμένα, στον αγώνα κόντρα στην Κινέζα Λιν Ζου ηττήθηκε με 2 - 1 σετ, σημειώνοντας ένα ασύλληπτο αρνητικό ρεκόρ. Αναλυτικά, υπέπεσε σε 52(!) λάθη, τα οποία αναμφίβολα της στοίχισαν την νίκη και την πιθανότητα μιας επιτυχημένης πορείας σε Γκραν Σλαμ. Τόσο η Σάκκαρη όσο και ο Τσιτσιπάς, ωστόσο, μπορούν να μιλάνε για μια χαμένη ευκαιρία, η πρώτη για πρόκριση στην επόμενη φάση και ο δεύτερος για την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου Γκραν Σλαμ απέναντι μάλιστα στον κορυφαίο όλων των εποχών, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αδιαμφισβήτητα, το τένις αποτελεί ένα άθλημα που κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες και προσφέρει ασυναγώνιστο θέαμα με πληθώρα ανατροπών, αφού συχνά τα αουτσάιντερ καταφέρνουν να επικρατήσουν! Όποιον αθλητή ή αθλήτρια κι αν υποστηρίζετε, μπορείτε να ανακαλύψετε αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές καθώς και ειδικά στοιχήματα σε μια ανερχόμενη και πλήρη στοιχηματική πλατφόρμα όπως στο in2bet.com.cy. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις σωστές σας προβλέψεις αλλά και να διασκεδάσετε προσδίδοντας ένα πρόσθετο ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις που παρακολουθείτε.

Κοντολογίς, πολύς κόσμος έχει ξεκινήσει τόσο να παρακολουθεί όσο και να εξασκείται στο τένις, χάρη στην συγκλονιστική ανέλιξη των δύο κορυφαίων Ελλήνων τενιστών, οι οποίοι με τις επιτυχίες έχουν εμπνεύσει χιλιάδες μικρούς και μεγάλους. Δίχως υπερβολή, πρόκειται για δύο ισχυρά αθλητικά πρότυπα που έχουν μεταμορφώσει ολοκληρωτικά το ελληνικό τένις σε κάθε έκφανση αυτού. Άλλωστε, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έχουν επαναφέρει για τα καλά στο παγκόσμιο κάδρο την ελληνική αντισφαίριση και βρίσκονται, αν μη τι άλλο, στο προσκήνιο της διεθνούς κοινότητας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail