Η Ζαχάροβα προειδοποιεί την Μπάερμποκ να μην κάνει ανεπανόρθωτο λάθος στην Ουκρανία

Freepen.gr - Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα προειδοποίησε τη Γερμανίδα Υπουργό Εξωτερικών Ανναλένα Μπάερμποκ, η οποία παραδέχτηκε ότι τα λόγια της πως η Ευρώπη βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία ήταν λάθος, να μην κάνει ανεπανόρθωτα λάθη σχετικά με την Ουκρανία, όπως έγραψε στο κανάλι της στο Telegram το Σάββατο.

Νωρίτερα το Σάββατο, η Μπάερμποκ παραδέχτηκε ότι έκανε ένα λάθος ισχυριζόμενη στα τέλη Ιανουαρίου πως η Ευρωπαϊκή Ένωση «διεξάγει πόλεμο με τη Ρωσία». «Αυτός που δεν κάνει λάθη, δεν ζει», ανέφερε η Μπάερμποκ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Der Tagesspiegel, εξηγώντας τα λόγια της.

Σύμφωνα με την Ζαχάροβα, ήταν μια κομβική δήλωση της Μπάερμποκ.

"Μόλις συνειδητοποιήσετε το λάθος σας ειλικρινά, θα το καταλάβετε. Πρέπει να το κάνετε. Ωστόσο, αν είστε πάλι υποκριτικοί, κάνετε ένα ανεπανόρθωτο λάθος αυτή τη φορά", έγραψε η Ζαχάροβα.

Η Ρωσίδα διπλωμάτης κάλεσε τη Γερμανίδα υπουργό Εξωτερικών «αν πιστεύεις ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθη επειδή είναι μέρος της ανθρώπινης ζωής, σταματήστε να εμπλέκεστε στην κλιμάκωση της κρίσης που οδηγεί σε δολοφονίες ανθρώπων με δυτικά όπλα».

Η Ζαχάροβα υπενθύμισε ότι η Γερμανία υποστήριζε το ουκρανικό καθεστώς, το οποίο σκότωνε ανθρώπους στο Ντονμπάς, για οκτώ χρόνια, και πως η Ρωσία είχε ξεκινήσει την ειδική στρατιωτική της επιχείρηση για να σταματήσει την αιματοχυσία και να περιορίσει τις απειλές κλιμάκωσής της σε άλλον έναν παγκόσμιο πόλεμο.

«Και τότε οι εγκληματίες του ΝΑΤΟ άρχισαν να ρίχνουν καύσιμα στη φωτιά, μετατρέποντάς τα όλα σε ένα τεράστιο μακελειό», πρόσθεσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail