Η Ρωσία στέλνει διασώστες στη Συρία - Η Ελλάδα;

Anton Novoderzhkin/TASS
Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πρόσφερε τη βοήθεια της Ρωσίας στη Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό της Δευτέρας, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του Πούτιν με τον Σύριο ομόλογό του, Μπασάρ Άσαντ.

«Ο Πούτιν εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του για τις συνέπειες του σεισμού στη βόρεια Συρία που είχε ως αποτέλεσμα πολλές ανθρώπινες απώλειες και προσέφερε βοήθεια στη συριακή πλευρά», ανέφερε.

«Ο Μπασάρ Άσαντ αποδέχτηκε αυτή την προσφορά με ευγνωμοσύνη και οι διασώστες του ρωσικού υπουργείου έκτακτης ανάγκης θα αναχωρήσουν για τη Συρία εντός ωρών», ανέφερε.

Νωρίτερα, ο Πούτιν έστειλε συλλυπητήρια τηλεγραφήματα στον Άσαντ και τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να δείξει την ανθρωπιά της στέλνοντας σωστικά συνεργεία στην Τουρκία που διαρκώς μας απειλεί με πόλεμο. Στη Συρία που βασανίζεται από το 2011 και μας ενώνουν τόσα πολλά, δε θα στείλει;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail