Τα γερμανικά τανκς με σταυρούς πάνω τους διαταράσσουν τη ρωσική γενετική μνήμη όσο τίποτα άλλο στη γη

Η Μόσχα βλέπει τον ανταγωνισμό στον εφοδιασμό των τανκς μεταξύ των χωρών του ΝΑΤΟ ως κλιμάκωση των εχθροπραξιών. Στις 2 Φεβρουαρίου, μιλώντας στο Βόλγκογκραντ σε μια συναυλία προς τιμήν της 80ης επετείου από τη Μάχη του Στάλινγκραντ, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν είπε ότι τα γερμανικά τανκς απειλούν ξανά τη Ρωσία.

Lyuba Lulko - english.pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

"Απίστευτο, αλλά αληθινό: Γερμανικά τανκς Leopard με σταυρούς πάνω τους μας απειλούν ξανά. Και πάλι, θα πολεμήσουν εναντίον μας στη γη της Ουκρανίας μέσω των χεριών των απογόνων του Χίτλερ - μέσω των χεριών υποστηρικτών του Μπαντέρα", είπε ο Πούτιν.

Η Μόσχα δεν στέλνει τανκς στα σύνορα εκείνων των κρατών που παρασύρουν τις ευρωπαϊκές χώρες στο νέο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Ωστόσο, η Μόσχα ξέρει πώς να απαντήσει.

«Ο σύγχρονος πόλεμος με τη Ρωσία θα είναι εντελώς διαφορετικός για αυτούς», είπε ο Πούτιν.

Τα γερμανικά τανκς με σταυρούς πάνω τους ενοχλούν και διαταράσσουν τη γενετική μνήμη τόσο των Ρώσων στρατιωτών όσο και των πολιτών.

Για τον Απρίλιο έχουν προγραμματιστεί παραδόσεις βαρέων αρμάτων μάχης Leopard και Abrams για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας σε ποσότητα έως και 100-150 οχημάτων μάχης.

Όταν ανακοίνωσε την προμήθεια 31 αρμάτων μάχης Abrams, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε ότι οι Ουκρανοί προετοιμάζονταν για μια αντεπίθεση. Ο Λευκός Οίκος ελπίζει πως η μεταφορά όπλων θα βοηθήσει την Ουκρανία να καταλάβει τα χαμένα εδάφη, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας.

Δυτικοί δημοσιογράφοι άρχισαν ήδη να μιλούν για μια ευκαιρία για χτυπήματα σε ρωσικούς στόχους με τη βοήθεια πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς. Το επόμενο βήμα ορίστηκε επίσης — το κλείσιμο του ουρανού πάνω από τη Δυτική Ουκρανία. Μέχρι πρότινος απέκλειαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά έτσι συζητούσαν το ενδεχόμενο και για προμήθεια τανκς.

Όπως επινοήθηκε από το Πεντάγωνο, τα τανκς βοηθούν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας να επιτεθούν στις πόλεις Μελιτόπολη και Μπερντιάνσκ από τη Χερσώνα και τη Ζαπορίζια με σκοπό να φτάσουν στην Κριμαία. Είναι προφανές ότι η επίθεση πρέπει να ματαιωθεί, διαφορετικά θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες.

Τα τανκς του ΝΑΤΟ δεν θα φτάσουν καν στις μονάδες της AFU

Η Ρωσία πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην αφήσει τανκς του ΝΑΤΟ να παραδοθούν στα ουκρανικά στρατεύματα.

Θα θέλαμε να πιστεύουμε πως η ρωσική διοίκηση της ειδικής επιχείρησης κατανοεί μια τέτοια ανάγκη. Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν οργανώσει πρόσθετες επιχειρήσεις στα μέτωπα στην περιοχή Zaporizhzhia και στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, προς την κατεύθυνση του Vuhledar. Αναφέρθηκε ότι τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στην πόλη και πήραν τον έλεγχο του αυτοκινητόδρομου που οδηγεί από το Pokrovsky στο Vuhledar.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Μπάιντεν για την ετοιμότητα της Ουάσιγκτον να προμηθεύσει άρματα μάχης Abrams, οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση με drones προς την κατεύθυνση του Κιέβου, του Ντνεπροπετρόφσκ (σε βιομηχανική επιχείρηση), καθώς και στο ελεγχόμενο από το Κίεβο τμήμα της περιοχής Χερσώνα, στο Μικολάιβ και Περιφέρειες της Οδησσού.

Στη συνέχεια, στις 26 Ιανουαρίου, περίπου έξι Tu-95 απογειώθηκαν από την περιοχή του Μούρμανσκ και εκτόξευσαν πυραύλους σε στόχους στην Ουκρανία, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας Γιούρι Ιγκνάτ. Οι επιθέσεις επιβεβαιώθηκαν στην Οδησσό (πιθανώς, σε υποσταθμό στο Ουσάτοβο), στη Βίνιτσια και στην περιοχή του Κιέβου (πιθανόν στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με αντλία στο Κίεβο, στο θερμοηλεκτρικό σταθμό Darnitskaya ή σε ένα εργοστάσιο επισκευής αυτοκινήτων).

Η καταστροφή του ενεργειακού συστήματος και των στρατιωτικών βάσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δεν είναι καθόλου αρκετή. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να αποτραπεί η άφιξη τανκς του ΝΑΤΟ στις ουκρανικές στρατιωτικές μονάδες. Πρέπει να καταστραφούν στα συνοριακά σημεία ελέγχου καθώς περνούν τα ουκρανικά σύνορα και αλλάζουν το περιτύπωμα του σιδηροδρόμου.

Επόμενος στόχος της ειδικής επιχείρησης είναι η Οδησσός

Όσο περισσότερη βοήθεια λαμβάνει η Ουκρανία από τη Δύση, τόσο διευρύνονται τα σύνορα της ειδικής επιχείρησης. Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ έγραψε στο κανάλι του στο Telegram πως «το καθεστώς του Κιέβου σύντομα δεν θα έχει διέξοδο στη θάλασσα». Μπορεί κανείς να υποθέσει ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα πάρουν τον έλεγχο της πόλης της Οδησσού.

Παραπομπή: Κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, η Ναζιστική Γερμανία χρησιμοποίησε τανκς Τίγρης που έφεραν τα σύμβολα της Βέρμαχτ — σταυρούς Balkenkreuz.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail