Ο Καντίροφ λέει ότι σχεδιάζει να ιδρύσει ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία

Έλενα Αφονίνα/TASS
Freepen.gr - Ο αρχηγός της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ δήλωσε την Κυριακή ότι σχεδιάζει να ιδρύσει μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία μετά την παραίτησή του από την κρατική υπηρεσία.

"Μπορεί να ειπωθεί ήδη τώρα πως η Wagner έχει αναμφισβήτητα αποδείξει την αποτελεσματικότητά της σε στρατιωτικούς όρους και έχει τραβήξει μια γραμμή στις εικασίες για την σκοπιμότητά της. Χωρίς αμφιβολία, τέτοιες επαγγελματικές μονάδες είναι απαραίτητες και σκοπεύω, όταν τελειώσω τη σταδιοδρομία μου στην κρατική υπηρεσία, να παράσχω ανταγωνισμό στον αγαπητό μας αδελφό Yevgeny Prigozhin και να δημιουργήσω μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία. Νομίζω ότι θα τα καταφέρω», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.

Σύμφωνα με τον Καντίροφ, η Wagner PMC έχει επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. «Παρά όλες τις δυσκολίες, η Βάγκνερ επιτυγχάνει τους στόχους της σε οποιαδήποτε κατάσταση», πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail