Στην πραγματικότητα, ορδές εξαιρετικά εξελιγμένων αγνώστων στοιχείων αεροσκαφών έχουν πετάξει πάνω από την επικράτεια των ΗΠΑ

Pixabay
Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ περίεργα. Πρώτον, ένα «κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι» καταρρίφθηκε στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καρολίνας αφού είχε ταξιδέψει σε μεγάλο μέρος των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών. Στη συνέχεια, ένα άλλο «άγνωστο αντικείμενο» καταρρίφθηκε πάνω από την Αλάσκα. Στη συνέχεια, κατόπιν αιτήματος του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό, ένα τρίτο «άγνωστο αντικείμενο» καταρρίφθηκε πάνω από τον Καναδά. Και τώρα μόλις μάθαμε πως ένα τέταρτο «άγνωστο αντικείμενο» καταρρίφθηκε πάνω από τη λίμνη Χιούρον

Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Επιπλέον, ένας βουλευτής από τη Μοντάνα αναφέρει ότι υπάρχει ένα «άγνωστο αντικείμενο» που πετά πάνω από την πολιτεία του. Εκτός από όλα τα άλλα, η Κίνα μας λέει πως ένα «άγνωστο αντικείμενο» πετούσε κοντά στο κινεζικό λιμάνι Qingdao. Ξαφνικά, αυτές οι θεάσεις έγιναν η μεγαλύτερη είδηση ​​σε ολόκληρη τη χώρα και νομίζω ότι είναι πιθανό να υπάρξουν ακόμη περισσότερες θεάσεις τις επόμενες ημέρες.

Αλλά ας τα βάλουμε όλα αυτά σε μια προοπτική.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι φρικάρουν με αυτήν την ιστορία είναι επειδή τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης τρομάζουν με αυτήν την ιστορία.

Εάν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αγνοούσαν αυτήν την ιστορία, θα αγνοούσαν επίσης αυτήν την ιστορία.

Έχουμε εκπαιδευτεί να πιστεύουμε πως μια ιστορία είναι σημαντική μόνο όταν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης μας λένε ότι είναι σημαντική.

Αν εκατομμύρια Αμερικανοί θέλουν να ενθουσιαστούν με μερικά μπαλόνια, είναι εντάξει.

Θα ενθουσιαστώ μαζί τους.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι ορδές εξαιρετικά εξελιγμένων άγνωστων αεροσκαφών πετούν πάνω από το έδαφος των ΗΠΑ εδώ και χρόνια.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικά παραδείγματα. Ξεκινώντας το Δεκέμβριο του 2019, μεγάλες ομάδες «αγνώστων drones» εντοπίστηκαν επανειλημμένα να πετούν πάνω από το βορειοανατολικό Κολοράντο και τη δυτική Νεμπράσκα:

Ένας σχηματισμός μη αναγνωρισμένων drones, μερικά σε ομάδες των 30, έχει αναφερθεί πως πετούσε ψηλά πάνω από μια γωνιά του αγροτικού βορειοανατολικού Κολοράντο και της δυτικής Νεμπράσκα, συνήθως από τις 7 έως τις 10 μ.μ. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, τα drones έχουν άνοιγμα φτερών 6 πόδια ή περισσότερο.

«Μπορούν να κάθονται εκεί και να αιωρούνται. Μπορούν να κατέβουν πολύ γρήγορα. Μπορούν να απογειωθούν πολύ γρήγορα», είπε ο Γουάιατ Χάρμαν, ο οποίος κυνήγησε τα drones καθώς πετούσαν πάνω από τη γη του στην κομητεία της Ουάσιγκτον του Κολοράντο, στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ».

Αυτός και η κοπέλα του, Τσέλσι Άρνολντ, δήλωσε πως κυνηγούσαν τα φώτα για περίπου 15 μίλια, οδηγώντας με ταχύτητα 70 μίλια την ώρα.

Αυτά τα drones ήταν πολύ μεγάλα και μπορούσαν να πετάξουν με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες.

Πολύ σύντομα, υπήρξαν επίσης θεάσεις στο Κάνσας. Εκείνη την εποχή, πολλοί μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν σχηματισμούς έως και 50 drones που πετούσαν σε πολύ ακριβείς «σχηματισμούς πλέγματος»

Εν τω μεταξύ, οι γειτονικές πολιτείες Νεμπράσκα και Κάνσας αντιμετώπιζαν επίσης τα δικά τους μυστήρια σμήνη drones. Από το Δεκέμβριο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2020, οι κάτοικοι των τριών πολιτειών ενοχλήθηκαν από πολλές παρατηρήσεις πολυάριθμων μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV) με άνοιγμα φτερών έως και 6 ποδών που πετούσαν μεταξύ 6 μ.μ. και 10 μ.μ. σε σχηματισμούς πλέγματος. Την ίδια νύχτα που ο Iovinella δεχόταν κλήσεις, ένας βουλευτής της Νεμπράσκα ανέφερε ότι είδε 30 έως 50 drones στον ουρανό. Οι μάρτυρες ανησύχησαν από το μέγεθος και την ταχύτητα των οχημάτων. «Έφτασε στο σημείο να επιδιώκουμε να πάρουμε τα όπλα», λέει ο Mike, 39 ετών, από το Lindon του Κολοράντο, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει μερική ανωνυμία.

Για μένα, ένας μεγάλος στόλος εξαιρετικά εξελιγμένων drones που πετούν με πολύ υψηλή ταχύτητα είναι πολύ πιο ανησυχητικός από μερικά μπαλόνια μεγάλου υψομέτρου.

Αρκετά συχνά, τα μη αναγνωρισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη φαίνεται να ενδιαφέρονται πολύ για στόχους εθνικής ασφάλειας εξαιρετικά ευαίσθητης φύσης. Στην πραγματικότητα, από το Μάρτιο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2021, υπήρξαν «τέσσερις αναφορές για άγνωστες εισβολές αερομεταφερόμενων οχημάτων σε ευαίσθητα κυβερνητικά πυρηνικά εργαστήρια των ΗΠΑ»:

Τα αιτήματα του νόμου περί ελευθερίας πληροφοριών από την Washington Examiner επέστρεψαν τέσσερις αναφορές αγνώστων εισβολών αερομεταφερόμενων οχημάτων σε ευαίσθητα κυβερνητικά πυρηνικά εργαστήρια των ΗΠΑ μεταξύ Μαρτίου 2018 και Απριλίου 2021. Σε κάθε περίπτωση, οι αξιωματικοί ασφαλείας απέτυχαν να προσδιορίσουν τον χειριστή αυτών των προφανών οχημάτων ή την πρόθεσή τους.

Οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις και τα πλοία που ανήκουν στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ είναι επίσης κοινοί στόχοι. Για παράδειγμα, πέρυσι δόθηκαν στη δημοσιότητα πλάνα από ένα πολύ ανησυχητικό περιστατικό στο οποίο ένα σμήνος drones που πέταξε πολύ κοντά στο USS Zumwalt τον Απρίλιο του 2019:

Νέα πλάνα από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δείχνει ένα σμήνος drones άγνωστης προέλευσης να πετά πάνω από το USS Zumwalt, ένα εξαιρετικά ευαίσθητο «καταδρομικό stealth» στα νερά ανοιχτά της Καλιφόρνια τον Απρίλιο του 2019.

Το βίντεο, που ελήφθη από το The War Zone μέσω του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας, παρουσιάζει έναν ναύτη που περιγράφει μια σειρά από φώτα από έξι drones πάνω από το USS Zumwalt καθώς κινηματογραφούσε τη συνάντηση.

Φυσικά αυτό δεν ήταν απλώς ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Σύμφωνα με μια «ενδιάμεση έκθεση» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022, υπήρξαν 144 περιστατικά αγνώστων στοιχείων αεροσκαφών που πετούσαν κοντά σε στρατιωτικούς στόχους των ΗΠΑ σε μια περίοδο 17 ετών:

Παρατηρήσεις αεροσκαφών που φαίνονται να πετούν χωρίς ευδιάκριτα μέσα πρόωσης έχουν αναφερθεί κοντά σε στρατιωτικές βάσεις και ακτές, αυξάνοντας την προοπτική πως μάρτυρες έχουν εντοπίσει άγνωστη ή μυστική κινεζική ή ρωσική τεχνολογία.

Μια ενδιάμεση έκθεση που δημοσιεύθηκε από αξιωματούχους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών πέρυσι μέτρησε 144 θεάσεις αεροσκαφών ή άλλων συσκευών που προφανώς πετούσαν με μυστηριώδεις ταχύτητες ή τροχιές. Σε όλες εκτός από μία από τις θεάσεις που διερευνήθηκαν, υπήρχαν πολύ λίγες πληροφορίες για τους ερευνητές για να χαρακτηρίσουν ακόμη και γενικά τη φύση του περιστατικού.

Αλλά αυτό δεν ήταν το τέλος της ιστορίας.

Πολλά περισσότερα περιστατικά προστέθηκαν αργότερα σε αυτήν την αναφορά και τελικά το συνολικό σύνολο έφτασε τα 510 περιστατικά:

Η ημερομηνία του Μαρτίου 2021 αντιπροσωπεύει το τέλος μιας περιόδου προκαταρκτικής αξιολόγησης από το ODNI που διήρκεσε 17 χρόνια, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξαν 144 αναφορές UAP. Από εκείνη την ημερομηνία, αναφέρθηκαν επίσης άλλα 119 περιστατικά που έλαβαν χώρα πριν από το Μάρτιο του 2021 αλλά δε συμπεριλήφθηκαν στην προκαταρκτική αξιολόγηση — ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των αναφορών σε 510 στα τέλη Αυγούστου 2022.

Χαίρομαι λοιπόν που επιτέλους γίνεται σάλος για την έλλειψη ασφάλειας στους ουρανούς πάνω από τα κεφάλια μας.

Επειδή τεράστιες ορδές drones παραβιάζουν τακτικά τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ εδώ και πολύ καιρό.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ναι, τα drones μπορούν να εξαπολύσουν όπλα μαζικής καταστροφής.

Δυστυχώς, οι ηγέτες μας συνεχίζουν να μας οδηγούν ακόμη πιο κοντά σε κατακλυσμικές συγκρούσεις τόσο με τη Ρωσία όσο και με την Κίνα και ο θάνατος και η καταστροφή που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιες συγκρούσεις θα ήταν αδιανόητες.

Ας ελπίσουμε λοιπόν πως οι ηγέτες μας θα αποφασίσουν να αντιστρέψουν την πορεία τους και να αρχίσουν να πιέζουν για ειρήνη όσο είναι ακόμα δυνατό να το πράξουν.

Γιατί αν παραμείνουμε στο μονοπάτι που ακολουθούμε, τελικά κάποιος θα κάνει ένα λάθος που δε θα μπορεί να σβήσει και τότε εκατομμύρια εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail