Μόνο να κάνουμε εκλογές γρήγορα, μη γίνει κανένας σεισμός και χάσουμε την ψήφο σας

Τεράστια η καταστροφή και συμφορά στη γειτονική Τουρκία. Ήταν μεγάλος ο σεισμός, όμως ένα έκανε εντύπωση σε όλους μας. Πώς πέσανε τόσα σπίτια και πολυκατοικίες σαν τραπουλόχαρτα; Προφανώς οι κατασκευές δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Όμως κάτι ακόμα που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις. Ο σεισμός ως φυσικό φαινόμενο, μπορεί να αργεί, αλλά δε μας ξεχνάει. Εμείς όμως έχουμε ξεχάσει πολλά από όσα περάσαμε και στη χώρα μας, σαν μία σεισμογενής περιοχή…

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Ναι τα τελευταία χρόνια, τα σπίτια χτίζονται με αυστηρούς αντισεισμικούς κανόνες, έλα όμως που νέα και παλιά σπίτια, ντύθηκαν τουριστικά καταλύματα και ο πολίτης δε βρίσκει πουθενά σπίτι να μείνει, πανάκριβα τα πάντα, και εσύ αναγκάζεσαι να μείνεις σε παλιά σαράβαλα σπίτια και πολυκατοικίες, που δεν έχουν σχεδόν καμία αντισεισμική προστασία.

Ενοίκια ψηλά στο Θεό, πασαλειμμένα με μπογιά κτίρια, και αν σου αρέσει, αν δεν σου αρέσει το δίνουμε και το νοικιάζουμε με τη μέρα. Θα μου πείτε ποιος κοιτάζει όλα αυτά, όταν σε μία πανάκριβη χώρα με δυσκολία βγάζεις το ψωμί σου και το μεροκάματό σου, και χωρίς θέρμανση προσπαθείς να βγάλεις ένα χειμώνα, που άργησε αλλά προφανώς δε μας ξέχασε.

Τι να πεις; Σε μία χώρα που τοποθετούν για Υπουργό υγείας έναν μπαμπούλα της ακροδεξιάς, που μόλις χιονίζει το μόνο που ξέρει η κυβέρνηση είναι να βάζει πρόστιμα σε οδηγούς, που δεν έχουν ιδέα, όχι αλυσίδα να βάλουν, αλλά πώς οδηγούν στο χιόνι. Που σου αρπάζουν τα χρήματα για να σου δίνουν επιδόματα.

Άμα δε, έρθει και ο Εγκέλαδος; Όποιος σωθεί, σώθηκε… Θα σωθεί και το κράτος από κάμποσες συντάξεις, όπως σώθηκε και με κάμποσους θανάτους με την πανδημία. Μόνο να κάνουμε εκλογές γρήγορα, να μας ψηφίσετε, μη γίνει κανένας σεισμός και χάσουμε την ψήφο... Μπεεεεεεε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail