Η Δύση θα χάσει την πίστη της στον Ζελένσκι αν χάσει το Μπαχμούτ

Freepen.gr - Η Δύση μπορεί να χάσει την πίστη της στον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky εάν ​​οι Ενοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στο Bakhmut υποστούν σοβαρές απώλειες, ανέφερε η Wall Street Journal.

Η μάχη για το Μπαχμούτ (το ρωσικό όνομα της πόλης είναι Αρτεμόβσκ) κοστίζει πολύ στην Ουκρανία, ανέφερε η WSJ. Τα γεγονότα εκτυλίσσονται σε μια κρίσιμη στιγμή των εχθροπραξιών, όταν τα ρωσικά στρατεύματα, ενισχυμένα με τους επιστρατευμένους στρατιώτες, άρχισαν να προχωρούν.

Στο Bakhmut, η Ουκρανία αντιμετωπίζει και πάλι μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της διατήρησης θέσεων και της σωτηρίας των ζωών του στρατιωτικού προσωπικού για άλλες μάχες, αναφέρει το άρθρο της δημοσίευσης με αναφορές στον Zelensky, ο οποίος υποσχέθηκε να μην παραδώσει το Bakhmut.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail