Το αρχαιότερο ψέμα και γιατί καθυστέρησε το τέλος της αμερικανικής αυτοκρατορίας

Ληστές του κόσμου, έχοντας με την καθολική λεηλασία τους εξαντλήσει τη γη, τουφεκίζουν σε βάθος. Αν ο εχθρός είναι πλούσιος, είναι αρπακτικά. Αν είναι φτωχός, ποθούν τον έλεγχο. Ούτε η ανατολή ούτε η δύση μπόρεσαν να τους ικανοποιήσουν. Μόνοι μεταξύ των ανθρώπων ποθούν με την ίδια προθυμία τη φτώχεια και τον πλούτο. Στη ληστεία, τη σφαγή και τη λεηλασία, δίνουν το ψευδές όνομα της αυτοκρατορίας. Δημιουργούν μια ερημιά και την ονομάζουν ειρήνη.

Calgacus, AD 84

Batiushka - the Saker blog / Παρουσίαση Freepen.gr

Εισαγωγή: Βαβυλώνα και το Βασίλειο του Χρυσού (1)

Στο Κεφάλαιο 5 του Βιβλίου του Δανιήλ της Παλαιάς Διαθήκης, διαβάζουμε για τη γιορτή του Βασιλιά Βαλτάσαρ και ένα μυστηριώδες χέρι, που έγραψε τα ακόλουθα λόγια στον τοίχο του παλατιού του: ΜΕΝΕ, ΜΕΝΕ, ΤΕΚΕΛ, ΠΑΡΣΙΝ. Αυτές οι λέξεις ερμηνεύτηκαν ως το νόημα: «Ο Θεός μέτρησε τις ημέρες της βασιλείας σου και έδωσε ένα τέλος. Έχετε ζυγιστεί στην ζυγαριά και σας βρεθήκατε ελλιπείς. Το βασίλειό σας διαιρέθηκε και δόθηκε στους Μήδους και τους Πέρσες». Ήταν το τέλος της Νεο-Βαβυλωνιακής Αυτοκρατορίας, του Βασιλείου του χρυσού, καθώς εκείνη ακριβώς τη νύχτα ο Βαλτάσαρ ο Χαλδαίος βασιλιάς σκοτώθηκε. Ήταν το 539 π.Χ. το Τέλος της Αυτοκρατορίας.


Η απεικόνιση της γραφής στον τοίχο από τον Ρέμπραντ

Ρώμη και το Βασίλειο του Αργυρού

Το πρώτο άτομο που εμφανίστηκε στην ιστορία της Σκωτίας με το όνομά του ονομαζόταν Calgacus («ο ξιφομάχος»). Ήταν ηγέτης των Καληδονίων, που αργότερα ονομάστηκαν Σκωτσέζοι, και αναφέρεται στη μάχη του Mons Graupius το 84 μ.Χ. που αναφέρθηκε παραπάνω. Ένας σύγχρονος ιστορικός της Σκωτίας το έθεσε έτσι, με λόγια που θα ακούγονταν οικεία αν εφαρμοστούν στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία και την Ουκρανία:

«Η πραγματικότητα είναι ότι οι Ρωμαίοι ήρθαν στη σημερινή Σκωτία, είδαν, έκαψαν, σκότωσαν, έκλεψαν και κατά καιρούς κατακτούσαν, και μετά άφησαν ένα τεράστιο χάος πίσω τους, καθαρίζοντας γηγενείς οικισμούς και καλύπτοντας καλές καλλιεργήσιμες εκτάσεις με τα υπολείμματα τάφρων, οχθών, δρόμων και άλλων ειδών αρχαίων στρατιωτικών συντριμμιών. Όπως οι περισσότεροι ιμπεριαλιστές, έφτασαν για να βγάλουν χρήματα, να κερδίσουν πολιτικό πλεονέκτημα και να εκμεταλλευτούν τους πόρους των αποικιών τους σχεδόν με οποιοδήποτε τίμημα για τους κατακτημένους» (2).

Οι ειδωλολάτρες Ρωμαίοι είχαν ένα σύνθημα, «Imperium sine fine» ή «Αυτοκρατορία χωρίς τέλος». «Χωρίς τέλος» σήμαινε τόσο στο χρόνο/ιστορία όσο και στο χώρο/γεωγραφία. Ωστόσο, η Αυτοκρατορία τους είχε ένα γεωγραφικό τέλος σχετικά νωρίς. Αυτό είχε τη μορφή μιας τεράστιας κατασκευής που χρειάστηκε χιλιάδες άνδρες και περίπου έξι χρόνια για να χτιστεί, που ξεκίνησε το 122 μ.Χ.. Ονομάζεται Τείχος του Αδριανού. Αυτό το Τείχος χώριζε τη ρωμαϊκή επαρχία της Βρετανίας, με πρωτεύουσά της το Ρωμαϊκό Λοντίνιο/Λονδίνο, από τους Καληδονίους στα βόρεια του νησιού. Γιατί οι Ρωμαίοι τελικά ηττήθηκαν από την Καληδονία, η οποία έκτοτε ονομάζεται Σκωτία. Μερικοί θα σας πουν ότι οι Ρωμαίοι είχαν πάρα πολλά προβλήματα αλλού στην Αυτοκρατορία τους για να μπουν στον κόπο να νικήσουν τους Καληδονίους ή πως μισούσαν τα βουνά και το κλίμα τους και ότι οι αραιοί φυσικοί πόροι τους δεν ήταν αρκετά ελκυστικοί για αυτούς. Αλλά μην ξεχνάτε την εγγενή αντίσταση. Γεγονός είναι πως η Καληδονία δεν υποτάχθηκε ποτέ από τη Ρωμαϊκή Βρετανία, όπως, περίπου 1.820 χρόνια αργότερα, το ορεινό βασίλειο του Μαυροβουνίου δεν υποτάχθηκε ποτέ στη Ναζιστική Γερμανία.

Φυσικά, οι Δυτικές επαρχίες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, που λανθασμένα αποκαλούνται Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (3), δεν έπεσαν εξαιτίας των Καληδονίων. Έπεσαν τον πέμπτο αιώνα εξαιτίας των μεταγενέστερων «βαρβάρων», αν και όχι χωρίς εσωτερική προδοσία και εσωτερική παρακμή. Πράγματι, υπάρχουν περίπου 200 αντικρουόμενες θεωρίες για το γιατί έπεσε η Παλαιά Ρώμη. Παρόλα αυτά, οι Σκωτσέζοι «βάρβαροι» (οι Ρωμαίοι πάντα αποκαλούσαν «βάρβαρους» όποιον τους εναντιωνόταν – αυτό σας θυμίζει άλλους σήμερα;) ήταν οι πρώτοι που αντιστάθηκαν επιτυχώς στον «Πολιτισμό». Και έτσι έβαλαν ένα ντροπιαστικό τέλος στο ψέμα της ρωμαϊκής προπαγάνδας, «Imperium sine fine», «Αυτοκρατορία χωρίς τέλος».

Η Βρετανία και το Βασίλειο του Χαλκού

Η Βρετανική Αυτοκρατορία βασίστηκε άμεσα στο πρότυπο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το ίδιο το όνομα «Βρετανία» σχεδόν εξαφανίστηκε αφού οι Ρωμαίοι είχαν εγκαταλείψει τη «Βριτανία» τους το 410 μ.Χ. Ωστόσο, το όνομα αναβίωσε από τους ιμπεριαλιστές Νορμανδούς το 1066, οι οποίοι επίσης μετέφεραν την αγγλική βασιλική, πνευματική και πολιτιστική πρωτεύουσα από το Winchester πίσω στην παλιά ρωμαϊκή πολιτική και οικονομική πρωτεύουσα, την πόλη του Londinium. Οι Νορμανδοί και οι Εβραίοι χρηματοδότες τους δημιούργησαν έτσι μια πολυεθνική αυτοκρατορία μεταξύ της Βόρειας Γαλλίας και της Αγγλίας, η οποία σύντομα επεκτάθηκε στην Ουαλία, τη Σκωτία, τη Δυτική Γαλλία και την Ιρλανδία. Μετά την πτώση αυτής της γαλλόφωνης βρετανικής αυτοκρατορίας τον δέκατο τέταρτο και δέκατο πέμπτο αιώνα, εν μέρει ως αποτέλεσμα του «Εκατονταετούς Πολέμου», η Βρετανία αναβίωσε ξανά τον δέκατο όγδοο αιώνα.

Μετά την τελική ήττα του Ναπολέοντα το 1815, ο επιθετικός εμπορευματικός εθνικισμός αυτού του ύμνου δικαιώθηκε πλήρως από τον τζινγκοϊστικό βικτοριανό ιμπεριαλισμό. Η μετάφρασή τους των «Imperium sine fine», «Empire without end» ήταν «η αυτοκρατορία στην οποία ο ήλιος δε δύει ποτέ». Το έμβλημά της στις πένες της ήταν η ρωμαϊκή «Britannia», μια ισχυρή ειδωλολατρική φιγούρα θεάς, που κρατούσε μια (ουκρανική;) τρίαινα.



Γιατί έπεσε η Βρετανική Αυτοκρατορία με τη σειρά της; Και πάλι, υπάρχει πλήθος θεωριών. Ένα από αυτά είναι ότι οι Βρετανοί ιμπεριαλιστές εγκατέλειψαν ακόμη και την προσποίηση πως η ρατσιστική αποστολή και η αιματηρή τους εκμετάλλευση ήταν να «εκπολιτίσουν» τον υπόλοιπο κόσμο, να σηκώσουν «το βάρος του Λευκού Ανθρώπου» και ότι όλες οι σφαγές και οι ακρωτηριασμοί του σε όλο τον κόσμο ήταν κατά κάποιο τρόπο δικαιολογημένοι μυστηριωδώς από εκείνη την αποστολή. Όπως είπε ο αείμνηστος Αφρικανός Αρχιεπίσκοπος του Κέιπ Τάουν, Ντέσμοντ Τούτου, πριν από μερικά χρόνια: «Όταν οι ιεραπόστολοι ήρθαν στην Αφρική, είχαν τη Βίβλο και εμείς τη γη. Είπαν «Ας προσευχηθούμε». Κλείσαμε τα μάτια μας. Όταν τα ανοίξαμε, είχαμε τη Βίβλο και είχαν τη γη». Όπως όλες οι αυτοκρατορίες, έτσι και η Βρετανική Αυτοκρατορία εξαφανίστηκε, όπως λένε, στον σκουπιδότοπο της ιστορίας. Κάθε σκυλί έχει την ημέρα του.

Οι ΗΠΑ και το Βασίλειο του Σιδήρου και του Πηλού

Οι Πρόεδροι της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας μένουν στο νεοκλασικό «Λευκό Οίκο», ή «Εκτελεστικό Μέγαρο», όπως λεγόταν παλιά. Είναι επίσης ένα άλλο κλασικό παλάτι ρωμαϊκής έμπνευσης. Όπως και η Britannia, έτσι και αυτή είναι απλώς μια ακόμη αναβίωση της παγανιστικής Ρώμης. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον οποίο κέρδισε η Σοβιετική Ένωση, από το 1945 και μετά, η Αμερική, δηλαδή οι ΗΠΑ, κυβέρνησε ένα μεγάλο μέρος του κόσμου από αυτό το Μέγαρο. Οι δυτικοί δημοσιογράφοι γράφουν για το «Λευκό Οίκο» ως το κέντρο του κόσμου τους – σίγουρα ως την πηγή του εισοδήματός τους.

Σε αυτές τις ΗΠΑ, το 1992, ένας πολιτικός επιστήμονας ονόματι Francis Fukuyama δημοσίευσε το βιβλίο του, «Το τέλος της ιστορίας και ο τελευταίος άνθρωπος». Σε αυτό διακήρυξε πως η ανθρωπότητα έφτασε «όχι απλώς στο πέρασμα μιας συγκεκριμένης περιόδου της μεταπολεμικής ιστορίας, αλλά στο τέλος της ιστορίας καθαυτής: δηλαδή στο τελικό σημείο της ιδεολογικής εξέλιξης της ανθρωπότητας και στην παγκοσμιοποίηση της δυτικής φιλελεύθερης δημοκρατίας ως η τελική μορφή της ανθρώπινης διακυβέρνησης». Απίστευτο, αλλά υπήρξαν στην πραγματικότητα κάποιοι που πίστεψαν στην παράλογη επανάληψη του Χιτλερικού Χιλιετούς Ράιχ (Αυτοκρατορίας). Ο τίτλος του «Τέλος της Ιστορίας» ήταν στην πραγματικότητα απλώς μια επανάληψη της «Αυτοκρατορίας στην οποία ο ήλιος δεν δύει ποτέ» και της «Αυτοκρατορίας χωρίς τέλος». Ακριβώς το ίδιο παλιό ψέμα του 'φανερού πεπρωμένου', αλλά εκφρασμένο ξανά.

Λοιπόν, το τέλος της ιστορίας του Φουκουγιάμα «Χιλιετές Ράιχ» τελείωσε επίσης, όχι όπως του Χίτλερ σε δώδεκα χρόνια (1933-1945), αλλά σε τριάντα χρόνια (1992-2022). Το τέλος ήρθε με την Ουκρανία, τις πρώην νοτιοδυτικές επαρχίες της Ρωσίας. Γιατί; Λοιπόν, δίνονται πολλοί λόγοι, αλλά θα έλεγα ότι ήταν επειδή εκείνοι στο Λευκό Οίκο επέλεξαν να διώξουν «την πέτρα που κόπηκε από ένα βουνό αλλά από κανένα ανθρώπινο χέρι», δηλαδή επειδή επέλεξαν να διώξουν την Εκκλησία στο Ουκρανία. (Βλ. Βιβλίο του Δανιήλ, Κεφάλαιο 2) (4). Αν και οι τραμπούκοι και οι άθεοι νεοσυντηρητικοί στο Λευκό Οίκο δεν το γνωρίζουν αυτό, εμείς το γνωρίζουμε: «Μην εξαπατηθείτε: γιατί ο Θεός μας δεν κοροϊδεύεται, γιατί ό,τι σπείρει ο άνθρωπος, αυτό θα θερίσει και αυτός» (Γαλάτες 6, 7 ). «Διότι ο Θεός μας είναι φωτιά που καταναλώνει» (Εβραίους 12, 29).

Γιατί καθυστέρησε το τέλος της αμερικανικής αυτοκρατορίας

Γιατί όμως το «Χιλιετές Ράιχ» των ΗΠΑ δεν κράτησε δώδεκα χρόνια, αλλά τριάντα χρόνια; Γιατί τόσο καιρό; Η απάντηση είναι εδώ: Γιατί ο Πρόεδρος Πούτιν και η Ρωσική Ομοσπονδία στο σύνολό της επέτρεψαν στον Λευκό Οίκο να καταλάβει το Κίεβο και στη συνέχεια το μεγαλύτερο μέρος του Ντονμπάς το 2014-2015; Ως αποτέλεσμα, οι ρωσικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν από το 2022 το πολύ χειρότερο καθήκον της απελευθέρωσης, της αποστρατιωτικοποίησης και της αποναζοποίησης της Ουκρανίας. Ακόμη χειρότερα, επειδή η Ουάσιγκτον έχει αναγκάσει το Κίεβο να απορρίψει οποιεσδήποτε ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα και στέλνει στην Ουκρανία πολλά από αυτά που έχει μέσω των πληρεξουσίων του ΝΑΤΟ, οι ρωσικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν το ακόμη χειρότερο καθήκον της απελευθέρωσης, της αποστρατιωτικοποίησης και της αποναζοποίησης του συνόλου του ΝΑΤΟ που διευθύνουν οι ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος Πούτιν έχει ο ίδιος παραδεχτεί πως έκανε λάθος που δεν ενήργησε το 2015. Γιατί λοιπόν αυτή η καθυστέρηση στην αντίσταση και η κατάρρευση του αμερικανικού Ράιχ; Υπάρχουν τρεις ξεκάθαροι λόγοι:

1. Το 2014-15 η Ρωσική Ομοσπονδία ήταν πολύ αδύναμη στρατιωτικά, οικονομικά και πολιτικά για να αντισταθεί στον νταή του δυτικού κόσμου. Ένας απελευθερωτικός πόλεμος που ξεκίνησε τότε θα μπορούσε να είχε καταλήξει πολύ άσχημα για τη Ρωσία, η οποία είχε υποφέρει πολύ από τις «κυρώσεις» της Δύσης μόνο και μόνο για την απελευθέρωση της Κριμαίας.

2. Η κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας είχε πολύ λίγη υποστήριξη στο δυτικοποιημένο εαυτό της για να αντισταθεί. Περιουσιακά στοιχεία της CIA, συμπεριλαμβανομένων των προδοτικών οπαδών των Vlasovtsy (5), είχαν διεισδύσει σε όλους τους θεσμούς της, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Αυτό ήταν ήδη ξεκάθαρο το 1993 κατά τη διάρκεια του Οκτωβριανού πραξικοπήματος, του Μαύρου Οκτώβρη, κατά τον οποίο πιθανώς χιλιάδες Ρώσοι πατριώτες σφαγιάστηκαν από το φιλοδυτικό καθεστώς Γέλτσιν. Πριν από πέντε χρόνια, συνάντησα έναν πρώην πεζοναύτη των ΗΠΑ, ο οποίος είχε σταλεί το 1993 σε μια βάση έξω από τη Μόσχα, μαζί με 4.000 άλλους πεζοναύτες, οι οποίοι είχαν λάβει οδηγίες ότι μπορεί να χρειαστούν για να καταστείλουν μια αντιαμερικανική εξέγερση στη Μόσχα. (Τελικά δε συνέβη). 4.000 Αμερικανοί στρατιώτες γύρω από τη Μόσχα το 1993 μετά από πρόσκληση του μεθυσμένου ηγεμόνα της; Ναί. Μια πέμπτη φάλαγγα Ρώσων δυτικών, ταραχοποιών, φιλελεύθερων, δημοσιογράφων, ηθοποιών, μουσικών, ολιγαρχών, πολιτικών, εκπαιδευτικών; Ναί. Όλα τα ρωσικά ιδρύματα διεισδύθηκαν από προδότες; Ναί. Μόνο το 2022 η Ρωσική Ομοσπονδία ήταν έτοιμη να αντισταθεί στον Αμερικανό νταή. Χρειάστηκε μέχρι το 2022 για να ετοιμαστεί, και ακόμη και τότε οι προδότες ήταν εκεί σε αφθονία, αν και σύντομα έφυγαν στο Ισραήλ, τη Φινλανδία, τη Γεωργία και αλλού (6).

3. Οι δυτικοί αναγνώστες δεν πρέπει να υποτιμούν την απίστευτη αφέλεια των Ρώσων απέναντι στη Δύση. Οι Ρώσοι δεν πίστευαν ότι η Δύση θα απαγόρευε στο Κίεβο να απορρίψει μια ειρηνευτική συμφωνία τον Μάρτιο/Απρίλιο του 2022, αναγκάζοντας έτσι το Κίεβο και τις δυτικές οικονομίες να αυτοκτονήσουν, σαν ένα κακομαθημένο παιδί που αυτοτραυματίζεται μόνο και μόνο για να κακομαθαίνει τους γονείς του. Ως αποτέλεσμα, η περιορισμένη επιχείρηση για την απελευθέρωση του Donbass έπρεπε να επανεξεταστεί πλήρως. Και πάλι, ο Πρόεδρος Πούτιν σοκαρίστηκε πρόσφατα όταν έμαθε πως του είχαν πει ψέματα η Γερμανίδα Μέρκελ και ο Γάλλος Ολάντ. Είχε εξαπατηθεί για να πιστέψει ότι η Δύση ήταν ειλικρινής και πως στην πραγματικότητα επρόκειτο να εφαρμόσει τις Συμφωνίες του Μινσκ για να προστατεύσει το Ντονμπάς. Όπως παραδέχτηκαν πρόσφατα αυτοί οι δύο δυτικοί ηγέτες, οι συμφωνίες του Μινσκ παίζονταν μόνο για να επιτρέψουν στον στρατό του Κιέβου να προετοιμαστεί, να οχυρωθεί, να εξοπλιστεί, να εκπαιδευτεί και μετά να εισβάλει. Οι δυτικοί ηγέτες είναι ψεύτες. Γεγονός. Η προέλευση αυτής της εξαιρετικής ρωσικής αφέλειας φαίνεται να οφείλεται στο ότι μεταξύ 1917 και 1991 η Ρωσία ήταν αποκομμένη από τη Δύση, ζούσε σε μια φούσκα, έτσι που ποτέ δεν κατάλαβε πραγματικά πόσο εντελώς κρυφή και ύπουλη είναι η Δύση. Ζω στη Δυτική Ευρώπη πολύ καιρό για να μην το ξέρω. Πριν από δέκα χρόνια ένας Μοσχοβίτης μου το είπε πολύ καλά: «Ξέραμε ότι οι κομμουνιστές μας έλεγαν ψέματα για τον κομμουνισμό. Αυτό που δεν ξέραμε είναι πως μας έλεγαν την αλήθεια για τον Καπιταλισμό».

Για παράδειγμα, εδώ στη Δύση γνωρίζουμε έναν Αμερικανό που έχει εξέχουσα θέση σε μια ρωσική οργάνωση, για τον οποίο γνωρίζαμε πως ήταν κατάσκοπος της CIA από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο, ακόμη και σήμερα, το 2023, μετά από όλη την καταστροφή του, όλες οι πόρτες στη Μόσχα είναι ανοιχτές γι 'αυτόν και όλες οι αντιρωσικές ενέργειές του εγκρίνονται στη Μόσχα! Εν τω μεταξύ, όσοι υπερασπίζονται τη Ρωσία, ως πατριώτες, τους μεγαλύτερους φίλους που έχει η Ρωσία στη Δύση, διώκονται από αυτόν! Είναι απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια. Αυτή η αφέλεια είναι αυτοκτονική για τη Ρωσία.

Συμπέρασμα: Η γραφή είναι στον τοίχο

Το 2022 είδε μια τεκτονική αλλαγή στη συνείδηση, την αρχή του τέλους της δυτικής κυριαρχίας μετά από περισσότερα από 500 χρόνια σκλαβιάς και αποικιοκρατικής και ιμπεριαλιστικής εκμετάλλευσης. Ο μονοπολικός κόσμος ανήκει στο παρελθόν. Η τεχνολογία είναι καθολική. Κανείς δεν έχει το μονοπώλιο. «Μην στέλνεις ποτέ για να μάθεις για ποιον χτυπάει η καμπάνα». Είναι διόδια για τον δυτικό κόσμο. «Imperium Sine Fine», Empire Without End – το παλαιότερο ψέμα. ΜΕΝΕ, ΜΕΝΕ, ΤΕΚΕΛ, ΠΑΡΣΙΝ. «Ο Θεός μέτρησε τις ημέρες της βασιλείας σου και δίνει τέλος. Έχετε ζυγιστεί στην ζυγαριά και βρεθήκατε ελλιπείς. Το βασίλειό σας διαιρέθηκε και δόθηκε στους Μήδους και τους Πέρσες». Το μήνυμα βρίσκεται στον τοίχο του Λευκού Οίκου του Βαλτάσαρ.

22 Ιανουαρίου 2023

Σημειώσεις:

1. Για αναφορές στα βασίλεια του χρυσού, του αργύρου, του χαλκού και του σιδήρου και του πηλού, δείτε το Βιβλίο του Δανιήλ, Κεφάλαιο 2.

2. Moffat Alistair, Before Scotland: The Story of Scotland Before History , Λονδίνο, 2005.

3. Η Χριστιανική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, με κέντρο τη Νέα Ρώμη ή την Κωνσταντινούπολη, στην πραγματικότητα έπεσε παρά μια χιλιετία αργότερα. Η πτώση του προκλήθηκε από έναν συνδυασμό Δυτικών βαρβάρων («Καθολικοί»), που το λεηλάτησαν το 1204, και των Οθωμανών που κατέλαβαν τα απομεινάρια του το 1453.

4. https://southfront.org/orthodox-bishop-denounces-ukrainian-crimes-at-unsc/

5. Οι Βλάσοφτσι ήταν Ρώσοι φιλοφασίστες που πολέμησαν μαζί με τον Χίτλερ ενάντια στην ΕΣΣΔ. Μερικά από τα παιδιά και τα εγγόνια τους είναι ακόμα ενεργά, για παράδειγμα στη ρωσική εκκλησιαστική ζωή, στη ρωσική μετανάστευση και σε άλλους τομείς. Σε αντίθεση με τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, ακολουθούν τη νεοσυντηρητική ιδεολογία, μπορούν δηλαδή να είναι κοινωνικά φιλελεύθεροι και φιλοΛOAΤ, αλλά είναι κοινωνικά ανεύθυνοι, δηλαδή πάντα πολιτικά «αντισοσιαλιστές», όπως θα αποκαλούσαν τους εαυτούς τους, ή ειλικρινά φασίστες.

Εμείς οι Ρώσοι Ορθόδοξοι, όπως όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, είμαστε ακριβώς το αντίθετο. Είμαστε κοινωνικά συντηρητικοί, αλλά κοινωνικά υπεύθυνοι. Με άλλα λόγια, αν και τρέφουμε συμπόνια για τους ανθρώπους που υποφέρουν από διάφορα πάθη, πιστεύουμε στις υγιείς, παραδοσιακές αξίες, την Οικογένεια και την Εθνική Ταυτότητα, και επίσης πιστεύουμε στην κοινωνική δικαιοσύνη, τη δωρεάν εκπαίδευση και περίθαλψη, τους πλούσιους που πληρώνουν υψηλότερους φόρους για να βοηθήσουμε τους φτωχούς, δηλαδή είμαστε κοινωνικά υπεύθυνοι. Δεν πιστεύουμε στο μύθο της αριστεράς και της δεξιάς, που οδηγεί κατευθείαν στη μονοκομματική δικτατορία, το μεγάλο μύθο της λεγόμενης «δυτικής δημοκρατίας».

6. http://thesaker.is/how-atlantic-integrationists-and-5th-columnists-came-to-power-in-russia/

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail