Ο πυρηνικός πόλεμος για τον οποίο μας έχουν προειδοποιήσει ανελέητα είναι τώρα στο κατώφλι μας

pixabay
Μόλις τα πυρηνικά αρχίσουν να πετούν, δε θα υπάρχει επιστροφή. Ελπίζω λοιπόν να καταλάβετε όλοι ότι παίζουμε για μια ολοκληρωτική νίκη ή ήττα εδώ. Δυστυχώς, οι ηγέτες μας δεν φαίνεται να το καταλαβαίνουν. Απλώς συνεχίζουν να κλιμακώνουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία, και από την άλλη πλευρά οι Ρώσοι απλώς συνεχίζουν να κλιμακώνουν τα πράγματα επίσης. Την Πέμπτη, η Ρωσία απάντησε στην είδηση ​​πως οι ΗΠΑ και η Γερμανία θα έδιναν εξαιρετικά προηγμένα άρματα μάχης στους Ουκρανούς εκτοξεύοντας «ένα μπαράζ πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε όλη τη χώρα». Οι Ρώσοι έχουν πλέον επενδύσει τόσο πολύ σε αυτόν τον πόλεμο που δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσουν ποτέ. 

Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για την κυβέρνηση Μπάιντεν. Ο Τζο Μπάιντεν έχει στοιχηματίσει την προεδρία του να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο και το Κογκρέσο έχει ήδη εγκρίνει περίπου 100 δισεκατομμύρια δολάρια συνολικής βοήθειας για τους Ουκρανούς. Είμαστε σε τροχιά σύγκρουσης με το πεπρωμένο και ο κατακλυσμικός πόλεμος με τη Ρωσία για τον οποίο προειδοποιώ εδώ και πολλά χρόνια είναι τώρα ακριβώς στο κατώφλι μας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποιεί πως έρχεται και το χειρότερο σενάριο. Την Πέμπτη, δημοσίευσε ένα μήνυμα που έγινε αμέσως πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο:

Μια ανάρτηση στο Truth Social από τον Τραμπ την Πέμπτη φάνηκε να αντιδρά στο πρόσφατο κύμα ανακοινώσεων για παραδόσεις τανκς από τη Δύση.

«ΠΡΩΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚ, ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. Να τελειώσει αυτός ο τρελός πόλεμος ΤΩΡΑ. Τόσο εύκολο να γίνει!» έγραψε ο Τραμπ.

Έχει πολύ δίκιο.

Πρέπει να τελειώσουμε αυτόν τον πόλεμο πριν αρχίσουν να πέφτουν τα πυρηνικά.

Και στην πραγματικότητα ο Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε κάποτε πως θα βρισκόμασταν αντιμέτωποι με τον «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο» εάν στέλναμε ποτέ τανκς στην Ουκρανία.


Αλλά τώρα η κυβέρνηση Μπάιντεν προσπαθεί να μας διαβεβαιώσει ότι η αποστολή τανκς στην Ουκρανία είναι μια χαρά.

Κοιτάξτε, σε αυτό το σημείο παρέχουμε περισσότερη χρηματοδότηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία από όλους μαζί, περισσότερο στρατιωτικό εξοπλισμό για τον πόλεμο στην Ουκρανία από ό,τι όλοι μαζί, περισσότερα πυρομαχικά για τον πόλεμο στην Ουκρανία από όλους μαζί και περισσότερες στρατιωτικές πληροφορίες για τον πόλεμο στην Ουκρανία από όλους τους άλλους μαζί.

Επιπλέον, φέρνουμε τακτικά Ουκρανούς σε αυτή τη χώρα για εκπαίδευση.

Μόλις ολοκληρωθεί η εκπαίδευσή τους, στέλνονται στην πρώτη γραμμή όπου πολλοί από αυτούς θα πεθάνουν σύντομα.

Δυστυχώς, όσο δεν είναι τα αγόρια και τα κορίτσια μας που πεθαίνουν στις πεδιάδες της ανατολικής Ουκρανίας, οι περισσότεροι Αμερικανοί απλώς δε θα νοιαστούν.

Αλλά η αλήθεια είναι πως αυτός έχει γίνει ο δικός μας πόλεμος και οι Ρώσοι το καταλαβαίνουν πολύ καθαρά:

«Υπάρχουν συνεχείς δηλώσεις από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και την Ουάσιγκτον ότι η αποστολή διαφόρων οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των τανκς, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση την εμπλοκή αυτών των χωρών ή τη συμμαχία στις εχθροπραξίες στην Ουκρανία», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Διαφωνούμε κατηγορηματικά με αυτό, και στη Μόσχα, όλα όσα κάνουν η συμμαχία και οι πρωτεύουσες που ανέφερα θεωρούνται ως άμεση εμπλοκή στη σύγκρουση. Βλέπουμε ότι αυτό μεγαλώνει».

Ξανά και ξανά, οι Ρώσοι μας έχουν απειλήσει με πυρηνικά όπλα, αλλά για κάποιο λόγο δε λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτές τις προειδοποιήσεις.

Αυτή την εβδομάδα, ο επικεφαλής της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου έγραψε κάτι που θα πρέπει να ανατριχιάσει όλους μας:

Ο επικεφαλής της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας είπε πως οι υποσχεθείσες παραδόσεις πρόσθετων όπλων στο Κίεβο από τις δυτικές χώρες θα μπορούσαν να αυξήσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία σε ένα νέο επίπεδο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια «παγκόσμια καταστροφή».

Ο Vyacheslav Volodin έγραψε στο κανάλι του στο Telegram στις 22 Ιανουαρίου ότι «εάν η Ουάσιγκτον και οι χώρες του ΝΑΤΟ προμηθεύουν όπλα που θα χρησιμοποιηθούν για να χτυπήσουν αστικές πόλεις και επιχειρηθεί να καταληφθούν τα εδάφη μας… αυτό θα οδηγήσει σε αντίποινα χρησιμοποιώντας πιο ισχυρά όπλα».

Τα σχόλια του επικεφαλής της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου θεωρήθηκαν σε γενικές γραμμές πως αναφέρονται σε πυρηνικά όπλα και τώρα έχει συντάσσεται με άλλους υψηλόβαθμους Ρώσους αξιωματούχους που απείλησαν πρόσφατα με σημαντική κλιμάκωση του απρόκλητου πολέμου που εξαπέλυσε το Κρεμλίνο εναντίον της Ουκρανίας πριν από 11 μήνες.

Αλλά η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν μπορεί να κάνει πίσω τώρα.

Ο Μπάιντεν έχει ουσιαστικά βάλει όλες τις μάρκες του στη μέση του τραπεζιού και ποντάρει σε όλα ότι αυτός ο πόλεμος θα είναι επιτυχής:

Ο Μπάιντεν έχει κολλήσει την κληρονομιά του σε ένα μεγάλο πόλεμο γης στην Ευρώπη, στον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εμπλακεί σε μια αποτελεσματική μάχη αντιπροσώπου με την πυρηνική αντίπαλο Ρωσία. Αυτός ο αγώνας – που είναι, κατά κάποιο τρόπο, η τελευταία μάχη του Ψυχρού Πολέμου – είναι μια δοκιμασία βούλησης μεταξύ ενός Αμερικανού προέδρου και ενός ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου που επηρεάζεται βαθιά από την αντιπαράθεση ΗΠΑ-Σοβιετικής Ένωσης. Ο Μπάιντεν ηγείται του πιο σημαντικού εγχειρήματος εξωτερικής πολιτικής τουλάχιστον από την εισβολή στο Ιράκ το 2003. Η επιτυχία του είναι κρίσιμη για την αξιοπιστία της Αμερικής καθώς και για τη δική του. Το μέγεθος της αποστολής είναι πιθανό να επισκιάσει μεγάλο μέρος της υπόλοιπης προεδρίας του – συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας έρευνας για απόρρητα έγγραφα – στην παγκόσμια ιστορία.

Έτσι αναπόφευκτα έρχονται περισσότερες κλιμακώσεις.

Είναι καιρός ο αμερικανικός λαός να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Είμαστε σε πόλεμο και δεν υπάρχει διέξοδος.

Πρόσφατα, μια εξαιρετικά μεγάλη σειρά από τανκς εντοπίστηκε να κυλάει στο Κάνσας.

Σκηνές όπως αυτή θα γίνονται όλο και πιο συνηθισμένες τις επόμενες μέρες.

Εάν ο αμερικανικός λαός καταλάβαινε πραγματικά τι διακυβεύεται, θα υπήρχαν μαζικές διαδηλώσεις σε κάθε μεγάλη πόλη των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή.

Αλλά δεν καταλαβαίνουν τι διακυβεύεται.

Είμαστε κυριολεκτικά πιο κοντά στην πυρηνική εξόντωση από ό,τι ήμασταν ποτέ σε ολόκληρη την ιστορία μας, και οι Ρώσοι στην πραγματικότητα προετοιμάζονται για ένα τέτοιο σενάριο εδώ και δεκαετίες.

Δυστυχώς, η ραχοκοκαλιά του στρατηγικού πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ εξακολουθεί να αποτελείται από απελπιστικά ξεπερασμένους πυραύλους Minuteman που τέθηκαν σε λειτουργία για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1970.

Θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή ή ένα τηλέφωνο από τη δεκαετία του 1970;

Λοιπόν, τότε γιατί να θέλουμε να πολεμήσουμε έναν πυρηνικό πόλεμο με πυραύλους από τη δεκαετία του 1970;

Αλλά αντί να αντιμετωπίσει αυτή την κραυγαλέα ανάγκη, το Πεντάγωνο προετοιμάζεται για συμβατικούς πολέμους σε πολλαπλά μέτωπα, και αυτό κάνει τους κατασκευαστές όπλων των ΗΠΑ πολύ χαρούμενους:

Η Post σημειώνει επίσης ότι η πρόταση προϋπολογισμού κάνει πολύ περισσότερα από αυτό: «Βάζει τα θεμέλια για μια εξαιρετικά ανανεωμένη αμυντική βιομηχανική βάση – και το κάνει με ένα μάτι στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας». 25 νέες γραμμές μαζικής συναρμολόγησης θα κυκλοφορήσουν σύντομα ποσότητες όπλων « πολύ μεγαλύτερες από αυτές που απαιτούνται για την αναπλήρωση της Ουκρανίας ». Παραγγέλθηκαν 700 συστήματα HIMARS έναντι των 20 που στάλθηκαν για βοήθεια στο Κίεβο και 3.600 δύο ειδών αντιπλοϊκών πυραύλων, καταλληλότεροι για τη Νότια Κίνα παρά για τη Μαύρη Θάλασσα.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα φαίνεται πάντα να κερδίζει.

Αλλά αν ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος, δεν θα υπάρχουν νικητές.

Μόνο ηττημένοι.

Ο Τζο Μπάιντεν και τα τσιράκια του μας διαβεβαιώνουν ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να κερδηθεί χωρίς ποτέ να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα από καμία πλευρά.

Τους πιστεύεις;

Ας ελπίσουμε ότι έχουν δίκιο, γιατί αν το στοίχημα τους αποτύχει, θα σημαίνει κυριολεκτικά το τέλος του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε σήμερα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail