Συνελήφθη αλλοδαπός για ναρκωτικά στη Φωκίδα

Συνελήφθη αλλοδαπός, στις 12-02-2023 το απόγευμα στη Φωκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν επί της Εθνικής Οδού Ιτέας – Αντιρρίου, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν:

  • (75,77) γραμμάρια κοκαΐνης και (4,78) γραμμάρια κάνναβης, σε ντουλαπάκι – θήκη, κάτω από τη θέση του οδηγού, καθώς και
  • το χρηματικό ποσό των (2.700) ευρώ.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Άμφισσας.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail