Η βροχή, το κρύο και το χιόνι είναι απλά χειμώνας, όχι 112 και κατάσταση έκτακτης ανάγκης

pixabay / danfador
Πραγματικά έχω πεθυμήσει τις εποχές που ξυπνούσαμε το πρωί και ήταν όλα άσπρα και δεν ξέραμε τίποτα και δεν είχαμε κανέναν πρήχτη 112. Και μου λείπει το Παρίσι που είχε επί μήνες -4 μέχρι 4 βαθμούς και ήταν ψόφος και πήγαινα στο Πανεπιστήμιο και στις δουλειές μου και είχε και χιόνι και ήταν και η λίμνη στο πάρκο με τις πάπιες παγωμένη και όλο αυτό δεν ήταν είδηση, αλλά ήταν μία κανονική ημέρα του χειμώνα, χωρίς 112 και χωρίς ρεπορτάζ στα χιόνια.

Κάποιος τους είπε ότι είναι καλό να μας νταντεύουν τόσο, να μην κάνουμε το ένα και το άλλο, να μην δουλέψουμε, να μη ζοριστούμε, να γίνουμε μαλθακοί, όταν έχει κρύο να μην κάνουμε τίποτα. Ας τους πουν επίσης ότι το 112 είναι για κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η βροχή, το χιονόνερο και το κρύο, ακόμη και το χιόνι δεν είναι έκτακτη ανάγκη. Είναι απλά χειμώνας.

Και τέλος πάντων ας σταματήσουν να παριστάνουν τον μπαμπά μας και τη μαμά μας. Βλέπουμε ότι έχει κρύο και βρέχει βρε μπαγλαμάδες. Δεν θα βγούμε στα λιβάδια της Πατησίων να τρέχουμε ανέμελοι που έχετε στείλει μέσα στην Αθήνα δύο 112 μέσα σε 24 ώρες, επειδή έριξε χιονόνερο. Έλεος πια.

Ελένη Παπαδοπούλου

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail