Ο Μεντβέντεφ προτείνει να σταθμεύσουν υπερηχητικούς πυραύλους κοντά στον ποταμό Potomac στην Ουάσινγκτον

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πρώην πρόεδρος, πρωθυπουργός και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση στο Telegram στις 6 Ιανουαρίου.

Kurt Nimmo / Παρουσίαση Freepen.gr

Την Τετάρτη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέπτυξε τη φρεγάτα Admiral Gorshkov. Είναι οπλισμένη με υπερηχητικούς πυραύλους Zircon (3M22 Tsirkon). Ο ναύαρχος Gorshkov θα ταξιδέψει «σε μια υπερωκεάνια κρουαζιέρα σε μια επίδειξη δύναμης καθώς οι εντάσεις με τη Δύση κλιμακώνονται λόγω του πολέμου στην Ουκρανία», σύμφωνα με τους LA Times.

Η τελευταία έκδοση του πυραύλου Zircon είναι ικανή να ουρλιάζει προς έναν στόχο στα 8 Mach, περίπου 7.000 μίλια την ώρα, και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ασταμάτητη.

Η στάθμευση υπερηχητικών πυραύλων 100 μίλια μακριά από το Potomac, που ρέει μέσω DC, είναι μια προφανής προειδοποίηση ότι η Ρωσία έχει την ικανότητα να χτυπήσει τη νεοφιλελεύθερη τάξη όπου πονάει.

Ο Μεντβέντεφ δεν τραβάει μπουνιές. Μας λέει, με γλώσσα που απέφυγε ο Πούτιν, τι πιστεύει για την USG [κυβέρνηση των ΗΠΑ] και τη συνεχιζόμενη άσκηση του Δόγματος Wolfowitz, δηλαδή την πεποίθηση ότι όλοι οι ανταγωνιστές πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι και να καταστραφούν εάν επιδείξουν αδιαλλαξία ή αντίσταση. Οι ανταγωνιστές θα αποκλειστούν, όπως και ο Slobodan Milošević, ο Saddam Hussein και ο Moammar Gadaffi.

Από τον λογαριασμό του Μεντβέντεφ στην Telegraph:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξοδεύουν δεκάδες δισεκατομμύρια για τον πόλεμο στην Ουκρανία, προμηθεύουν τα όπλα τους σε τεράστια κλίμακα και εξοντώνουν χιλιάδες ανθρώπους με τα χέρια άλλων ανθρώπων. Αυτός είναι εξωφρενικός κυνισμός στις καλύτερες παραδόσεις των Ναζί. Ναι, στην πραγματικότητα, τα καθάρματα, που είναι τόσο ανόητοι, είναι οι πραγματικοί κληρονόμοι του υπουργού προπαγάνδας του Ράιχ Josef Goebbels. Μόνο αυτή η θνησιγενής ανοησία δεν έχει καμία επίδραση σε κανέναν. Και την απάντηση σε αυτό δε θα λάβετε με επίσημη σιωπή.

Πράγματι, ολόκληρη η προπαγανδιστική εκστρατεία της USG παίρνει στοιχεία από τον Γκέμπελς και το Μεγάλο Ψέμα που διατύπωσε ο Χίτλερ στα απομνημονεύματά του «Mein Kampf», που γράφτηκε ενώ βρισκόταν στη φυλακή μετά από ένα αποτυχημένο πραξικόπημα. Ο Χίτλερ γνώριζε πως όταν ένα Μεγάλο Ψέμα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, μέρα με τη μέρα, βδομάδα με την εβδομάδα, το κοινό τελικά το αποδέχεται ως πραγματικότητα.

Το USG Big Lie απεικονίζει τη Ρωσία ως ηττημένη στην Ουκρανία. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιογράφους στο έδαφος στην ανατολική Ουκρανία (όχι εταιρικοί δημοσιογράφοι εγκλωβισμένοι στα ξενοδοχεία του Κιέβου), είναι η Ουκρανία που υφίσταται ήττα σε αργή κίνηση, δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες της μασώνται από συνεχείς ρωσικούς βομβαρδισμούς. Η στρατηγική υποχώρηση της Ρωσίας από το Kherson και το Lyman απεικονίζεται ως μια επική ήττα, μια στροφή στον πόλεμο που τελικά θα διαλύσει τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Ο στόχος της κυρίαρχης παγκόσμιας ελίτ είναι να αποτρέψει την εμφάνιση όλων των ανταγωνιστών, όπως αναφέρεται στο Δόγμα Wolfowitz, με επίσημο τίτλο «Καθοδήγηση αμυντικού προγραμματισμού για τα οικονομικά έτη 1994–99», που διατυπώθηκε το 1992 υπό την καθοδήγηση του Dick Cheney. Τελικά έγινε γνωστό ως Δόγμα Μπους. Οι αρχές αυτού του δόγματος χρησιμοποιούνται τώρα για να «αποδυναμώσουν» τη Ρωσία, που θεωρείται σημαντικός ανταγωνιστής μαζί με την Κίνα.

Ο Μεντβέντεφ το ξέρει αυτό. Ο Πούτιν το ξέρει αυτό. Οι περισσότεροι Αμερικανοί, χάρη στην ατελείωτη προπαγάνδα, δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτό. Τα εταιρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης του Big Lie τους τροφοδοτούν με φαντασιώσεις, προειδοποιώντας ότι η Ρωσία είναι αποφασισμένη να αποκαταστήσει τη σοβιετική αυτοκρατορία.

Αυτά τα σκουπίδια σπρώχνονται από τον πρώην πρεσβευτή στη Ρωσία και αναπληρωτή γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Alexander Vershbow, ο οποίος είπε, «Ο Πούτιν θέλει να ξαναχτίσει τη ρωσική αυτοκρατορία ως κληρονομιά του… Πρέπει να καταλάβουμε αν μπορεί να σταματήσει».

Αυτή η επινοημένη δικαιολογία δεν είναι τίποτα αν όχι λόγος ύπαρξης για τη συνέχιση της ύπαρξης του ΝΑΤΟ. Εκτός από μια κατασκευασμένη ή πραγματική απειλή, το ΝΑΤΟ δεν έχει δικαιολογία για να διατηρήσει την ύπαρξή του. Το ΝΑΤΟ είναι ένα εργαλείο για την καταστροφή των στοχευόμενων κρατών—Αφγανιστάν, Ιράκ, Κουβέιτ, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Σερβία, Κοσσυφοπέδιο, Σομαλία και Λιβύη. Δεν έχει καμία σχέση με την ευρωπαϊκή ασφάλεια — και σίγουρα δεν έχει ρόλο στην ασφάλεια της Αμερικής.

Την απίθανη προοπτική των ασταμάτητων πυραύλων Zircon να πλήξουν το DC θα εκμεταλλευτεί η USG για να προωθήσει την προπαγανδιστική της εκστρατεία και να ενσταλάξει φόβο σε ένα εύπλαστο κοινό. Το γεγονός ότι η USG έστειλε το πυρηνικό υποβρύχιο USS New Mexico —οπλισμένο με πυραύλους κρουζ Tomahawk— στα ρωσικά χωρικά ύδατα δεν αναφέρεται.

«Προς το παρόν, το πυρηνικό υποβρύχιο USS New Mexico βρίσκεται περίπου 500 χιλιόμετρα από τα ρωσικά εδαφικά σύνορα και θα συντομεύσει γρήγορα αυτήν την απόσταση», ανέφερε το DefenceNews ένα μήνα πριν από τη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση.

Τα υποβρύχια κλάσης Βιρτζίνια Block V μπορούν να μεταφέρουν 40 πυραύλους κρουζ, επιτρέποντας στις ΗΠΑ να αποσύρουν τα μετασκευασμένα πυρηνικά υποβρύχια κλάσης Οχάιο, αναπληρώνοντας το έλλειμμα πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στον «ανταγωνισμό υπερδυνάμεων» με τη Ρωσία και την Κίνα.

Επιπλέον, το πλοίο είναι επίσης εξοπλισμένο με 4 τορπιλοσωλήνες των 533 mm, συμβατοί με βαριές τορπίλες Mk 48 ή αντιπλοϊκούς πυραύλους AGM-84 Harpoon…

Το δόγμα Wolfowitz, και οι ηγεμονικοί σχεδιασμοί του αείμνηστου Zbigniew Brzezinski, το καθιστούν περισσότερο από προφανές - η USG δεν θα ανεχθεί τον ανταγωνισμό για επιρροή και πόρους και θα πολεμήσει για να διατηρήσει την ικανότητα να σκοτώνει ανθρώπους που ζουν σε χώρες που απορρίπτουν τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα λεηλασιών.

Όλο και περισσότερο, φαίνεται ότι η προσπάθεια θα έχει ως αποτέλεσμα τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, τον τελικό πόλεμο που θα τελειώσει τον πυρηνικό χειμώνα και την εξαφάνιση όλων των ζωντανών πλασμάτων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail