Η Κοντολίζα Ράις και ο Ρόμπερτ Γκέιτς απαιτούν στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Πραγματικά, αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Είναι ψυχοπαθείς, νεοσυντηρητικοί και παθολογικοί ψεύτες.


Η τελευταία απαίτηση των νεοσυντηρητικών ότι η Ρωσία πρέπει να σβηστεί από το χάρτη είναι κλειδωμένη πίσω από ένα paywall στην αγαπημένη εφημερίδα της CIA, The Washington Post. Για να διαβάσω τι έγραψαν η πρώην υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις και ο πρώην υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς, χρησιμοποίησα ένα πρόγραμμα ανάγνωσης κειμένου του προγράμματος περιήγησης για να παρακάμψω το paywall.
 
Κurt Νimmo / Παρουσίαση Freepen.gr

Η Ράις και ο Γκέιτς υποστηρίζουν:

Ο τρόπος για να αποφευχθεί η αντιπαράθεση με τη Ρωσία στο μέλλον είναι να βοηθήσουμε την Ουκρανία να απωθήσει τον εισβολέα τώρα. Αυτό είναι το μάθημα της ιστορίας που πρέπει να μας καθοδηγήσει, και είναι για μας επείγουσα ανάγκη για τις ενέργειες που πρέπει να ληφθούν — πριν να είναι πολύ αργά.

Με άλλα λόγια, αυτό πρέπει να συμβεί πριν η Ρωσία ολοκληρώσει το SMO της και την εξάλειψη των νεοναζί που ανυψώθηκαν και ενδυναμώθηκαν μετά το πραξικόπημα του 2014 στο Κίεβο.

Για τον Πούτιν, η ήττα δεν είναι επιλογή… Δεν μπορεί να παραχωρήσει στην Ουκρανία τις τέσσερις ανατολικές επαρχίες που έχει ανακηρύξει μέρος της Ρωσίας. Εάν δεν μπορεί να είναι στρατιωτικά επιτυχημένος φέτος, πρέπει να διατηρήσει τον έλεγχο θέσεων στην ανατολική και νότια Ουκρανία που παρέχουν μελλοντικά σημεία άλματος για ανανεωμένες επιθέσεις για να καταλάβει την υπόλοιπη ακτή της Μαύρης Θάλασσας της Ουκρανίας, να ελέγξει ολόκληρη την περιοχή του Ντονμπάς και στη συνέχεια να κινηθεί δυτικά. Οκτώ χρόνια χώρισαν την κατάληψη της Κριμαίας από τη Ρωσία και την εισβολή της πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Όταν η Ράις και ο Γκέιτς ισχυρίζονται πως η Ρωσία σκοπεύει να «μετακομίσει δυτικά», εκμεταλλεύονται ένα Μεγάλο Ψέμα —που εφευρέθηκε από την USG και τηλεγραφήθηκε από ένα εταιρικό μέσο προπαγάνδας— ότι η Ρωσία σκοπεύει να καταλάβει ολόκληρη την Ουκρανία, και ποιος ξέρει, πιθανώς την Ευρώπη και ίσως όλο τον κόσμο!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραμένει πλήρως αφοσιωμένος στο να επαναφέρει όλη την Ουκρανία υπό ρωσικό έλεγχο ή —σε αποτυχία— να την καταστρέψει ως βιώσιμη χώρα. Πιστεύει πως είναι το ιστορικό του πεπρωμένο - η μεσσιανική του αποστολή - να αποκαταστήσει τη Ρωσική Αυτοκρατορία και, όπως παρατήρησε ο Zbigniew Brzezinski πριν από χρόνια, δεν μπορεί να υπάρξει Ρωσική Αυτοκρατορία χωρίς την Ουκρανία.

Οι στόχοι του ρωσικού SMO δε λένε τίποτα για την κατάκτηση ολόκληρης της Ουκρανίας ή το παράλογο ψέμα ότι ο Πούτιν θέλει να αποκαταστήσει τη Σοβιετική Αυτοκρατορία. Ράις και Γκέιτς το ξέρουν αυτό. Επαναλαμβάνουν ψέματα γιατί τα μεγάλα ψέματα πρέπει να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά, προκειμένου τα ψέματα να γίνουν ψεύτικα «γεγονότα» (που δεν απαιτούν επιβεβαίωση ή αποδεικτικά στοιχεία) παρόμοια με τον τρόπο που το ψέμα του Κόλπου του Τόνκιν είχε ως αποτέλεσμα τον πόλεμο του Βιετνάμ και τρία εκατομμύρια νεκρούς ανθρώπους στη Νοτιοανατολική Ασία.

Υπάρχει μόνο μία «μεσσιανική αποστολή»—αυτή της ολοκληρωτικής νεοφιλελεύθερης κατάκτησης, κυριαρχίας και εξουδετέρωσης κάθε έθνους που δεν παίζει με «βασισμένο σε κανόνες» αυταρχισμό.

Οι Gates και Rice αναφέρουν τον Zbigniew Brzeziński για την Ουκρανία. Η αναφορά του δίνει μια ευκαιρία. Ο Brzeziński, ο αρχιτέκτονας της παρέμβασης στο Αφγανιστάν και Ρωσόφοβος, έγραψε εκτενώς για τους στόχους της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ.

Οι τρεις μεγάλες επιταγές της αυτοκρατορικής [νεοφιλελεύθερης] γεωστρατηγικής είναι να αποτραπεί η συμπαιγνία και να διατηρηθεί η εξάρτηση από την ασφάλεια μεταξύ των υποτελών, να κρατηθούν οι παραπόταμοι εύκαμπτοι και προστατευμένοι και να αποτραπεί η συνεύρεση των βαρβάρων. ("The Grand Chessboard: American Primacy and its Geostrategic Imperatives")

Οι «βάρβαροι» είναι αυτοί που έρχονται σε αντίθεση με τη «γεωστρατηγική» των ψυχοπαθών.

Το μάθημα του Moammar Gadaffi, που βιάστηκε με μαχαίρι και δολοφονήθηκε βάναυσα, είναι πως αν αρνηθείς να συμμετάσχεις στο νεοφιλελεύθερο παιχνίδι της κλοπής και της δολοφονίας, θα εξαλειφθείς, και μάλιστα φρικτά.

Στο παρελθόν, αυτό γινόταν στο σκοτάδι με κρυφά μέσα. Τώρα εκτελείται το μεσημέρι, με τον ήλιο να λάμπει από πάνω, ώστε όλοι να βλέπουν και να κάνουν τον απολογισμό τους. Το μήνυμα εστάλη: είτε αποδεχτείτε την οικονομική απάτη που κυριαρχείται από το δολάριο, είτε καταλήξετε πτώμα.

Ράις και Γκέιτς αναφέρουν αυτό που θεωρούν απαράδεκτο.

Ελλείψει άλλης σημαντικής ουκρανικής επιτυχίας και προώθησης κατά των ρωσικών δυνάμεων, οι δυτικές πιέσεις στην Ουκρανία να διαπραγματευτεί μια κατάπαυση του πυρός θα αυξηθούν καθώς περνούν μήνες στρατιωτικού αδιεξόδου. Υπό τις παρούσες συνθήκες, οποιαδήποτε κατάπαυση του πυρός κατόπιν διαπραγματεύσεων θα άφηνε τις ρωσικές δυνάμεις σε ισχυρή θέση για να επαναλάβουν την εισβολή τους όποτε είναι έτοιμες. Αυτό είναι απαράδεκτο.

Πραγματικά, αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Είναι παθολογικοί ψεύτες.

Οι Ukronazis δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει μια «ανακάλυψη και επιτυχία» στην αποτροπή του SMO της Ρωσίας από το να τερματίσει τη δολοφονική τους ατζέντα εθνοκάθαρσης.

Είναι πλέον σχεδόν αδύνατο για τις αποδεκατισμένες ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας να απωθήσουν τη Ρωσία από τις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας. Το Ντονμπάς είναι πλέον μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Είναι η βούληση των ανθρώπων που ζουν εκεί που έχουν υποστεί οκτώ χρόνια βομβαρδισμού και τρομοκρατίας της Ουκρονάζι. Ο Γκέιτς και η Ράις δεν έχουν τίποτα να πουν για αυτό το συνεχιζόμενο έγκλημα πολέμου. Για αυτούς, οι ζωές των Ρώσων εθνοτικών δεν έχουν σημασία. Οι «κανόνες» απαιτούν να τρομοκρατούνται, να εκτελούνται, να βασανίζονται και να βιάζονται.

Η λύση είναι απλή, σύμφωνα με τους Rice and Gates. Ξεχάστε μια διευθέτηση μέσω διαπραγματεύσεων, μια ειρηνευτική συμφωνία. Σύμφωνα με το δίδυμο των νεοσυντηρητικών, η ήττα της Ρωσίας είναι απλή υπόθεση — απαιτεί άρματα μάχης, περισσότερο πυροβολικό, Lockheed Martin HIMARS, πυραύλους Patriot, drones, μαχητικά οχήματα κ.λπ., πεταμένα στο καζάνι. Για να μην ανησυχείς όμως. Οι μελλοντικές γενιές θα πληρώσουν το τεράστιο χρέος που προέκυψε - εάν υπάρχουν μελλοντικές γενιές.

Ας το παραδεχτούμε - οι «πρεσβύτεροι πολιτικοί» μας (και οι γυναίκες) είναι ψυχοπαθείς χωρίς συνείδηση. Είναι εθισμένοι στον πόλεμο και την οργανωμένη μαζική δολοφονία του για να επιτύχουν παγκοσμιοποιητικούς πολιτικούς σκοπούς. Δεν μπορούν ή δε θέλουν να δεχτούν πως με μεγάλη διαφορά οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη αηδιάζουν με τις απειλές τους, τους ιδιοτελείς «κανόνες» τους, τους παντοτινούς πολέμους και την επιμονή τους να τους πυροβολούν, δεν πειράζει πόσοι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν.

Όλο και περισσότερο, τα μέλη του Κογκρέσου και άλλοι στη δημόσια ομιλία μας ρωτούν: «Γιατί να μας νοιάζει; Δεν είναι αυτός ο αγώνας μας». Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες έμαθαν με το δύσκολο τρόπο - το 1914, το 1941 και το 2001 - ότι η απρόκλητη επιθετικότητα και οι επιθέσεις στο κράτος δικαίου και στη διεθνή τάξη δεν μπορούν να αγνοηθούν. Τελικά, απειλήθηκε η ασφάλειά μας και παρασυρθήκαμε σε σύγκρουση. Αυτή τη φορά, οι οικονομίες του κόσμου - συμπεριλαμβανομένης της δικής μας - βλέπουν ήδη τον πληθωριστικό αντίκτυπο και την οπισθοδρόμηση στην ανάπτυξη που προκαλεί η μονόπλευρη επιθετικότητα του Πούτιν. Είναι καλύτερα να τον σταματήσουμε τώρα, προτού απαιτηθούν περισσότερα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ συνολικά. Έχουμε έναν αποφασιστικό εταίρο στην Ουκρανία που είναι πρόθυμος να υποστεί τις συνέπειες του πολέμου, ώστε να μην χρειαστεί να το κάνουμε εμείς οι ίδιοι στο μέλλον.

Το παραπάνω απόσπασμα είναι γεμάτο ψέματα.

1914, 1941, 2001. Πράγματι, απρόκλητη επιθετικότητα.

Αν δεν υπήρχε ο οικονομικός πόλεμος που επέβαλε στην Ιαπωνία από το FDR και το USG (παρόμοιο με τον οικονομικό πόλεμο που διεξάγεται τώρα εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας), οι Ιάπωνες δε θα είχαν επιτεθεί στο Περλ Χάρμπορ και η «ημέρα της ντροπής» του FDR δε θα είχε συμβεί ποτέ. Η FDR και η USG δεν θα είχαν δικαιολογία για να εισέλθουν σε έναν άλλο καταστροφικό πόλεμο, έναν βαρετό πόλεμο που ολοκληρώθηκε με τη χρήση ατομικών όπλων.

Αν δεν υπήρχε η οικονομική υποστήριξη της Wall Street και των Γερμανών βιομηχάνων, ο Χίτλερ δε θα είχε έρθει ποτέ στην εξουσία και ο πόλεμος στην Ευρώπη θα είχε αποφευχθεί. Οι σκληρές «πολεμικές αποζημιώσεις» που επιβλήθηκαν σε μια ηττημένη Γερμανία στις Βερσαλλίες μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή της γερμανικής οικονομίας και την άνοδο του ριζοσπαστικού φασισμού, που υιοθετήθηκε από την ιταλική εκδοχή του Μουσολίνι.

Η Γαλλία και η Pax Britannica ήθελαν έναν πόλεμο για να σταματήσουν μια ενωμένη Γερμανία από το να ξεκινήσει αποικιακά εγχειρήματα. Η Γαλλία και η Βρετανία, προηγούμενοι αντίπαλοι, ενώθηκαν για να εμποδίσουν τη Γερμανία και τη Ρωσία να συμμετάσχουν στα λάφυρα του ιμπεριαλισμού. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν η δολοφονία ενός αρχιδούκα των Αψβούργων και της συζύγου του για να ξεκινήσουν τα γεγονότα.

Η γερμανική αποικιακή αυτοκρατορία κατείχε την Ανατολική Αφρική, το Τόγκο, τη Νοτιοδυτική Αφρική και το Καμερούν. Τα γερμανικά εδάφη της Άπω Ανατολής αποτελούνταν από τη Νέα Γουινέα, τη Σαμόα, τη μίσθωση του Kiaochow από την Κίνα και μια σειρά από μικρά νησιά.

Η προσπάθεια ανατροπής της γερμανικής αυτοκρατορίας είχε ως αποτέλεσμα περισσότερους από 15 εκατομμύρια νεκρούς. Προκάλεσε επίσης μια επανάσταση των Μπολσεβίκων που στοίχισε πέντε εκατομμύρια ζωές κατά τη διάρκεια του Κόκκινου Τρόμου και του Ρωσικού εμφυλίου πολέμου. Επιπλέον, άλλα πέντε εκατομμύρια πέθαναν από την πείνα κατά τη διάρκεια των λιμών και των εκκαθαρίσεων υπό τον Στάλιν.

Σύμφωνα με τον αείμνηστο καθηγητή Antony Sutton, ο οποίος δίδασκε οικονομικά στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και ήταν ερευνητής στο Ίδρυμα Hoover του Πανεπιστημίου Stanford, η Wall Street και το City του Λονδίνου βοήθησαν στη χρηματοδότηση των Πενταετών Σχεδίων του Λένιν. Αυτό επιτεύχθηκε μέσω χρηματοδότησης, μεταφοράς τεχνολογίας και βιομηχανίας και τεχνικής βοήθειας.

Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ αναφέρεται τώρα όταν το κράτος και τα μέσα ενημέρωσης του μιλούν για τον Άνθρωπο με τα Πράσινα [Ζελένσκι], τον άτυχο πρόεδρο ενός διεφθαρμένου αποτυχημένου κράτους που καταλήφθηκε από ψυχοπαθείς, ένα κράτος που δε θα ησυχάσει μέχρι οι Ρώσοι (και οι Εβραίοι, Ρομά και άλλες δυσαρεστημένες μειονότητες) στο Ντονμπάς και αλλού στην Ουκρανία είναι σκοτωθούν είτε εθνοεκκαθαριστούν.

Η ομιλία του προέδρου Volodymyr Zelensky ενώπιον του Κογκρέσου τον περασμένο μήνα μας θύμισε την έκκληση του Winston Churchill το Φεβρουάριο του 1941: «Δώστε μας τα εργαλεία και θα ολοκληρώσουμε τη δουλειά». Συμφωνούμε με την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης Μπάιντεν να αποφύγει την άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Ωστόσο, ένας τολμηρός Πούτιν μπορεί να μην μας δώσει αυτή την επιλογή. Ο τρόπος για να αποφευχθεί η αντιπαράθεση με τη Ρωσία στο μέλλον είναι να βοηθήσουμε την Ουκρανία να απωθήσει τον εισβολέα τώρα. Αυτό είναι το μάθημα της ιστορίας που πρέπει να μας καθοδηγήσει, και δίνει επείγουσα ανάγκη στις ενέργειες που πρέπει να ληφθούν — πριν να είναι πολύ αργά.

Ο Τσόρτσιλ ήταν ένας αμετανόητος ψυχοπαθής, ρατσιστής και εγκληματίας πολέμου. Πρότεινε τα αεροσκάφη να χρησιμοποιούν «πυρά με πολυβόλα ή βόμβες» εναντίον Ιρλανδών επαναστατών το 1920. Ο Τσόρτσιλ υποστήριξε τη χρήση δηλητηριωδών αερίων σε επαναστάτες Άραβες, αυτό που περιέγραψε ως «απολίτιστες φυλές».

Στο Αφγανιστάν, ζήτησε «όλοι όσοι αντιστέκονται θα σκοτωθούν χωρίς έλεος», επειδή, όπως επέμεινε με ρατσιστική αλαζονεία, οι Παστούν πρέπει να «αναγνωρίσουν την ανωτερότητα της φυλής».

«Προχωρήσαμε συστηματικά, χωριό με χωριό, και καταστρέψαμε τα σπίτια, γεμίσαμε τα πηγάδια, γκρεμίσαμε τους πύργους, κόψαμε τα μεγάλα σκιερά δέντρα, κάψαμε τις καλλιέργειες και σπάσαμε τις δεξαμενές σε μια τιμωρητική καταστροφή», καυχήθηκε για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τη Βρετανική Αυτοκρατορία στο Αφγανιστάν.

Ήταν επίσης υπεύθυνος για τη σφαγή διαδηλωτών στην Αθήνα, αποκλείοντας το Ιράν από τα δικά του αποθέματα πετρελαίου (η αγγλοϊρανική εταιρεία πετρελαίου αρνήθηκε να πληρώσει στο Ιράν το μερίδιό του στα μερίσματα, με αποτέλεσμα την εθνικοποίηση του πετρελαίου από το Ιράν, ακολουθούμενη από μια ενορχήστρωση πραξικοπήματος Βρετανών-Η.Π.Α. που ανέτρεψε την εκλεγμένη κυβέρνηση του Μοχάμεντ Μοσαντέκ το 1953).

Στη συνέχεια, η Βρετανία «κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Κένυα το 1952 για να προστατεύσει το σύστημα θεσμοθετημένου ρατσισμού που καθιέρωσε σε όλες τις αποικίες της για να εκμεταλλευτεί τον αυτόχθονα πληθυσμό», σημειώνει το Crimes of Britain.

150.000 άνδρες, γυναίκες και παιδιά αναγκάστηκαν να πάνε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τα σχολεία των παιδιών έκλεισαν από τους Βρετανούς που τα χαρακτήρισαν «πεδία εκπαίδευσης για εξέγερση». Βιασμός, ευνουχισμός, τσιγάρα, ηλεκτροσόκ και πυρκαγιά που χρησιμοποιούνται από τους Βρετανούς για να βασανίσουν τον λαό της Κένυας υπό τις εντολές του Τσόρτσιλ.

Η Παλαιστίνη, η Νότια Αφρική, η Κίνα και η «Βρετανική Γουιάνα», όλα υπέστησαν την εγκληματική συμπεριφορά του Ουίνστον Τσόρτσιλ και της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Είναι απολύτως λογικό η Ράις και ο Γκέιτς, μαζί με την USG και τα μέσα πολεμικής προπαγάνδας του, να βάζουν τον Ζελένσκι σε βάθρο μαζί με τον ρατσιστή εγκληματία πολέμου Τσόρτσιλ.

Λέγεται ότι ο άνθρωπος με τα πράσινα δεν μπορεί να είναι νεοναζί επειδή είναι Εβραίος. Αυτό είναι ανοησία που πρέπει να καταναλώνουν οι γνωστικά ανάπηροι και αδιάκριτοι skimmers.

Ο Ζελένσκι έκλεισε την πολιτική αντιπολίτευση. Οι νεοναζί του σκοτώνουν ακτιβιστές, αντιφρονούντες και δημοσιογράφους. Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έκλεισε βίαια, τους είπαν να εγκαταλείψουν τη χώρα και οι Ουκρανοί που παρακολουθούσαν τις λειτουργίες θεωρούνται πλέον προδότες. Προσθέστε σε αυτό την απρόβλεπτη δολοφονία συναδέλφων Ουκρανών για το έγκλημα της κληρονομιάς, του πολιτισμού και της γλώσσας τους, και θα έχετε έναν άνθρωπο που παραλληλίζεται με τον Τσόρτσιλ, αν και όχι με την ποταπή νοημοσύνη του Τσόρτσιλ.

Η Ράις και ο Γκέιτς δε θα ησυχάσουν μέχρι να εμπλακούν πλήρως οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, με στρατιώτες στο έδαφος στην Ουκρανία και να συμμετέχουν στη δολοφονία Ρώσων και να απειλήσουν την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας.

Ο Πούτιν έχει επαναλάβει τι θα κάνει η Ρωσία εάν αντιμετωπίσει μια υπαρξιακή απειλή, το είδος της απειλής που ζητούν ο Γκέιτς, η Ράις, οι νεοσυντηρητικοί, ο Μπάιντεν και σχεδόν ολόκληρο η USG. Αναμφίβολα θα οδηγήσει σε ένα τελικό παιχνίδι που κανένας τους δε θέλει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail