Περιπέτεια στα ανοικτά του Λαυρίου με χειριστή jet ski

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, από τον ιδιοκτήτη του Ι/Δ σκάφους "POLARIS" Τ.Π. 13030, ότι περισυνέλεξε άνδρα που βρισκόταν εντός της θάλασσας, σε απόσταση περίπου 01 ν.μ. έξω από μαρίνα στο Λαύριο, καθώς και για την ύπαρξη ενός 24χρονου αγνοούμενου χειριστή Τ/Χ μοτοποδηλάτου (jet ski), στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Μακρόνησου.

Το εν λόγω σκάφος αποβίβασε στην ξηρά τον ανωτέρω άνδρα, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κηφισιάς "ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ".

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.), στο σημείο έσπευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) Ι/Δ σκάφη, καθώς απογειώθηκε και ελικόπτερο ΠΝ, προς εντοπισμό του 24χρονου. Ο εν λόγω χειριστής Τ/Χ μοτοποδηλάτου εντοπίστηκε και περισυνελέγη από Ι/Δ σκάφος και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασφάλεια στη ξηρά, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail