Πτώση οχήματος στη θάλασσα στην Αίγινα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες του Σαββάτου, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, για πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον λιμένα Λεοντίου ν. Αίγινας, με μοναδική επιβαίνουσα μια 28χρονη ημεδαπή.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ από το εν λόγω συμβάν τραυματίστηκε ελαφρά η ανωτέρω, η οποία αρχικά διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας και στη συνέχεια με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Πειραιά, προκειμένου να μεταφερθεί σε εφημερεύον νοσοκομείο, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Το Ε.Ι.Χ. όχημα πρόκειται να ανελκυστεί από γερανοφόρο όχημα με μέριμνα του ιδιοκτήτη, ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκαν υλικές ζημιές σε τρίτα πράγματα ή άλλα οχήματα και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή οποιοδήποτε πρόβλημα στην ασφάλεια ναυσιπλοΐας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail