Η Ουκρανία ταπείνωσε δυτικούς προπαγανδιστές αφού ο υπουργός Άμυνας παραδέχτηκε ότι είναι πληρεξούσιος του ΝΑΤΟ

Τα Mainstream Media (MSM) της Δύσης, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, έχουν επιμείνει τους τελευταίους 10,5 μήνες ότι ο Πρόεδρος Πούτιν υποτίθεται πως είναι τρελός επειδή θεωρεί την Ουκρανία πληρεξούσιο του ΝΑΤΟ του οποίου οι στενοί στρατιωτικοί δεσμοί με αυτό το ρητά αντιρωσικό μπλοκ αποτελούν σοβαρή απειλή για τις εθνικές κόκκινες γραμμές ασφαλείας της χώρας του. Οι διευθυντές της αντίληψής τους επεκτάθηκαν στη συνέχεια στην επιχείρηση πετρελαιοφωτισμού τους για να δυσφημήσουν την ειδική επιχείρηση της Ρωσίας με την ψευδή βάση πως καθοδηγείται από το λεγόμενο «ιμπεριαλισμό» και όχι από την αυτοάμυνα.

Andrew Korybko / Παρουσίαση Freepen.gr

Κάθε ένα από τα αμέτρητα προϊόντα πληροφοριακού πολέμου που δημιούργησαν έκτοτε μόλις αποκαλύφθηκαν ως απάτη από κανέναν άλλον από τον Ουκρανό υπουργό Άμυνας Alexei Reznikov, ο οποίος παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στην εθνική τηλεόραση την Πέμπτη ότι η χώρα τους είναι πράγματι πληρεξούσιος του ΝΑΤΟ. Με τα δικά του λόγια, «Σήμερα, η Ουκρανία αντιμετωπίζει [την] απειλή (της Ρωσίας). Εκτελούμε την αποστολή του ΝΑΤΟ σήμερα, χωρίς να χύσουμε το αίμα τους. Χύσαμε το αίμα μας, οπότε περιμένουμε να παρέχουν όπλα».

Η περιγραφή του Reznikov για τη σχέση Ουκρανίας-ΝΑΤΟ ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τον ορισμό της Merriam-Webster για πληρεξούσιο. Ο επίσημος ιστότοπός τους ενημερώνει τους αναγνώστες ότι «Ένας πληρεξούσιος μπορεί να αναφέρεται σε ένα πρόσωπο που είναι εξουσιοδοτημένο να ενεργεί για λογαριασμό άλλου ή μπορεί να ορίσει τη λειτουργία ή την εξουσία να υπηρετεί στη θέση κάποιου άλλου». Η αντικειμενικά υπάρχουσα στρατιωτική-στρατηγική δυναμική της ουκρανικής σύγκρουσης σε συνδυασμό με την ειλικρινή παραδοχή του Reznikov δεν αφήνουν επομένως καμία αμφιβολία για το γεγονός πως η Ουκρανία είναι εξ ορισμού πληρεξούσιος του ΝΑΤΟ.

Αυτός ο ανώτερος αξιωματούχος πιθανότατα δεν σκόπευε να δυσφημήσει την «επίσημη αφήγηση» των προστάτων του για αναδιανομή περίπου 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον πλούτο που παρείχαν οι φορολογούμενοι στην Ουκρανία και έτσι να δικαιολογήσει όλα όσα είπε ο Πρόεδρος Πούτιν για το γιατί ξεκίνησε την ειδική επιχείρηση της Ρωσίας. Αυτό που φαίνεται να συνέβη είναι πως ο Ρέζνικοφ έχασε την ψυχραιμία του αφού απογοητεύτηκε που το ΝΑΤΟ δε δίνει στο Κίεβο όλα τα όπλα που απαιτεί, γι' αυτό και ξεπέρασε τα όρια σε μια προσπάθεια να του ασκήσει πίεση.

Αυτή η συναισθηματική αντίδραση στην πίεση που ασκείται στο πλευρό του από τους στρατιωτικοβιομηχανικούς περιορισμούς του ΝΑΤΟ, για τους οποίους οι New York Times (NYT) έκαναν λόγο στα τέλη Νοεμβρίου και ως εκ τούτου δεν μπορούν πλέον να διαψευστούν από τα MSM, τον έκανε να ραγίσει τελικά. Αν παρέμενε ήρεμος όπως υποτίθεται ότι κάνουν οι ανώτεροι αξιωματούχοι, ειδικά αυτοί που ηγούνται του στρατού της χώρας τους όπως αυτός, τότε δεν θα παραδεχόταν ποτέ πως η Ουκρανία είναι πληρεξούσιος του ΝΑΤΟ από την απελπισία να το ενοχοποιήσει για να δώσει στο Κίεβο όλα όσα απαιτεί.

Ο μέσος άνθρωπος στο Golden Billion της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ πιθανότατα δεν θα ενημερωθεί ποτέ για αυτό που είπε, καθώς είναι προς το προφανές συμφέρον των MSM να καταστείλουν όλες τις αναφορές σχετικά με αυτό το ντροπιαστικό περιστατικό, αλλά όσοι βασίζονται στα Εναλλακτικά Μέσα σχεδόν σίγουρα θα το συναντήσουν αργά ή γρήγορα. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να μεταδώσουν αυτές τις «πολιτικά άβολες» ειδήσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους προκειμένου να τους αποδείξουν ότι έχουν πει ψέματα από την κυβέρνησή τους και τα μέσα ενημέρωσης όλο αυτό το διάστημα.

Περίπου 100 δισεκατομμύρια δολάρια από τα δύσκολα κερδισμένα φορολογικά τους δολάρια δεν εκτράπηκαν από εγχώρια κοινωνικοοικονομικά έργα για να «προστατέψουν την Ουκρανία από τη ρωσική επιθετικότητα», αλλά για να εκμεταλλευτεί το ΝΑΤΟ επιθετικά την Ουκρανία ως κυριολεκτικά αντιπρόσωπο για τη διεξαγωγή Υβριδικού Πολέμου στη Ρωσία. Ο Υπουργός Άμυνας, ο οποίος δεν μπορεί ρεαλιστικά να περιγραφεί ως λεγόμενος «Ρώσος πράκτορας/προπαγανδιστής» ή ακόμη και «φιλικός προς τους Ρώσους», δεν θα παραδεχόταν ότι η Ουκρανία είναι πληρεξούσιος του ΝΑΤΟ αν αυτό δεν συνέβαινε πραγματικά.

Έχοντας αυτό κατά νου, όλα όσα ειπώθηκαν σε όλους για αυτή τη σύγκρουση από τα MSM στηρίζονται στο «Μεγάλο Ψέμα» ότι η Ουκρανία είναι ένα «σκληρά ανεξάρτητο κράτος» που «τυχαία έχει πέσει θύμα» από τη «ρωσική επιθετικότητα». Η πραγματικότητα είναι πως η Ρωσία είναι το σκληρά ανεξάρτητο κράτος που έπεσε θύμα της επίθεσης του ΝΑΤΟ μέσω του πολέμου μέσω της Ουκρανίας, αν και αυτό δεν έγινε τυχαία, αλλά ως τιμωρία για τον ηγετικό της ρόλο στην επιτάχυνση της παγκόσμιας συστημικής μετάβασης στην πολυπλοκότητα μακριά από τη μονοπολικότητα των ΗΠΑ.

Ο Νέος Ψυχρός Πόλεμος δεν είναι μεταξύ «δημοκρατιών και δικτατοριών», όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι δυτικοί προπαγανδιστές, αλλά μεταξύ του Golden Billion της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και του από κοινού Παγκόσμιου Νότου υπό την ηγεσία BRICS και SCO, του οποίου η Ρωσία είναι μέρος για την κατεύθυνση αυτού στην προαναφερθείσα συστημική μετάβαση. Ο κορυφαίος πόλεμος αντιπροσώπων μεταξύ αυτών των de facto μπλοκ είναι η Ουκρανική σύγκρουση, το αποτέλεσμα της οποίας θα καθορίσει εάν οι ΗΠΑ μπορούν να αντιστρέψουν τη φθίνουσα μονοπολική ηγεμονία τους ή εάν η Πολυπολική Παγκόσμια Τάξη είναι αναπόφευκτη.

Αυτά τα πρωτόγνωρα διακυβεύματα εξηγούν γιατί ένα τόσο αστρονομικό ποσό κεφαλαίων φορολογουμένων έχει ήδη δαπανηθεί για τη διαιώνιση αυτού του πολέμου αντιπροσώπων που διαφορετικά θα είχε τελειώσει κάποια στιγμή την περασμένη άνοιξη αν το ΝΑΤΟ δεν έσπευδε να σώσει τον πληρεξούσιό του. Τα περίπου 100 δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν μέχρι στιγμής προφανώς δεν ήταν επαρκή για την εκτόπιση της Ρωσίας από το έδαφος που η Ουκρανία ισχυρίζεται ως δικό της, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Δύση μπορεί να αποδεχθεί το τετελεσμένο γεγονός της νίκης της Μόσχας και έτσι εξηγεί γιατί ο Ρέζνικοφ πανικοβάλλεται.

Αυτός και οι όμοιοί του από αυτό το εγκατεστημένο από τις ΗΠΑ φασιστικό καθεστώς ξέρουν ότι πιθανότατα δεν θα επιβιώσουν πολιτικά από το σενάριο του Κίεβου να αναγνωρίζει de facto τον έλεγχο της Ρωσίας στις πρώην περιοχές της, γι' αυτό και προσπάθησε απεγνωσμένα να ασκήσει τη μέγιστη πίεση στο ΝΑΤΟ για να του δώσει τελικά όλα όσα ζήτησε. Για το σκοπό αυτό, παραδέχτηκε δημόσια ότι η Ουκρανία είναι πληρεξούσιος του ΝΑΤΟ με την ελπίδα να ενοχοποιήσει τους προστάτες του να συμμορφωθούν, αλλά επίσης ταπείνωσε άθελά του τους προπαγανδιστές της και δυσφήμησε την «επίσημη αφήγηση».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail