Παιδιά του Αζόφ στρατολογήθηκαν για να πεθάνουν στη ρωσική κρεατομηχανή

Νωρίτερα σήμερα, παρακολούθησα τον συνταγματάρχη Douglas Macgregor στο podcast του Judge Napolitano. Ο Macgregor ανέφερε τα παιδιά στρατιώτες της Ουκρανίας. Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου.

Kurt Nimmo / Παρουσίαση Freepen.gr



Ως συνήθως, είναι δύσκολο να βρεθεί αναφορά σε αυτό στα μέσα εταιρικής προπαγάνδας πολέμου. Μπόρεσα να εντοπίσω μία μόνο αναφορά για παιδιά στρατιώτες στην Ουκρανία που δημοσιεύτηκε από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης - σημειωτέον, από κανένα άλλο από το CNN. Ωστόσο, οι πληροφορίες είναι σοβαρά αντι-αφηγηματικές, έτσι ένας «έλεγχος γεγονότων» μπήκε στο μείγμα για να αμφισβητήσει το tweet του CNN.

Όχι ότι έχει σημασία. Για όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν την αλήθεια, υπάρχουν πολλά βίντεο που δείχνουν τα παιδιά στρατιώτες της Ουκρανίας (πιο άμεσα, τα παιδιά στρατιώτες του τάγματος Azov, όπως εξηγώ παρακάτω).

Για τους πολιτισμένους, η ιδέα ότι τα παιδιά ηλικίας από 13 ή 14 ετών πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ρωσικά πώματα σφαιρών (και αυτό ακριβώς είναι) είναι βάρβαρη και απάνθρωπη, κάτι που συναντάται συνήθως στις αντιμαχόμενες φυλές της υποσαχάριας Αφρικής.

Το Προαιρετικό Πρωτόκολλο της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού σχετικά με τη συμμετοχή παιδιών σε ένοπλες συγκρούσεις αναφέρει ότι τα εμπόλεμα μέρη «θα λαμβάνουν όλα τα εφικτά μέτρα για να εξασφαλίσουν πως τα μέλη των ενόπλων δυνάμεών τους που δεν έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 18 ετών δεν λαμβάνουν άμεσο μέρος στις εχθροπραξίες».

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, τα περισσότερα παιδιά στρατιώτες στρατεύονται στην Αφρική (Ουγκάντα, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Τσαντ, Σιέρα Λεόνε), αν και αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης στη Σρι Λάνκα, τη Μιανμάρ (Βιρμανία) και την Κολομβία.

Στην Ουκρανία, τα παιδιά μαθαίνουν (να μισούν τους Ρώσους, τους Εβραίους, τους Ρομά και τους Πολωνούς) και διδάσκονται στρατιωτικές δεξιότητες σε ένα «καλοκαιρινό στρατόπεδο» του τάγματος Azov.

Φυσικά, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα για αυτό στα αυστηρά ελεγχόμενα και ατελείωτα περιστρεφόμενα μέσα εταιρικής πολεμικής προπαγάνδας. Ωστόσο, όπως λένε, οι εικόνες συχνά αξίζουν όσο χίλιες λέξεις. Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε από Ρουμάνο δημοσιογράφο.



Τον Αύγουστο του 2015, ένα χρόνο μετά το πραξικόπημα που ενορχηστρώθηκε από την USG στην Ουκρανία, ο καθηγητής Michel Chossudovsky της Global Research δημοσίευσε ένα άρθρο που αποκαλύπτει «ένα πρόγραμμα στρατιωτικής εκπαίδευσης Summer Camp για μικρά παιδιά ως μέρος του ευρύτερου προγράμματος εκπαίδευσης και κατήχησης».

Αναφέρθηκε από την Kyiv Post ότι παιδιά ηλικίας έως έξι ετών συμμετείχαν στο πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε σε μια τοποθεσία στην περιοχή Vodytsya έξω από το Κίεβο. Η Post προσπάθησε να περιγράψει την ιστορία.

… το συγκεκριμένο στρατόπεδο διευθύνεται από το τάγμα Azov που ιδρύθηκε από τον νομοθέτη Andriy Biletsky, τον πρώην διοικητή του. Βρίσκεται στη δασώδη περιοχή της συνοικίας Pushcha Vodytsya του Κιέβου, τα παιδιά σε αυτό το θερινό στρατόπεδο δεν παίζουν απλώς τους στρατιώτες - λαμβάνουν πραγματική στρατιωτική εκπαίδευση από στρατιώτες που έχουν πολεμήσει στην πρώτη γραμμή στον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας.

Ονομάστηκε Azovets, και το στρατόπεδο έχει γίνει αντικείμενο αρνητικής κάλυψης στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, φιλορωσικούς ιστότοπους και ακόμη και στο βρετανικό ταμπλόιντ The Daily Mail.

«Θερινό στρατόπεδο νεοναζί: Παιδιά από την Ουκρανία διδάσκονται να πυροβολούν AK από μέλη του τάγματος Azov (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ),» αναφέρει ο τίτλος του RT που ελέγχεται από το Κρεμλίνο για την ιστορία του για το στρατόπεδο.

«Σοκαριστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του στρατοπέδου των νεοναζί αποκαλύπτουν ότι νεοναζιστικοί στρατηλάτες μαθαίνουν πώς να πυροβολούν με όπλα (αν και υπάρχει κατάπαυση του πυρός)», αναφέρει ο τίτλος στο εντυπωσιακό και ανακριβές άρθρο της Daily Mail. (Kyiv Post, 29 Αυγούστου 2015) 

Περιττό να πούμε ότι η Daily Mail δε θα έγραφε αυτήν την ιστορία σήμερα. Η αρχική ανάρτηση διαγράφηκε από τον ιστότοπο του Kyiv Post, μήπως ο κόσμος καταλάβει τον πραγματικό χαρακτήρα της UAF και της ενσωματωμένης «εθνικής φρουράς» των νεοναζί δολοφόνων και των σκλάβων παιδιών.

Όταν η Kyiv Post επισκέφτηκε το στρατόπεδο Azovets στις 19 Αυγούστου, τα παιδιά ήταν απασχολημένα με μια σειρά από δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της διάλυσης και της συναρμολόγησης τουφεκιού επίθεσης AK-47, εξάσκηση στόχων (με αεροβόλα), αντιμετώπιση μαθημάτων επίθεσης και εξάσκηση σε πόζες μάχης και περιπολία. Συμμετέχουν επίσης σε διάφορα αθλήματα και παιχνίδια, κάνουν ράπελ και αναρρίχηση και εξασκούν άλλες πιο παραδοσιακές δεξιότητες προσκοπισμού και ξυλουργικής, όπως το δέσιμο κόμπων.

Εκτός από την εκπαίδευση στη χρήση και το χειρισμό όπλων, οι επισκόποι των Ουκρονάζι κατηχούν με μίσος. «Ένα αγόρι που κάθεται σε ένα κούτσουρο ψιθυρίζει απαλά: «Θέλω να τελειώσει αυτός ο πόλεμος και να σκοτώσουμε όλους τους Ρώσους».

Και πάλι, το άρθρο της Faina Nakonechnaya δημοσιεύτηκε πολύ πριν από το ρωσικό SMO, καταδεικνύοντας έτσι πώς οι νεοναζί εθνικιστές έκαναν πλύση εγκεφάλου στην επόμενη γενιά και τώρα τους ταΐζουν στη ρωσική μηχανή κοπής κρέατος στο μέτωπο του Ντονμπάς.

Η αποδοχή σε αυτό είναι προφανής - η Ουκρανία χάνει τόσους πολλούς άνδρες, είτε στο μέτωπο είτε μέσω της μετανάστευσης, που τώρα πιστεύει ότι πρέπει να θυσιάσει τα παιδιά της στον ματωμένο βωμό των Stepan Bandera, Symon Petliura, Yevhen Konovalets, Andriy Melnyk, Mykola Lebed , και άλλους μοχθηρούς υπερνάτους του παρελθόντος.

Θα χρειαστεί μια εξαιρετική προσπάθεια για τον αποπρογραμματισμό αυτών των παιδιών. Δυστυχώς, όπως πολλοί από τους πατέρες και τους παππούδες τους, χιλιάδες από αυτούς αναμφίβολα θα καταλήξουν σε ομαδικούς τάφους ή θα αφεθούν να σαπίσουν στο χωράφι όπως τόσοι πολλοί Ουκρανοί (και ξένοι μισθοφόροι) ενήλικες, πολλοί εξαναγκασμένοι υπό την απειλή όπλου στη σκλαβιά της στράτευσης και βιαστικά με το φορτηγό προς τα εμπρός σε σωρούς όπου χάνονται στην ασταμάτητη μηχανή κοπής κρέατος του ρωσικού πυροβολικού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail