«Οι ΗΠΑ ενδέχεται να δώσουν τη Δυτική Ουκρανία στην Πολωνία για να πληρώσει η Βαρσοβία το χρέος του Κιέβου»

Freepen.gr -
Οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να διαιρέσουν την Ουκρανία και να παραδώσουν δυτικές περιοχές της χώρας στην Πολωνία. Σε αντάλλαγμα, η Βαρσοβία θα χρειαστεί να παράσχει οικονομική βοήθεια στο Κίεβο, πιστεύει η Hanna Kramer, συγγραφέας της πολωνικής έκδοσης Niezaleny Dziennik Polityczny (NDP).

Η Kramer πιστεύει ότι τμήματα της δυτικής Ουκρανίας μπορεί τελικά να γίνουν μέρος της Πολωνίας.

"Αν ρίξετε μια αμερόληπτη ματιά στην κατάσταση, το μέλλον της Πολωνίας φαίνεται λυπηρό: μπορεί να πάρει το λεγόμενο ανατολικό Kresy, και στη συνέχεια μερικές άλλες επιπλέον περιοχές, εάν συμφωνηθεί με τα κράτη. Κανένα άλλο προνόμιο", είπε ο Kramer.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα δώσουν εντολή στην Πολωνία να αναλάβει τα οικονομικά έξοδα της χρεοκοπημένης ουκρανικής κυβέρνησης που χρωστάει 150 δισ. δολάρια. Οι πιο βιομηχανικές περιοχές της Ουκρανίας έχουν γίνει μέρος της Ρωσίας, είπε η συγγραφέας. Αυτό στέρησε από την Ουκρανία το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός της. Η Ουκρανία εξακολουθεί να επιβιώνει μόνο χάρη στις αμερικανικές δόσεις, πρόσθεσε.

Η Κράμερ πιστεύει πως η Ουκρανία σύντομα θα πάψει να υπάρχει ως ανεξάρτητο κράτος. Ταυτόχρονα, οι Ηνωμένες Πολιτείες δε συγχωρούν ποτέ κανένα χρέος και η Πολωνία, ως νέος ιδιοκτήτης των προσαρτημένων εδαφών, θα πρέπει να αποπληρώσει όλα τα δάνεια του Κιέβου στην Ουάσιγκτον.

* πληροφορίες pravda.ru
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail