Αμερικάνος βετεράνος που πολεμά στο Μπαχμούτ αποκαλύπτει τι εστί...ουκρανικό βερύκοκο!

Γνωρίστε τον Ryan O'Leary. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην περιοχή επιχειρήσεων Bakhmut πολεμώντας υπό τη διοίκηση Ουκρανών αξιωματικών. Ο κύριος O'Leary δεν είναι ευχαριστημένος. Είναι 34χρονος απόφοιτος του γυμνασίου Carroll στην Αϊόβα και βετεράνος της Εθνικής Φρουράς που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν και το Ιράκ.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Αναφέρει ότι η μονάδα του είναι υποεπάνδρωτη και στερείται βαρέων όπλων επειδή «χάθηκαν». Με άλλα λόγια, τα όπλα πωλούνται στη μαύρη αγορά. Ο O'Leary κατηγορεί για τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης τη διεφθαρμένη, εγκληματική συμπεριφορά της ουκρανικής αλυσίδας διοίκησης — από τον Υποστράτηγο μέχρι τον Λοχαγό του. Εγκαλεί συγκεκριμένα έναν Λοχαγό ονόματι Μπαρόντα, σημειώνοντας πως διακινεί πλήθος παράνομων ναρκωτικών. Διαβάστε την παρακάτω σειρά από tweets. Είναι αυτονόητα:



Φοβάμαι ότι ο νεαρός κύριος O'Leary υπέγραψε το ένταλμα θανάτου του. Άντρες όπως ο Captain Baroda θα ανταποδώσουν με πολύ βάναυσο τρόπο σε όποιον παρεμβαίνει στην «επιχειρηματική» τους δραστηριότητα. Κάποια στιγμή οι νομοθέτες, τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό των ΗΠΑ πρέπει να ξυπνήσουν από το παραληρηματικό όνειρό τους ότι η Ουκρανία είναι μια εκκολαπτόμενη δημοκρατία που μάχεται για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη και να συνειδητοποιήσουν πως είναι μια κλεπτοκρατία που πανηγυρίζει μια νεοναζιστική ιδεολογία. 

Ο Πρόεδρος Zelensky και ο στρατηγός του, Zalushny, έστειλαν την αφρόκρεμα της νεολαίας της Ουκρανίας σε ένα σφαγείο, ενώ τους στερούσαν τα εφόδια, τα πυρομαχικά και τα όπλα που απαιτούνται για να πολεμήσουν τους Ρώσους.

Είναι τραγωδία που ο Ryan O'Leary έχει ταξιδέψει τόσο μακριά από τις βουκολικές φάρμες της δυτικής Αϊόβα για να μάθει μια πολύ σκληρή αλήθεια. Ελπίζω να επιζήσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail