Η προσέγγιση Συρίας - Τουρκίας προκαλεί ανησυχία στους Κούρδους της Ροζάβα

Freepen.gr - Ο κύριος σκοπός της προσέγγισης Συρίας-Τουρκίας είναι να πολεμήσει την Αυτόνομη Διοίκηση της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (AANES), δήλωσε αξιωματούχος του Συριακού Δημοκρατικού Συμβουλίου (SDC) τη Δευτέρα.

Η Amal Dada είπε ότι η προσέγγιση Συρίας-Τουρκίας στοχεύει στην καταπολέμηση της AANES και πως το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) έχει επικεντρώσει την πολιτική του στην καταπολέμηση των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).

Το SDC είναι η πολιτική πτέρυγα των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) και της Αυτόνομης Διοίκησης της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (AANES).

Η Dada σημείωσε ότι η τουρκική κυβέρνηση είναι πλέον πεπεισμένη πως ο συντομότερος και ευκολότερος τρόπος για να πετύχει τον σκοπό της στο συριακό ζήτημα είναι μέσω της Ρωσίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail