Από τη Βουλή στη φυλακή ούτε μια τετραετία δρόμος

Τι φοβάται η δεξιά; Την ακροδεξιά φοβάται φυσικά, μη ροβολήσουν προς τα κει τα πρόβατα… Τι να φοβάται; Την αριστερά; Το ΣΥΡΙΖΑ; Το ΠΑΣΟΚ; Αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μόνο ο Πολάκης,  οι υπόλοιποι εύχονται να μείνει όσο μπορεί ο Μητσοτάκης στην κυβέρνηση, γιατί έχει πολλές σκοτούρες αυτή η δουλειά. Τη δοκιμάσαμε και είναι πολύ δύσκολη.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Ποιον να προλάβεις να εξυπηρετήσεις; Θα πλακώσουν οι επιχειρηματίες, θα πλακώσουν οι φτωχοαριστεροί να τους βάλεις σε θέσεις, Αμερικανοί, Ευρωπαίοι, Κινέζοι.  Ώχου, καλά είμαστε εδώ στα Εξάρχεια, κάνα ουισκάκι και κάνα τσιπουράκι και κριτική εκ του μακρόθεν.

Με την απλή αναλογική δε, τα περισσότερα κόμματα θα τρέξουν να μετατρέψουν τα ποσοστά τους σε κανένα υπουργειάκι να λαδώσει και λιγάκι το άντερό τους. «Τρεις το λάδι τρεις το ξύδι, να αρπάξουμε και κάνα κοψίδι»  

Οι μόνοι που δεν μπορούν ούτε να συνυπάρξουν, ούτε να τους βάλουν στην κυβέρνηση, αφού τους βάλανε φυλακή, είναι οι ακροδεξιοί. Έλα όμως που το ρεύμα προς τα εκεί είναι τεράστιο, και ο Ηλίας αρέσει πολύ σε πολλές ανέραστες.  Χτύπα με πασά μου να σε ψηφίσω... και τρέχουν  λοιπόν τα χαϊβάνια τα κυβερνητικά να κόψουν το ρεύμα του Ηλία «που έχει όλα τα εργαλεία» της δεξιάς υπόθεσης.

Αμ δε! Σας έχουν τόση μανία οι ψηφοφόροι, που ούτε στον άλλον που διέθετε τις επιστολές του Ιησού θα ρίξουν ψήφο, γιατί ξέρουν ότι θα σας τον φέρει στο σπίτι, όπως φέρνουν τα κυνηγόσκυλα τις μπεκάτσες που ντουφεκάνε  οι  κυνηγοί. 

Τώρα τελικά πού καταλήγουμε; 

Άμα οι ψηφοφόροι σπρώχνουν τον ψήφο τους κατά τη φυλακή, καταλαβαίνετε τι απογοήτευση υπάρχει  από την παρουσία σας στο πόπολο. Αχ , από τη Βουλή στη φυλακή ούτε μία τετραετία δρόμος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail