Μια πώληση μοτοσικλέτας κατέληξε σε αιματηρό επεισόδιο στο Χαλάνδρι

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της 10-1-2023 στο Χαλάνδρι, 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού βραδινές ώρες της 9-1-2023 που είχε ο 34χρονος για αγορά μοτοσικλέτας από έτερο άτομο, παρέλαβε το προς πώληση δίκυκλο για δοκιμαστική βόλτα.

Σύμφωνα με τον παθόντα, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, η μοτοσικλέτα παρουσίασε βλάβη, την οποία αποκατέστησε και επέστρεψε μετά από ώρα για να παραδώσει το όχημα.

Κατά την επιστροφή του στο σημείο συνάντησης με τον πωλητή, ο τελευταίος τον περίμενε με ακόμα -6- άτομα, οι οποίοι του επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας, ενώ ο 25χρονος τραυμάτισε τον 34χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο.

Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έπειτα ο 25χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail