Ξύπνα Αμερική! Αποκαλυπτικά σενάρια εκτυλίσσονται παντού γύρω μας, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να κοιμούνται

Πώς μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να ξυπνήσουν αν είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να κοιμούνται; Για δεκαετίες, τα παγκόσμια γεγονότα μας οδηγούν σε μια πολύ δυσοίωνη κατεύθυνση και από τότε που ξεκίνησε αυτή η δεκαετία ο ρυθμός της αλλαγής επιταχύνθηκε δραματικά. Αλλά παρόλο που συνεχίζουμε να χτυπιόμαστε με τη μία μεγάλη κρίση μετά την άλλη, οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να μην το καταλαβαίνουν. Σχεδόν όλοι φαίνεται να έχουν την εντύπωση ότι τα τεράστια προβλήματα που βιώνουμε αυτή την στιγμή είναι «απλώς προσωρινά» και πως όλα θα «επιστρέψουν στην κανονικότητα» σύντομα. Εν τω μεταξύ, αποκαλυπτικά σενάρια συνεχίζουν να εκτυλίσσονται παντού γύρω μας με ρυθμό που κόβει την ανάσα.

Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Νωρίτερα σήμερα, έβγαλα ένα άρθρο της USA Today για το Ρολόι της Κρίσης που δήλωνε με τόλμη πως «ο κόσμος είναι πιο κοντά στον αφανισμό από ποτέ»:

Ο κόσμος είναι πιο κοντά στον αφανισμό από ό,τι ήταν ποτέ από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες πυρηνικές βόμβες στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ανέφερε την Τρίτη το Bulletin of the Atomic Scientists. Η ώρα στο Ρολόι της Κρίσης μετακινήθηκε από 100 δευτερόλεπτα προς τα μεσάνυχτα σε 90 δευτερόλεπτα προς τα μεσάνυχτα.

Είναι μια επαναφορά αυτού που έγινε γνωστό ως Doomsday Clock, ένα έργο δεκαετιών του Bulletin of the Atomic Scientists που παρουσιάζει μια πρόσοψη ρολογιού όπου τα μεσάνυχτα αντιπροσωπεύουν τον Αρμαγεδδώνα.

Ναι, βρισκόμαστε πραγματικά στο χείλος του πυρηνικού πολέμου, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του γενικού πληθυσμού δεν έχει λάβει το μήνυμα.

Αντίθετα, οι περισσότεροι από αυτούς περνούν υπέροχα κάνοντας πάρτι, ξοδεύουν χρήματα σαν να μην υπάρχει αύριο και μπαίνουν σε άλλου είδους προβλήματα.

Αλλά μόνο και μόνο επειδή οι περισσότεροι Αμερικανοί επιλέγουν να αγνοήσουν τον πόλεμο δεν αλλάζει την πραγματικότητα αυτού που συμβαίνει.

Δυστυχώς, και οι δύο πλευρές συνεχίζουν απλώς να κλιμακώνουν τη σύγκρουση. Στην πραγματικότητα, φαίνεται πως η κυβέρνηση Μπάιντεν θα στείλει σύντομα άρματα μάχης M1 Abrams στην Ουκρανία για πρώτη φορά:

Η κυβέρνηση Μπάιντεν κλίνει προς την αποστολή «σημαντικού αριθμού» αρμάτων μάχης M1 Abrams στην Ουκρανία, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι, και μια ανακοίνωση μπορεί να έρθει ήδη αυτή την εβδομάδα.

Η εξέλιξη έρχεται εν μέσω δημόσιας αντιπαράθεσης με Γερμανούς αξιωματούχους, οι οποίοι βρίσκονται υπό πίεση να στείλουν τα δικά τους άρματα μάχης Leopard και να επιτρέψουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που χρησιμοποιούν τα γερμανικής κατασκευής οχήματα να το κάνουν επίσης.

Και αναφέρεται πως η γερμανική κυβέρνηση έχει αντιστρέψει την πορεία της και αποφάσισε τώρα να στείλει άρματα μάχης Leopard 2 στους Ουκρανούς:

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς αποφάσισε τελικά να στείλει ένα τάγμα περιζήτητων αρμάτων μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία, ανέφερε την Τρίτη το Der Spiegel, μετά από εβδομάδες πιέσεων από την Ουκρανία και τους Ευρωπαίους συμμάχους.

Από την άλλη πλευρά, οι Ρώσοι επέλεξαν να στείλουν ένα πολεμικό πλοίο οπλισμένο με υπερηχητικούς πυραύλους εντός του πεδίου βολής μεγάλων πόλεων της ανατολικής ακτής:

Ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο οπλισμένο με «ασταμάτητους» υπερηχητικούς πυραύλους πλέει προς τις ακτές των ΗΠΑ σε επίδειξη δύναμης, υποστηρίζουν δημοσιεύματα.

Η φρεγάτα κατευθυνόμενων πυραύλων Admiral Gorshkov παρακολουθήθηκε στενά από τα ναυτικά του ΝΑΤΟ στο παρθενικό της ταξίδι οπλισμένη με όπλα Zircon 6.670 mph.

Μια ανεπιβεβαίωτη αναφορά του ρωσικού καναλιού Telegram λέει ότι "εντοπίστηκε με ραντάρ σε ουδέτερα ύδατα του Ατλαντικού Ωκεανού - σε αποτελεσματική απόσταση εκτόξευσης σάλβο από τις ακτές των ΗΠΑ".

Και οι δύο πλευρές παίζουν ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ μόλις προειδοποίησε ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα να δούμε «έναν πραγματικό πόλεμο» μεταξύ των δυτικών δυνάμεων και της Ρωσίας:

«Όταν μιλάμε για αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία – είναι ένας πόλεμος, όχι ένας υβριδικός, σχεδόν ένας πραγματικός πόλεμος, τον οποίο η Δύση σχεδιάζει εδώ και πολύ καιρό εναντίον της Ρωσίας», δήλωσε σήμερα ο Λαβρόφ.

Εάν οι ηγέτες μας ήταν λογικοί, θα προσπαθούσαν να βρουν μια ειρηνική λύση σε αυτήν την κρίση όσο είναι ακόμα δυνατή.

Αντίθετα, φαίνεται να παίζουμε ένα πολύ στρεβλό πυρηνικό «chicken game» όπου βλέπουμε πόσο κοντά μπορούμε να πλησιάσουμε τη γραμμή χωρίς να ξεκινήσουμε πραγματικά έναν πυρηνικό πόλεμο.

Τι θα συμβεί λοιπόν αν γίνει ένα «λάθος» και οι πύραυλοι αρχίσουν να πετούν;

Ίσως θελήσετε να αρχίσετε να το σκέφτεστε.

Εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι ο επερχόμενος πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Ιράν πλησιάζει επίσης.

Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ πραγματοποιούν «την πιο σημαντική άσκηση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ μέχρι σήμερα»:

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις και η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ ανακοίνωσαν τη Δευτέρα την έναρξη μιας άσκησης μεγάλης κλίμακας, την οποία ένας ανώτερος αξιωματούχος της άμυνας των ΗΠΑ χαρακτήρισε «την πιο σημαντική άσκηση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ μέχρι σήμερα».

Η άνευ προηγουμένου άσκηση, που ονομάστηκε «Juniper Oak 2023», περιλαμβάνει περισσότερα από 140 αεροσκάφη, 12 πολεμικά πλοία και συστήματα πυροβολικού και από τις δύο χώρες και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή, ανέφερε η CENTCOM σε δήλωση.

Μόλις ξεκινήσει ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, ο πλανήτης μας δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.

Μιλώντας για τον πλανήτη, αναφέρεται ότι ο εσωτερικός πυρήνας έχει προφανώς σταματήσει να κινείται:

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Nature Geoscience από τους γεωφυσικούς Yi Yang και Xiadong Song του Πανεπιστημίου του Πεκίνου στο Πεκίνο διερεύνησε τη φύση της κίνησης του εσωτερικού πυρήνα της Γης, που αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από σίδηρο και λιωμένα υγρά. Βρήκαν πως η κίνηση του εσωτερικού πυρήνα πρόσφατα μειώθηκε αρκετά ώστε να μιλούν για «παύση», όλα μέρος αυτού που «φαίνεται να σχετίζεται με μια σταδιακή στροφή του εσωτερικού πυρήνα ως μέρος μιας ταλάντωσης περίπου επτά δεκαετιών».

Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό.

Ίσως είναι.

Μάλλον είναι.

Ας ελπίσουμε ότι είναι.

Γιατί αν δεν είναι φυσιολογικό ο εσωτερικός πυρήνας της Γης να «παύση», τότε υπάρχει πιθανότητα να βρεθούμε όλοι σε πραγματικά μεγάλο πρόβλημα.

Σε άλλα πλανητικά νέα, ένας τεράστιος αστεροειδής που «μόλις ανακαλύφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο» πρόκειται να περάσει από τον κόσμο μας σε «εξαιρετικά κοντινή» απόσταση:

Ένας αστεροειδής που μόλις ανακαλύφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο είναι έτοιμος για μια εξαιρετικά στενή συνάντηση με τη Γη—και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά καθώς περνάει με ζουμ από τον πλανήτη μας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν πως οι επιστήμονές μας έχουν μια πολύ καλή ιδέα για το τι συμβαίνει εκεί πάνω και ότι αν ερχόταν μια μεγάλη απειλή θα μας το έλεγαν.

Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι η ικανότητά τους να ανιχνεύουν γιγάντιους διαστημικούς βράχους είναι ακόμα αρκετά περιορισμένη, και αυτός ο νέος διαστημικός βράχος που «μόλις ανακαλύφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο» θα έρθει πιο κοντά σε εμάς παρά στο κέντρο του πλανήτη μας:

Σε εκείνο το σημείο, ο διαστημικός βράχος θα έρθει «μόνο» περίπου 6.500 μίλια από το κέντρο της Γης ενώ θα ταξιδεύει με περίπου 33.300 μίλια την ώρα. Δεδομένου ότι η μέση ακτίνα της Γης - η απόσταση από το κέντρο στην επιφάνεια - θεωρείται ότι είναι περίπου 4.000 μίλια, το 2023 BU θα μας περάσει σε υψόμετρο περίπου 2.500 μιλίων πάνω από το έδαφος.

Επιτρέψτε μου να προσπαθήσω να το εξηγήσω με άλλο τρόπο.

Αυτός ο διαστημικός βράχος θα έρθει πάνω από 30 φορές πιο κοντά μας από ό,τι το φεγγάρι:

Η προσέγγιση είναι τόσο κοντά που είναι λιγότερο από το 3 τοις εκατό της μέσης απόστασης μεταξύ της Γης και της Σελήνης. Ο αστεροειδής θα περάσει επίσης μέσα στις τροχιές των γεωστατικών δορυφόρων, οι οποίοι κυκλώνουν τη Γη πάνω από τον ισημερινό σε υψόμετρο 22.236 μιλίων.

Με άλλα λόγια, ένας διαστημικός βράχος που «μόλις ανακαλύφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο» πρόκειται να φτάσει πολύ κοντά στο να μας χτυπήσει.

Αλλά δε θα μας χτυπήσει.

Μπορεί.

Πιθανώς.

Ας ελπίσουμε.

Αν όλα τα άλλα που έχω μοιραστεί μέχρι στιγμής δεν είναι αρκετά, αναφέρεται επίσης ότι οι «υπερβολικοί θάνατοι» εκτινάσσονται στα ύψη σε όλο τον κόσμο:

Οι δαπάνες για την υγειονομική περίθαλψη βρίσκονται σε επίπεδα ρεκόρ σε όλο το δυτικό κόσμο, ωστόσο τα συστήματα αγωνίζονται να αντεπεξέλθουν. Οι συνδυασμένες επιπτώσεις της πανδημίας και της ραγδαίας γήρανσης του πληθυσμού πιέζουν τα νοσοκομεία, τα πληρώματα ασθενοφόρων και τις υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας στα όριά τους. Οι υπερβολικοί θάνατοι –αυτοί που ξεπερνούν τους συνηθισμένους αριθμούς– εκτινάσσονται κατά συνέπεια: η κρίση είναι παγκόσμια.

Αυτό σημαίνει πως πολύ περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από το κανονικό σε όλο τον κόσμο.

Στην πραγματικότητα, μας λένε ότι υπήρξαν περίπου 15 εκατομμύρια «υπερβολικοί θάνατοι» παγκοσμίως το 2020 και το 2021:

Σχεδόν 15 εκατομμύρια υπερβολικοί θάνατοι από οποιαδήποτε αιτία πιστεύεται ότι σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του 2020 και του 2021, σύμφωνα με νέα έρευνα του ΠΟΥ – σχεδόν τρεις φορές περισσότερα από τα 5,42 εκατομμύρια θανάτους από κορωνοϊό που αναφέρθηκαν την ίδια περίοδο. Ο στατιστικολόγος υγείας Γουίλιαμ Μσεμπούρι είπε ότι ο αριθμός ήταν επίσης πιθανότατα ιδιαίτερα υψηλός λόγω των ανθρώπων που πέθαιναν από καθυστερημένες εξετάσεις υγείας και ιατρικές διαδικασίες.

Περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν σήμερα, και περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν αύριο.

Αλλά τουλάχιστον δε θα είσαι ένας από αυτούς.

Μπορεί.

Πιθανώς.

Ας ελπίσουμε.

Θα μπορούσα να συνεχίσω και να συνεχίσω, αλλά αυτό το άρθρο είναι ήδη πολύ μεγάλο. Συνεχίζουμε να χτυπιόμαστε από το ένα πράγμα μετά το άλλο και μου αρέσει πολύ το πώς ο Hal Lindsey συνόψισε την τρέχουσα κατάσταση στο πιο πρόσφατο άρθρο του:

Η τιμή των αυγών… ένας φρουρός ασφαλείας του Mall of America απειλεί αυτόν που φοράει μπλουζάκι «Ο Ιησούς σώζει»… επιθέσεις στο ηλεκτρικό δίκτυο των ΗΠΑ… μια παγκόσμια εμμονή με την πορνογραφία… άλλο ένα κύμα πυρηνικών απειλών που έρχεται από τη Ρωσία… μια παγκόσμια αποδυνάμωση δημοκρατικών θεσμών… παγκόσμιος ανασχηματισμός ηγετών… απειλές για «εμφύλιο πόλεμο» στο Ισραήλ… διαφθορά στα υψηλότερα επίπεδα διακυβέρνησης σε όλο τον κόσμο… οπλισμένη Τεχνητή Νοημοσύνη… βαθύς ψεύτικος ήχος και βίντεο που επιτρέπει να φτάσουμε σε προηγουμένως αδιανόητα επίπεδα εξαπάτησης… παγκόσμιο οικονομικό χάος… και συνέχεια.

Τι κοινό έχουν αυτά και εκατοντάδες άλλα παρόμοια πράγματα;

Περιττό να πούμε ότι η απάντηση στην ερώτηση του Hal είναι αρκετά προφανής.

Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνουν τόσα πολλά αποκαλυπτικά πράγματα είναι επειδή πραγματικά ζούμε σε αποκαλυπτικούς καιρούς.

Ας ελπίσουμε πως ο γενικός πληθυσμός θα ξυπνήσει και θα καταλάβει τι ώρα είναι, γιατί το ρολόι χτυπάει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail