Όταν κάτι προσπαθείς να το αποσιωπήσεις, να το εκπαραθυρώσεις, να το εκκαθαρίσεις, σημαίνει ότι το ΦΟΒΑΣΑΙ

Όταν κάτι προσπαθείς να το αποσιωπήσεις, να το εκπαραθυρώσεις, να το εκκαθαρίσεις, σημαίνει ότι το ΦΟΒΑΣΑΙ. 

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

Οι Έλληνες έκριναν τον θεσμό της Βασιλείας πριν σχεδόν 50 χρόνια και κανένας φόβος δεν υπάρχει για τη Δημοκρατία. 

Η Δημοκρατία έχει να φοβάται μόνον τους αποτυχημένους πολιτικούς γιατί μόνον μετά από αλλεπάλληλες αποτυχίες κινδυνεύει η δημοκρατία, γιατί τότε εξαντλούνται οι δημοκρατικές λύσεις. 

Ως οπαδός της Δημοκρατίας (και μάλιστα φανατικός) αντιλαμβάνομαι ότι τη δημοκρατία την έχουν καταντήσει κουρελόχαρτο γι΄αυτό και παρακολουθούν ο ένας τον άλλον, γι΄αυτό βάζουν εισαγγελείς να ξεφτιλίζονται, γι΄αυτό και τα κανάλια έχουν γίνει φερέφωνα. 

Ναι η δημοκρατία κινδυνεύει, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ. 

Κινδυνεύει από τους άθλιους πολιτικούς και τις ενέργειες τους. 

Κινδυνεύει από τους ακόμα πιο άθλιους δημοσιογράφους που ξεπουλιούνται για μια καλύτερη ζωή. 

Κινδυνεύει από τους τρισάθλιους δημοσίους υπαλλήλους που στο όνομα της εκτέλεσης εντολών δε διστάζουν να κονιορτοποιούν το Σύνταγμα και τους νόμους. Να τους παραφράζουν κατά το δοκούν και να τους εφαρμόζουν όπως αυτοί θέλουν και αν θέλουν. 

Ναι η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ. Όχι εξαιτίας μιας έκπτωτης βασιλικής οικογένειας. Όχι ενός τέως βασιλέως που ήδη δίνει λογαριασμό ενώπιον του Μεγάλου Βασιλέως. Και εκεί θα κριθεί ως άνθρωπος!

Κωνσταντίνε, τέως Βασιλεύ αυτής της έρμης χώρας, Καλό ταξίδι και καλήν απολογία επί του φοβερού βήματος. Μόνον εκεί θα κριθείς δίκαια,  όπως όλοι μας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail