Οι υπερεθνικιστές στο Κίεβο ρίχνουν τους Ούγγρους της Υπερκαρπαθίας στη ρωσική κρεατομηχανή

Το καθεστώς Zelenskyy είναι απελπισμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, χάνει περισσότερους από 300 στρατιώτες την ημέρα στην ανατολική Ουκρανία. Η τελευταία προσπάθεια του καταδικασμένου καθεστώτος να ρίξει άνδρες και ξένο πολεμικό υλικό σε μια αργή και ακαταμάχητη ρωσική προέλαση στο Ντονμπάς θα καταρρεύσει εντελώς.

Kurt Nimmo / Παρουσίαση Freepen.gr

Το καθεστώς είναι τώρα απασχολημένο με την απαγωγή πιθανών στόχων σφαίρας στην Περιφέρεια Zakarpattia (Ρουθηνία), που βρίσκεται στα Καρπάθια Όρη της νοτιοδυτικής Ουκρανίας, μεταξύ της Σλοβακίας, της Ουγγαρίας και της Ρουμανίας.

«Λόγω των μεγάλων απωλειών, που ξεπερνούν όλες τις προηγούμενες, χρησιμοποιούνται ριζοσπαστικές μέθοδοι για την αναπλήρωση του αριθμού [των στρατευμάτων]. Σύμφωνα με τοπικές πηγές, οι ουκρανικές αρχές σχεδιάζουν να καλέσουν 10.000 άτομα από την Υπερκαρπαθία μέχρι την άνοιξη», δήλωσαν Ούγγροι δημοσιογράφοι στο EuroWeekly.

Το καθεστώς Zelensky προφανώς έχει πάρει μια σελίδα από το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό κατά την εποχή του πανιού [Age of Sail]. Οι Βρετανοί χρησιμοποίησαν συμμορίες για να επανδρώσουν πλοία σε καιρό πολέμου και ειρήνης. Η άρνηση είχε ως αποτέλεσμα ένα μονόδρομο ταξίδι στην αγχόνη.

«Σχεδόν κάθε οικισμός στην Υπερκαρπαθία υφίσταται εδώ και αρκετές ημέρες αναγκαστική επιστράτευση στον στρατό. Στην περιοχή της πόλης Berehove, στο Nagysholes, την Κυριακή περικυκλώθηκε η αγορά. 70 άτομα απομακρύνθηκαν από εκεί», συνεχίζει η ανάρτηση.

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του ειδησεογραφικού πρακτορείου της Βουδαπέστης, αυτή η αναγκαστική επιστράτευση στον ουκρανικό στρατό «μπορεί σχεδόν να ονομαστεί απαγωγή ανθρώπων. Επιπλέον, η δίωξη και η στέρηση της περιουσίας των υπολοίπων Ούγγρων έχουν φτάσει σε ένα πρωτοφανές σκληρό επίπεδο στην Υπερκαρπαθία».

«Πρόσφατα, αγρότισσες μητέρες που προέρχονται από χωριά με μεγάλο ουγγρικό πληθυσμό εντός της Transcarpthia οργάνωσαν διαδηλώσεις για να υποστηρίξουν τους γιους τους που είχαν στρατολογηθεί στον ουκρανικό στρατό», είπε στην HuffPost ο Denis Pilas, ένας ακτιβιστής από την Υπερκαρπαθία μετά το πραξικόπημα του Μαϊντάν το 2014. «Στο μέσο του πολέμου με τους Ρώσους αυτονομιστές στα ανατολικά, πολλοί νεαροί άνδρες δεν ήθελαν να αποστασιοποιηθούν… Οι Ούγγροι παρακολουθούν ουγγρική τηλεόραση και διαβάζουν ουγγρικές εφημερίδες. Είναι μόνο χαλαρά ενσωματωμένοι στην κοινωνία και γενικά δεν ήταν πολύ φιλοουκρανοί».

Η αναγκαστική στράτευση Ούγγρων στην Υπερκαρπάθια έχει πολιτική πτυχή. Ο Βίκτορ Όρμπαν, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, είναι επικριτής του πολέμου στην Ουκρανία.

Σε απάντηση, οι υπερεθνικιστές στην Ουκρανία πρόσθεσαν τον Όρμπαν στη λίστα θανάτων του Μιροτβόρετς. Τώρα είναι έτοιμοι να εκδικηθούν τον μέσο Υπερκαρπάθιο ουγγρικής καταγωγής, απαγάγοντας και πετώντας τον στη ρωσική κρεατομηχανή.

«Υπάρχει ένα είδος σκόπιμης πολιτικής, η οποία εκτός από τον περιορισμό των δικαιωμάτων όλων των μειονοτήτων, προσπαθεί να απεικονίσει την ουγγρική μειονότητα ως εχθρό στην ουκρανική κοινή γνώμη», δήλωσε στο Associated Press ο Λάζλο Μπρένζοβιτς, ο μόνος Ούγγρος στο ουκρανικό κοινοβούλιο το 2018.

Οι υπερεθνικιστές της Ουκρανίας πιστεύουν πως όλες οι εθνοτικές μειονότητες—Ρουμάνοι, Λευκορώσοι, Τάταροι της Κριμαίας, Βούλγαροι, Ούγγροι, Πολωνοί, Εβραίοι και Αρμένιοι—είναι απαράδεκτοι που πρέπει να εκκαθαριστούν εθνοτικά.

«Η τρέχουσα κατάσταση είναι σαφώς από τις χειρότερες», έγραψε ο Tárnok Balázs το 2021, πριν από το SMO της Ρωσίας.

«Η Ουκρανία, παραβιάζοντας τα δικαιώματα όλων των μειονοτήτων, αποξενώνει τους στενότερους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ στην περιοχή, όπως τους χρειάζεται περισσότερο. Η Ουκρανία διεξάγει λάθος πόλεμο – αντί να διαπραγματευτεί μια στενότερη συνεργασία με το ΝΑΤΟ, το Κίεβο εφαρμόζει πολιτικές διακρίσεων κατά των δικών του πιστών πολιτών της εθνοτικής μειονότητας, και έτσι, επιτυγχάνει το αποτέλεσμα που θέλει η Ρωσία: διατήρηση της έντασης σε υψηλά επίπεδα, προκλήσεις και διχασμός των Ουκρανών μεταξύ των εθνοτικών γραμμών».

Αυτό μπορεί να συνέβαινε πριν από το SMO της Ρωσίας. Ωστόσο, η κακομεταχείριση των μειονοτήτων από την Ουκρανία αγνοείται πλέον από την USG και τα εταιρικά μέσα πολεμικής προπαγάνδας.

Η USG, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ευρωπαίοι δεν ανησυχούν για τους ναζί-υπερεθνικιστές που διώκουν και εκκαθαρίζουν εθνοτικά μειονότητες. Η USG ασχολείται με εμμονή με το να διασφαλίσει ότι η καταρρέουσα αυτοκρατορία και το υποτιμημένο αποθεματικό δολάριο θα παραμείνουν βασιλιάδες σε ένα μονοπολικό κόσμο. Όλα τα άλλα, συμπεριλαμβανομένης της ευημερίας του αμερικανικού λαού, έρχονται σε μακρινό δεύτερο χρόνο.

Εάν η αντίσταση στη Ρωσία απαιτεί το έγκλημα της απαγωγής Ούγγρων από ναζί-υπερεθνικιστές στην Υπερκαρπαθία και τη μεταφορά τους για να πεθάνουν σε ένα ρωσικό στρατιωτικό «λέβητα» (ένα καζάνι ή περικύκλωση), αυτό είναι το τίμημα που η USG πιστεύει πως οι αθώοι πρέπει να πληρώσουν για τη μάταιη και εγκληματική τους προσπάθεια να παραμείνουν στην κορυφή σκαρφαλωμένες σε ένα βουνό από σαπισμένα πτώματα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail