Συνελήφθη 52χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο κέντρο της Αθήνας

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 11-1-2023 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 52χρονος και 32χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μετά από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση του 52χρονου στη διακίνηση οπίου και ναρκωτικών χαπιών, στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και ιδιαίτερα πέριξ των περιοχών της Πλατείας Αγίου Θωμά, Πλατείας Αττικής και Σταθμού Λαρίσης, εντοπίστηκε ο 52χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 32χρονο πλησίον του σταθμού Λαρίσης, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία περιέχουσα όπιο βάρους -1,1- γραμμ., ποσότητα την οποία προμηθεύτηκε λίγο νωρίτερα από τον 52χρονο αλλοδαπό.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 52χρονου στην περιοχή της Αθήνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Όπιο συνολικού βάρους -29,5- γραμμ.,
  • -2- φαρμακευτικά δισκία,
  • Αεροβόλο πιστόλι, γεμιστήρα με αμπούλα αέρα και κυτίο με μεταλλικά σφαιρίδια,
  • Μαχαίρι,
  • Σκόνη άγνωστης χημικής σύστασης διαφόρων χρωμάτων συνολικού βάρους -949,4- γραμμ.,
  • -47- χάπια άγνωστης χημικής σύστασης διάφορων χρωμάτων και
  • Χρηματικό ποσό -290- ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail