Ο Ερντογάν απειλεί να χτυπήσει με πυραύλους Tayfun την Αθήνα

Freepen.gr - Η δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου της Τουρκίας «τρομάζει» την Αθήνα, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι η Άγκυρα δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια εάν η Ελλάδα συνεχίσει να εξοπλίζει τα νησιά του Αιγαίου.

«Τώρα αρχίσαμε να φτιάχνουμε τους πυραύλους μας. Φυσικά, αυτή η παραγωγή τρομάζει τον Έλληνα. Όταν λες "Tayfun" (Τυφώνας), ο Έλληνας φοβάται. Λένε (η Ελλάδα) ότι θα χτυπήσει την Αθήνα. Φυσικά και θα χτυπήσει».

"Αν προσπαθήσετε να αγοράσετε κάτι (για να εξοπλίσετε) από εδώ και από εκεί, από την Αμερική στα νησιά, μια χώρα όπως η Τουρκία δεν θα είναι θεατής. Κάτι πρέπει να κάνει", είπε ο Ερντογάν σε εκδήλωση στη βόρεια επαρχία Σαμψούντα. 

Η ελληνική κυβέρνηση τι λέει; Ότι η Ελλάδα σέρνει το κάρο της Τουρκίας στην Ευρώπη, όπως δήλωνε ο κουμπάρος του Ερντογάν, Κώστας Καραμανλής; Πώς τέτοιες δηλώσεις είναι...απαράδεκτες και η Τουρκία απομακρύνεται από την ένταξη στην Ε.Ε.;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail