Πούτιν: Θα «σπάσουμε» την άμυνα των πυραύλων Patriot

Vladimir Gerdo/TASS
Freepen.gr - Η Ρωσία επιδιώκει να τερματίσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία το συντομότερο δυνατό, αλλά το Κίεβο πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι μια διπλωματική λύση είναι αναπόφευκτη, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Κατηγόρησε επίσης την προμήθεια αμερικανικών πυραύλων Patriot στο Κίεβο ως προσπάθεια παράτασης της σύγκρουσης και πρόσθεσε ότι η Ρωσία την έζησε για χρονιά «αρκετά σταθερά».

Τα πυραυλικά συστήματα Patriot που οι ΗΠΑ έχουν υποσχεθεί να παράσχουν στην Ουκρανία είναι αρκετά παλιά και δε λειτουργούν με τον τρόπο που λειτουργούν τα συστήματα S-300 της Ρωσίας. Θα βρεθεί αντίδοτο σε αυτούς και «θα σπάσουμε την άμυνα των Patriot». «Δεν είναι παρά μια προσπάθεια παράτασης της σύγκρουσης, αυτό είναι όλο».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail