Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ είχαν συμμετοχή στις επιθέσεις με drones σε ρωσικά στρατιωτικά αεροδρόμια;

Freepen.gr -  Ο στρατιωτικός ειδικός Konstantin Sivkov πιστεύει ότι το Λονδίνο και η Ουάσιγκτον θα μπορούσαν να είχαν εμπλακεί στις πρόσφατες επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά των ρωσικών στρατιωτικών επιθέσεων.

Σύμφωνα με τον ειδικό, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποίησαν σοβιετικής κατασκευής drones Strizh που είχαν εκσυγχρονιστεί με σύγχρονα ανταλλακτικά για τις επιθέσεις.

"Οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών θα μπορούσαν να ορίσουν μια διαδρομή πτήσης που θα παρακάμπτει τη ζώνη αεράμυνας. Οι Ουκρανοί δεν έχουν τέτοια δεδομένα στη διάθεσή τους", είπε ο Σίβκοφ, ανέφερε η Υπηρεσία Δημοσίων Ειδήσεων.

Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ διαθέτουν σύστημα διαστημικής νοημοσύνης, είπε ο ειδικός. 

Επιπλέον, οι δύο χώρες έχουν εμπειρία από τέτοιες επιθέσεις με drone. Βρετανοί ειδικοί θα μπορούσαν να εκσυγχρονίσουν τα σοβιετικά UAV, πιστεύει.


* πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail