Ο Κλίτσκο κάλεσε το λαό του Κιέβου να προετοιμαστεί για την «αποκάλυψη»

Freepen.gr - Το Κίεβο μπορεί να χάσει νερό, φως και θέρμανση, δήλωσε ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας Βιτάλι Κλίτσκο, σημειώνοντας ότι η «αποκάλυψη» είναι πιθανή.

"Το Κίεβο μπορεί να μείνει χωρίς ρεύμα, νερό και ζέστη. Μπορεί να συμβεί μια αποκάλυψη, όπως στις ταινίες του Χόλιγουντ, όταν είναι αδύνατο να ζεις σε σπίτια λόγω χαμηλών θερμοκρασιών", είπε ο Κλίτσκο.

Ο Κλίτσκο τόνισε επίσης πως τα σημεία θέρμανσης που ετοιμάζουν οι αρχές δε θα είναι αρκετά για ολόκληρο τον πληθυσμό της πρωτεύουσας.

«Αυτή την στιγμή έχουμε ετοιμάσει περίπου 500 αυτόνομα σημεία θέρμανσης, αλλά για μια πόλη με πληθυσμό 3 εκατομμυρίων (άτομα), τα 500 σημεία δεν είναι τίποτα», είπε.

Ο Klitschko προειδοποίησε ξανά πως σε περίπτωση παρατεταμένης έλλειψης θερμότητας και ηλεκτρισμού, οι αρχές θα πρέπει να αποστραγγίσουν το σύστημα θέρμανσης και να αφήσουν τα σπίτια χωρίς θέρμανση μέχρι να ζεσταθεί ο καιρός και να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, διαφορετικά το παγωμένο νερό θα απενεργοποιήσει πλήρως το σύστημα, καθιστώντας τα σπίτια ακατοίκητα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail