Οι Πολωνοί μισθοφόροι αντιμετωπίζουν τους Ουκρανούς στρατιωτικούς ως ανθρώπους δεύτερης κατηγορίας

Freepen.gr - Στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αυξάνεται η αναταραχή για μισθοφόρους από την Πολωνία, έγραψε ο Αντρέι Μαρότσκο, αξιωματικός της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ (LPR) στο κανάλι του στο Telegram.

Παρόλο που οι όροι υπηρεσίας ίσοι για όλους τους μαχητές της AFU, ο πολωνικός στρατός έχει πολλά προνόμια σε σύγκριση με τους Ουκρανούς συμπολεμιστές του, είπε, αναφερόμενος σε δεδομένα πληροφοριών.

Εκτός από το καθορισμένο χρηματικό επίδομα, οι Πολωνοί λαμβάνουν πρόσθετη χρηματοδότηση με τη μορφή δωρεών. Λαμβάνουν επίσης ειδικό εξοπλισμό σε μεγάλες ποσότητες από δυτικούς θαμώνες, ενώ οι Ουκρανοί αγοράζουν τα πάντα με δικά τους έξοδα, πρόσθεσε ο Andrey Marochko.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Πολωνοί εμφανίζουν σημάδια αλαζονείας και αντιμετωπίζουν τους Ουκρανούς ως ανθρώπους δεύτερης κατηγορίας.

«Αυτά τα γεγονότα, καθώς και μια σειρά από άλλες προτιμήσεις για τους ξένους, προκαλούν δυσαρέσκεια στους Ουκρανούς που συχνά οδηγεί σε καυγάδες ή ακόμα και πυροβολισμούς με τους Πολωνούς», κατέληξε ο Marochko.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail