Το ΝΑΤΟ αποφασίζει να επιτεθεί στη Ρωσία στην Ουκρανία

Η Ουκρανία δεν είναι σε θέση να νικήσει τη Ρωσία. Το επόμενο βήμα είναι η άμεση εμπλοκή του ΝΑΤΟ.

Εάν μπορούμε να πιστέψουμε την Olga Lebedeva και το Pravda.ru, το ΝΑΤΟ βρίσκεται στα πρόθυρα να μπει στον πόλεμο στην Ουκρανία. «Τέτοιες ανακοινώσεις ακούστηκαν από αξιωματούχους του Πολωνικού Υπουργείου Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου της συμμαχίας του ΝΑΤΟ, αξιωματικούς του γαλλικού στρατού και (φυσικά) του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας», σύμφωνα με τη Lebedeva.

Kurt Nimmo / Παρουσίαση Freepen.gr

«Ο κύριος λόγος θα ήταν η επόμενη ρωσική γενική επίθεση εν όψει της οποίας κάνει σχέδια το ΝΑΤΟ και η οποία σύμφωνα με αυτό θα αποδεκάτιζε τον ουκρανικό στρατό όχι μόνο στο Donbass αλλά και από την πλευρά του Κιέβου (πολλές ρωσικές μονάδες βρίσκονται σε κατάσταση μάχης στη Λευκορωσία στα σύνορα με την Ουκρανία)», εξηγεί η Rusreinfo.ru, μια ρωσική ιστοσελίδα.

Αλλά το ΝΑΤΟ ήταν πάντα πολύ σαφές: Η Ουκρανία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. Για την Ουάσιγκτον, η μόνη λύση θα ήταν επομένως οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ να εισέλθουν στην Ουκρανία, ελπίζοντας πως αυτό θα τερματίσει τη ρωσική επίθεση. Ο υπολογισμός είναι ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δε θα θέλει να αντιμετωπίσει άμεσα το ΝΑΤΟ με τις πιθανές (πυρηνικές) συνέπειες, και ως εκ τούτου θα υποχωρήσει.

Η ιδέα εδώ είναι ότι η είσοδος του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση θα προκαλέσει φόβο στη Ρωσία και τον Πούτιν και τους στρατηγούς του ώστε να ξανασκεφτούν το SMO (Special Military Operation) και θα υποχωρήσουν με την ουρά στα σκέλια.

Δεν πρόκειται να συμβεί.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για έναν πολύ κακό υπολογισμό αφού είναι ξεκάθαρο ότι η Ρωσία θα φτάσει στο τέλος της αποστολής που ανέθεσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Το να μετράμε πως οι δυνάμεις μας θα υποχωρήσουν μπροστά σε μερικά συντάγματα του ΝΑΤΟ των οποίων τα όπλα θα προβληματίσουν τη Ρωσία είναι ένας γελοίος υπολογισμός... και που πολύ γρήγορα θα αποδειχθεί εξαιρετικά θανατηφόρος.

Είναι δυνατόν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να πιστεύουν τα δικά τους ψέματα για την Ουκρανία;

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης της πολεμικής προπαγάνδας επιμένουν ότι η Ουκρανία κερδίζει. «Η Ρωσία χάνει τον πόλεμο που ξεκίνησε κατά της Ουκρανίας χάρη στην στρατιωτική υποστήριξη από τη Δύση. Τώρα, το ΝΑΤΟ θα πρέπει να παράσχει στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις την επιθετική ισχύ πυρός και την αεράμυνα που χρειάζεται η Ουκρανία για να το τερματίσει», γράφει ένας προπαγανδιστής της USG (United States Government) που εργάζεται για τον ιστότοπο του 1945, έναν ιστότοπο που δίνει σχόλια υπέρ του πολέμου για τα προπαγανδιστικά μέσα.

Η κόπωση έχει ξεκινήσει καθώς η USG και οι «εταίροι» της στην Ευρώπη έχουν αδειάσει τα οπλοστάσια τους. «Παρά τη διαβεβαίωση της Ουάσιγκτον ότι θα υποστηρίξει το Κίεβο για «όσο χρειαστεί»,… το γεγονός είναι πως οι ΗΠΑ δε θα είναι σε θέση να διατηρήσουν επ' αόριστον την προμήθεια πυρομαχικών υψηλής ποιότητας στην Ουκρανία», αναφέρει η International Business Times, παρά τους εμπόρους θανάτου που λένε "βγάλτε νέες βόμβες και πυραύλους".

Η USG είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει την παραληρηματική πολιτική της νίκης στην Ουκρανία και το σχέδιο καταστροφής της Ρωσίας, σημειώνει το Rusreinfo.ru.

Οι ευρωπαϊκές και αμερικανικές κυβερνήσεις έχουν μια ατζέντα να ακολουθήσουν, η οποία κατέστη επείγουσα από την ανακοινωθείσα κατάρρευση του δολαρίου από τη μία πλευρά και από την τρέχουσα οικονομική κατάρρευση που θα αυξηθεί μόνο στις δυτικές χώρες. Μια κατάσταση πολέμου θα πυροδοτούσε τον στρατιωτικό νόμο και τον παγκόσμιο έλεγχο του πληθυσμού όπως έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με το πρόσχημα του «covid». Μπορεί επίσης να πιστεύουν πως μια κατάσταση πολέμου θα επανένωνε τους πολίτες πίσω τους.

Άλλη μια αυταπάτη. Πράγματι, ο αμερικανικός λαός είναι αντίθετος στο SMO της Ρωσίας και υποστηρίζει την Ουκρανία, ενώ ταυτόχρονα, χάρη στην προπαγάνδα και την παράλειψη της USG, αγνοεί τι έχουν κάνει οι υπερεθνικιστές της Ουκρανίας στους Ρώσους στην ανατολική Ουκρανία. Ουσιαστικά, ο αμερικανικός λαός υποστηρίζει τον αδιάκριτο βομβαρδισμό αμάχων στο Ντόνετσκ και στο Λουχάνσκ. Διευκολύνουν άθελά τους φρικαλεότητες που θυμίζουν αυτές που διέπραξαν ο Χίτλερ και οι Ναζί (το Ναζιστικό Reichskommissariat της Ουκρανίας δοκίμασε τη γενοκτονία στην Ανατολική Ευρώπη με διάταγμα του Φύρερ).

Σε αντίθεση με τον Μπάιντεν και τους νεοσυντηρητικούς και ανθρωπιστικούς παρεμβατικούς «συμβούλους» του, ο αμερικανικός λαός θέλει μια ειρηνευτική συμφωνία και το τέλος του πολέμου. Το Συμβούλιο του Σικάγο για Παγκόσμια Υποθέσεις διεξήγαγε δημοσκόπηση τον περασμένο μήνα.

Μια έρευνα που μόλις ολοκληρώθηκε στις 18-20 Νοεμβρίου του Συμβουλίου του Σικάγου διαπιστώνει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Αμερικανών συνεχίζει να υποστηρίζει τη βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία, τόσο οικονομικά όσο και με στρατιωτικό εξοπλισμό. Όμως, καθώς οι μάχες φέρνουν τον χειμώνα, το γενικό κοινό των ΗΠΑ είναι τώρα διχασμένο σχετικά με το αν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να υποστηρίξουν την Ουκρανία όσο χρειάζεται ή εάν πρέπει να προτρέψουν το Κίεβο να συμβιβαστεί με την ειρήνη το συντομότερο δυνατό.

Όχι πως η πολιτική τάξη, το μονοκόμμα, που παίρνει εντολές από μια παγκόσμια ελίτ, θα ενοχληθεί με τις επιθυμίες του αμερικανικού λαού, που έχει σημασία μόνο κάθε δύο χρόνια κατά τη διάρκεια εκλογών επιλεγμένων υποψηφίων.

«Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν και ο Πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου Στρατηγού Μαρκ Μίλι πραγματοποίησαν κοινή συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη μετά από συνάντηση της Ομάδας Αμυντικής Επαφής της Ουκρανίας», ανέφερε το Reuters, περίπου την ίδια ώρα που τα αποτελέσματα της παραπάνω δημοσκόπησης δημοσιεύθηκαν.

Ο Όστιν και η Μάιλι δήλωσαν και οι δύο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στηρίξουν την Ουκρανία για «όσο χρειαστεί».

Ο Milley, ο ανώτατος στρατηγός των ΗΠΑ, προειδοποίησε πως η Ρωσία εξακολουθεί να έχει σημαντική μαχητική ισχύ στο εσωτερικό της Ουκρανίας παρά τις στρατιωτικές αποτυχίες στην εισβολή της.

"Η πιθανότητα μιας ουκρανικής στρατιωτικής νίκης -- που ορίζεται ως το να διώξουν τους Ρώσους από όλη την Ουκρανία για να συμπεριλάβουν αυτό που ισχυρίζονται ως Κριμαία -- η πιθανότητα να συμβεί αυτό σύντομα δεν είναι μεγάλη, στρατιωτικά", είπε ο Milley στη συνέντευξη Τύπου.

"Πολιτικά, μπορεί να υπάρξει μια πολιτική λύση όπου, πολιτικά, οι Ρώσοι αποσύρονται. Αυτό είναι δυνατό", πρόσθεσε, λέγοντας πως η Ρωσία "αυτή την στιγμή είναι με την πλάτη της στον τοίχο".

Ο Milley και ο Austin πιέζουν το αφήγημα της USG «να καταργήσει τη Ρωσία», δεν πειράζει αυτό δεν θα συμβεί και ο Πούτιν έχει προειδοποιήσει ότι οι υπαρξιακές απειλές κατά της Ρωσίας θα οδηγήσουν σε θερμοπυρηνική απάντηση.

Η Ρωσία δε θα εγκαταλείψει την Ουκρανία χωρίς να επιτύχει τους στόχους της—να βεβαιωθεί πως το ΝΑΤΟ δε βρίσκεται στα σύνορά της, αφοπλίζοντας μια ρωσοφοβική υπερεθνικιστική κυβέρνηση μετά το πραξικόπημα και διασφαλίζοντας ότι οι Ουκροναζί δε θα είναι σε θέση να τρομοκρατήσουν και να βομβαρδίσουν Ρώσους στην ανατολική Ουκρανία .

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Πεντάγωνο προέτρεψε την Ουκρανία να χτυπήσει εντός της Ρωσίας. Τώρα γίνεται λόγος για άμεση επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Η USG συνειδητοποιεί πως οι Ουκρανοί δεν είναι σε θέση να νικήσουν τη Ρωσία, επομένως η μόνη επιλογή είναι η άμεση εμπλοκή του ΝΑΤΟ πάνω και πέρα ​​από τον τρέχοντα πόλεμο αντιπροσώπων. Στις 12 Δεκεμβρίου, ο Γενς Στόλτενμπεργκ, ο Νορβηγός γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, παραδέχτηκε ότι η συμμαχία σύντομα θα μπει απευθείας στη μάχη.

Ο Άνταμ Κίνζινγκερ, Ρεπουμπλικανός της Βουλής των Αντιπροσώπων, πρότεινε μια νέα Εξουσιοδότηση Χρήσης Στρατιωτικής Δύναμης (AUMF) που επιτρέπει στα στρατεύματα των ΗΠΑ να εισέλθουν στην Ουκρανία για να αποκαταστήσουν «την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας» σε περίπτωση που η Ρωσία χρησιμοποιήσει ΟΜΚ (όπλα μαζικής καταστροφής). Σύμφωνα με το Libertarian Institute:

Από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, ο Κίνζινγκερ έχει επανειλημμένα πιέσει για την κλιμάκωση μιας κατάστασης που βοήθησε να δημιουργηθεί η πολιτική του. Στις 3 Μαρτίου 2022, ζήτησε δημόσια μια «ζώνη απαγόρευσης πτήσεων» πάνω από την Ουκρανία για «να αποτραπούν οι ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις». Εάν επιβληθεί, μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στην Ουκρανία θα έβλεπε τις αμερικανικές δυνάμεις να καταρρίπτουν ρωσικά αεροπλάνα και ακόμη και να επιτίθενται σε στόχους στη Ρωσία.

Λάβετε υπόψη ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα πάρουν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων τον Ιανουάριο. Αναφέρεται πως θα επιχειρήσουν να ελέγξουν τα όπλα που πηγαίνουν στην Ουκρανία. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι αντιτίθενται στη συμμετοχή των ΗΠΑ στον πόλεμο. Το Μάρτιο, ο ηγέτης της μειονότητας της Γερουσίας Μιτς ΜακΚόνελ αποκάλεσε τον Πούτιν «αδίστακτο τραμπούκο», ο οποίος, σύμφωνα με την USA Today, «εισέβαλε σε μια κυρίαρχη χώρα και είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία αθώων ανθρώπων». Ο Μπάιντεν, η Πελόζι και ο ΜακΚόνελ βρίσκονται στην ίδια πλευρά, υπογραμμίζοντας έτσι την ομοφωνία του μονοκόμματος όσον αφορά τη δολοφονία Ρώσων.

Καμία αναφορά στα εκατομμύρια των ανθρώπων που σκοτώθηκαν από την πολεμική μηχανή της USG από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ένα άρθρο του James A. Lucas που ερευνήθηκε προσεκτικά καταγράφει τις περισσότερες από 20 εκατομμύρια ζωές που χάθηκαν από πολέμους υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, στρατιωτικά πραξικοπήματα και επιχειρήσεις πληροφοριών που πραγματοποιήθηκαν στον απόηχο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, σε αυτό που ευφημιστικά ονομάζεται «μεταπολεμική εποχή» ( 1945-)», γράφει ο Michel Chossudovsky.

Ο Lucas σημειώνει πως η USG και οι σατράπες της είναι υπεύθυνοι για μαζικούς θανάτους σε Αγκόλα, Αργεντινή, Μπαγκλαντές, Βολιβία, Βραζιλία, Καμπότζη, Τσαντ, Χιλή, Κολομβία, Κούβα, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Δομινικανή Δημοκρατία, Ανατολικό Τιμόρ, Ελ Σαλβαδόρ, Γρενάδα, Γουατεμάλα , Αϊτή, Ονδούρα, Πεινασμένοι, Ινδονησία, Ιράν, Ιράκ, Ισραηλινοπαλαιστινιακό πόλεμο, Κορέα, Λάος, Νεπάλ, Νικαράγουα, Πακιστάν, Παραγουάη, Φιλιππίνες, Σουδάν, Βιετνάμ, Γιουγκοσλαβία (και Λιβύη, Συρία, Υεμένη και Σομαλία, που δεν αναφέρονται).

Οι περισσότεροι Αμερικανοί δε γνωρίζουν ότι η USG είναι ο πιο παραγωγικός μαζικός δολοφόνος στον κόσμο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ακολουθώντας τα βήματα του Χίτλερ, του Μάο και του Στάλιν.

Αυτή η ενστάλαξη άγνοιας και η βασική διανοητική ανασφάλεια του μέσου Αμερικανού, θα επιτρέψει στην USG να βουτήξει περαιτέρω στον αιματηρό πόλεμο της Ουκρανίας και χωρίς μεγάλες αντιπολεμικές διαδηλώσεις του είδους που έλαβαν χώρα κατά τις εισβολές των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και το Ιράκ.

Πολλοί ηγέτες και μέλη πρώην αντιπολεμικών κινημάτων και οργανώσεων εντάχθηκαν στο μονοκόμμα, από την πλευρά των «Δημοκρατών» υπό τον Μπαράκ Ομπάμα, τον άνθρωπο που ευθύνεται για 30.000 θανάτους στη Λιβύη και την εισαγωγή τζιχαντιστών στον «εμφύλιο» της Συρίας, στην πραγματικότητα μια κρυφή εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ για να περιορίσουν τη Συρία στο αποτυχημένο κράτος που υπέστη το Ιράκ μετά από δύο βάναυσες εισβολές και ένα μεσαιωνικό καθεστώς κυρώσεων (με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ένα εκατομμύριο Ιρακινοί).

Όσο τα μέσα πολεμικής προπαγάνδας μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή από τις βίαιες πολιτικές και τη συμπεριφορά της USG και τη νεοφιλελεύθερη ληστρική ατζέντα της, και ο λαός παραμένει αγνοώντας την πραγματικότητα και προσφέρει ασυνείδητα συναίνεση για μαζικές δολοφονίες στο όνομα μιας διεστραμμένης αναδιατύπωσης της δημοκρατίας. Δε θα σταματήσει κανείς τους ψυχοπαθείς να σύρουν τη χώρα σε έναν πόλεμο που κάλλιστα μπορεί να σημαίνει εξαφάνιση για την ανθρωπότητα και την πλειοψηφία όλων των ζωντανών πλασμάτων. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail