Φταίει ο αστυνομικός; Φταίει ο τσιγγάνος; Όχι ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Βλέπω στα ποστ σας διάφορες απόψεις, είτε προς την μια είτε προς την άλλη κατεύθυνση. Η κάθε μια παραθέτει τα δικά της επιχειρήματα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη όλα σωστά είναι, γιατί όλα είναι ζητήματα ΟΠΤΙΚΗΣ και τίποτα παραπάνω.

Γράφει ο Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Θέλω όμως και σε αυτή την περίπτωση να μη μείνουμε στο δέντρο αλλά να δούμε λίγο το δάσος, όσο αυτό είναι δυνατόν. 

Αυτή την στιγμή η χώρα μας είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει ΣΑΦΕΣ πλαίσιο χρήσης των όπλων των αστυνομικών. 

ΕΙΜΑΣΤΕ η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα που υπάρχουν αστυνομικοί που δεν έχουν περάσει ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ακόμα και για δεκαετίες. 

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα που από τη στιγμή που ένας αστυνομικός φορέσει τη στολή μέχρι τη μέρα που θα τη βγάλει μπορεί να φέρει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΟΠΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. 

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα που αστυνομικοί φέρουν υποπολυβόλα (MP5, UZI κυρίως) και πολεμικά τυφέκια (Μ16, G3) χωρίς να έχουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ όπως γίνεται ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ (ακόμα και στην Ουγκάντα...). 

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα που κάποιος μπορεί να ΕΜΒΟΛΙΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ και να συζητάμε εάν αυτός έχει δικαίωμα να πυροβολήσει. 

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα που απαιτεί από τον αστυνομικό να κρίνει κάθε φορά πότε μπορεί να χρησιμοποιήσει το όπλο του με μοναδικό γνώμονα έναν ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΟ και ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ λανθασμένο νόμο περί όπλων, όπου ακόμα και το κουζινομάχαιρο όταν πας να μαζέψεις χόρτα σε στέλνει στο αυτόφωρο γιατί έτσι θέλησε ένας αστυνομικός των 40 ημερών εκπαίδευσης με μηδενικό υπόβαθρο νομικών γνώσεων. 

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα όπου ΚΑΝΕΙΣ (ούτε οι αστυνομικοί) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποια είναι τα ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ γιατί η άμυνα αποτελεί μια αφηρημένη νομική έννοια όπου ο κάθε δικαστής την περιορίζει ή την απλώνει ανάλογα με τα δικά του πιστεύω και εμπειρίες. Και κάπως έτσι εάν σκοτώσεις τον κλέφτη που μπήκε στο σπίτι σου πας κατηγορούμενος και στη φυλακή. Εάν δαγκώσει ο σκύλος σου τον κλέφτη εσύ πας φυλακή και πληρώνεις και αποζημίωση στον κλέφτη (το λέω ως παθών...). 

ΣΥΝΕΠΩΣ τελικά ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ των 90 ημερών εκπαίδευσης που τραυμάτισε σοβαρά τον Τσιγγάνο;

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ που επί της ουσίας ΕΚΛΕΨΕ αφού δεν πλήρωσε τα καύσιμα κι ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ για να διαφύγει;

ΟΧΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ γιατί ΔΕ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και υποκρίνονται και κυρίως ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που αυτά ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΧΑΛΟ. 

Γιατί εάν ήξερε ο τσιγγάνος ότι το να κλέβεις και ο εμβολισμός αστυνομικού του δίνει το δικαίωμα ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ βολή ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΠΟΤΕ. 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail