Πόσο ακραία έχει γίνει η ηλιθιοποίηση των ΗΠΑ; Ίσως θέλετε να προετοιμαστείτε για αυτό

Όλοι γνωρίζουν ότι η ποιότητα της εκπαίδευσης στα δημόσια σχολεία μας φθίνει. Συνεχίζουμε να μείνουμε πίσω από τον υπόλοιπο κόσμο, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην επιστήμη και στα μαθηματικά. Προσωπικά είμαι προϊόν των δημόσιων σχολείων. Παρακολούθησα δημόσια σχολεία σε όλη τη διαδρομή του γυμνασίου και κέρδισα τρία πτυχία σε δημόσια πανεπιστήμια. Και πρέπει να ομολογήσω πως η ποιότητα της εκπαίδευσης που έλαβα ήταν τρομερή. Αν δεν είχα ξοδέψει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου, δε θα μπορούσα να κάνω αυτό που κάνω σήμερα. 

Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Δυστυχώς, τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη χειρότερα τις τελευταίες δεκαετίες. Σήμερα, ένα μεγάλο ποσοστό των νέων μας δεν είναι προετοιμασμένο για να λειτουργήσει σε ένα πολύ βασικό επίπεδο στην κοινωνία μας μόλις αποφοιτήσει από το λύκειο, και αυτό έχει τεράστιες επιπτώσεις για το μέλλον της χώρας μας.

Όταν μεγάλωνα, τα παιδιά άρχιζαν να μαθαίνουν άλγεβρα πριν καν φτάσουν στο γυμνάσιο.

Αλλά αυτές τις μέρες πολλοί από τους φοιτητές μας δεν μπορούν καν να χειριστούν την άλγεβρα. Στην πραγματικότητα, το Συμβούλιο Regents του Κάνσας εξετάζει πραγματικά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την άλγεβρα ως απαίτηση στα έξι δημόσια πανεπιστήμια της πολιτείας επειδή τόσοι πολλοί φοιτητές αποτυγχάνουν στο βασικό μάθημα της άλγεβρας:

Το Συμβούλιο Regents του Κάνσας εξετάζει το ενδεχόμενο να αφαιρέσει συγκεκριμένες πανεπιστημιακές απαιτήσεις για τα μαθηματικά, αφού διαπιστώθηκε ότι ένα σημαντικό ποσοστό πρωτοετών φοιτητών στο κολέγιο αποτυγχάνει στην άλγεβρα, ανέφερε η θυγατρική του NPR, KCUR.

Οι Regents, οι οποίοι επιβλέπουν τα έξι δημόσια πανεπιστήμια του συστήματος, εξετάζουν το ενδεχόμενο εφαρμογής της προσέγγισης Math Pathways που συνδυάζει τους μαθητές σε ένα μάθημα μαθηματικών με βάση την ειδικότητά τους αντί να επιβάλλει την άλγεβρα για όλους τους εισερχόμενους φοιτητές. Ενώ πολλά πανεπιστήμια απαιτούν από όλους τους πρωτοετείς φοιτητές να περάσουν την άλγεβρα ως προϋπόθεση για την αποφοίτηση, ένας στους τρεις φοιτητές του Κάνσας φέρεται να αποτυγχάνει στο μάθημα, γεγονός που θα μπορούσε να καθυστερήσει την αποφοίτηση ενός φοιτητή.


Είναι σοβαροί;

Προφανώς είναι. Ένας ακαδημαϊκός αξιωματούχος στο Κάνσας επιμένει πως για την πλειονότητα των μαθητών η άλγεβρα του συστήματος απλά «δεν έχει σχέση με τα πεδία τους»:

«Στέλνουμε την πλειονότητα των φοιτητών στο δρόμο της άλγεβρας του κολεγίου, κάτι που πραγματικά δεν είναι απαραίτητο», δήλωσε ο Daniel Archer, αντιπρόεδρος ακαδημαϊκών υποθέσεων για το Kansas Board of Regents. «Δεν είναι πρακτικό. Δεν χρειάζεται πραγματικά. Και δεν είναι σχετικό με τα πεδία τους».

Έχω μια ιδέα.

Αντί να έχουμε τους φοιτητές μας να ασχολούνται με δύσκολα πράγματα όπως οι τετραγωνικές εξισώσεις, ίσως μπορούμε απλώς να σχεδιάσουμε ένα μάθημα όπου απλώς παρακολουθούν βίντεο του Count von Count από την Sesame Street να μετράει πράγματα.

Ή θα είναι πολύ δύσκολο γι' αυτούς;

Αν δεν διδάσκουμε στα παιδιά του γυμνασίου μας τις βασικές μαθηματικές δεξιότητες που θα χρειαστούν μόλις φτάσουν στο κολέγιο, τι μαθαίνουν πραγματικά;

Λοιπόν, ένα πράγμα που μαθαίνουν είναι πώς να χρησιμοποιούν σωστά όλες τις νέες αντωνυμίες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή μετά το γυμνάσιο, γιατί η χρήση της λάθος αντωνυμίας τη λάθος στιγμή μπορεί να σας φέρει σε κάθε είδους προβλήματα αυτές τις μέρες.

Για παράδειγμα, απλά δείτε τι συνέβη σε μια δασκάλα γυμνασίου στο Οχάιο:

Μια δασκάλα γυμνασίου στο Οχάιο ισχυρίζεται σε μήνυση εναντίον του πρώην εργοδότη της ότι αναγκάστηκε να παραιτηθεί αφού αρνήθηκε να αναφερθεί στους μαθητές με τις προτιμώμενες αντωνυμίες τους.

Η μήνυση, που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο για λογαριασμό της πρώην δασκάλας του Jackson Memorial Middle School, Vivian Geraghty από την Alliance Defending Freedom, αναφέρει ότι η σχολική της περιφέρεια απαιτούσε από τους δασκάλους να συμμετάσχουν στην «κοινωνική μετάβαση» των μαθητών της τάξης τους που έχουν ««μετάβαση» σε ένα φύλο που δεν συνάδει με το φύλο τους». Το Jackson Memorial Middle School βρίσκεται στο Massillon του Οχάιο.

Η Geraghty, ωστόσο, αρνήθηκε να συμμετάσχει στην πολιτική λόγω των χριστιανικών θρησκευτικών της πεποιθήσεων. Η μήνυση ισχυρίζεται ότι το σχολείο την «απέβαλε» μέσα σε δύο ώρες από την στιγμή που η Geraghty μίλησε στη διευθύντρια Kacy Carter για τις επιφυλάξεις της για την πολιτική.


Στα επόμενα χρόνια, θα έχουμε πολλούς νέους που δεν καταλαβαίνουν μαθηματικά και επιστήμες, αλλά τουλάχιστον θα γνωρίζουν καλά τις περιπλοκές της σύγχρονης χρήσης αντωνυμιών.

Περιττό να πούμε πως πολλοί από αυτούς θα πρέπει να υποστηριχθούν από την κυβέρνηση γιατί δεν θα είναι πολύ χρήσιμοι για την κοινωνία.

Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ ήδη «αναδιανέμουν περισσότερο από 50% προς τα κάτω από τη Σουηδία ή τη Νορβηγία» .

Σε αυτό το σημείο, ζούμε πραγματικά σε μια «ιδιοκρατία», και κάθε μέρα βλέπουμε ακόμη περισσότερα σημάδια αυτής.

Νωρίτερα σήμερα, συνάντησα μια ιστορία για κάποιον που αποφάσισε να πυροβολήσει έναν υπάλληλο του KFC επειδή «το εστιατόριο δεν είχε καλαμπόκι»:

Η αστυνομία στο Σεντ Λούις διενεργεί έρευνα αφού ένας υπάλληλος του KFC είπε ότι ένας πελάτης τον πυροβόλησε επειδή ήταν θυμωμένος που το εστιατόριο δεν είχε καλαμπόκι.

Σύμφωνα με μια αναφορά περιστατικών της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Σεντ Λούις, ο πυροβολισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας στην αλυσίδα φαστ φουντ στο Central West End της πόλης.


Θα έπρεπε να είσαι πολύ ανόητος για να κάνεις κάτι τέτοιο.

Αν δεν έχουν καλαμπόκι, ζητήστε απλώς ένα επιπλέον μπισκότο.

Μην πηγαίνετε στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής σας μόνο και μόνο επειδή αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι.

Δυστυχώς, σήμερα έχουμε τεράστιες ορδές νέων που δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, και αυτό γιατί δεν ήταν ποτέ προετοιμασμένοι για να χειριστούν τη ζωή.

Αλλά αν δεν μπορούν καν να χειριστούν τις τρέχουσες συνθήκες, πώς θα ανταποκριθούν όταν τα πράγματα γίνουν πραγματικά τραχιά;

Παρακαλώ μην με παρεξηγήσετε. Σίγουρα δε συγκεντρώνω όλους τους νέους μας σε μια ενιαία κατηγορία.

Υπάρχουν μερικοί νεαροί ενήλικες που τα καταφέρνουν κάτι παραπάνω από καλά.

Αλλά γενικά, έχουμε ένα πραγματικό χάος στα χέρια μας και το εκπαιδευτικό μας σύστημα συνεχίζει να χειροτερεύει κάθε χρόνο που περνάει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail