Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε όλη την χώρα για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας

Συνεχίστηκαν και σήμερα (Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022) οι αστυνομικές επιχειρήσεις για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας και συγκεκριμένα σε περιοχές της Αχαΐας, του Αγρινίου και των Σερρών.

Συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Πατρών, Αγρινίου και Σερρών, των Τμημάτων Τροχαίας Πατρών και Αγρινίου, των Αστυνομικών Τμημάτων Αιγιαλείας και Ηράκλειας, του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, διμοιρίες υποστήριξης καθώς και ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων:

Στην Αχαΐα,

  •     πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε -27- οικίες,
  •     προσήχθησαν -24- άτομα,
  •     συνελήφθησαν -13- άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις και τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής, παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, μη έκδοσης Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας καθώς και την νομοθεσίας για τα ναρκωτικά,
  •     κατασχέθηκαν 3,5 γραμμάρια κάνναβης και
  •     βεβαιώθηκαν 28 παραβάσεις Κ.Ο.Κ..

Στο Αγρίνιο, προσήχθησαν -7- άτομα και συνελήφθη ένα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο. Επιπλέον, ελέγχθηκαν 25 οχήματα και βεβαιώθηκε μία παράβαση Κ.Ο.Κ..

Στις Σέρρες, συνελήφθησαν -3- άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθειας, εξύβρισης, απειλής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας καθώς και παραβάσεις Κ.Ο.Κ. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 2 οχήματα.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail