Μεντβέντεφ: Ενισχύουμε την παραγωγή των πιο ισχυρών μέσων καταστροφής

Ekaterina Shtukina/POOL/TASS
Freepen.gr - Η Ρωσία ενισχύει την παραγωγή των πιο ισχυρών όπλων, μεταξύ άλλων με βάση νέες φυσικές αρχές, για την αντιμετώπιση των δυτικών χωρών που υποστηρίζουν το καθεστώς του Κιέβου, έγραψε ο Αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram την Κυριακή.

«Ο εχθρός μας είναι εδραιωμένος <…> στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και πολλά άλλα μέρη που έχουν ορκιστεί πίστη στους σημερινούς Ναζί. Γι' αυτό ενισχύουμε την παραγωγή των πιο ισχυρών μέσων καταστροφής, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βασίζονται σε νέες αρχές», είπε.

Το σχόλιο απευθύνεται στο Γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, Αλεξέι Ντανίλοφ, ο οποίος είπε το Σάββατο ότι ο εχθρός του Κιέβου βρισκόταν στο έδαφος από τις γειτονικές δημοκρατίες του Ντονμπάς μέχρι το Βλαδιβοστόκ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail