Ως ΥΠΕΞ δεν έκανε τίποτε αλλά τώρα "τουρκοφάγος" ο Κατρούγκαλος ζητά οριοθέτηση ΑΟΖ με Κύπρο και 12 ν.μ.

Freepen.gr - «Η Ελλάδα έχει απαράγραπτο κυριαρχικό δικαίωμα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα σύμφωνα με το δίκαιο της θάλασσας. Το τουρκικό casus belli στο Αιγαίο είναι παράνομο κ απαράδεκτο. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Στη συνέχεια σημειώνει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει επανειλλημένα καταθέσει προτάσεις για επεκταση νότια, δυτικά κ ανατολικά της Κρήτης κ στο Καστελλόριζο κ οριοθέτηση ΑΟΖ/υφαλοκρηπιδας στην Αν. Μεσόγειο με όλες τις όμορες χώρες κ την Κύπρο. Η Κυβέρνηση οφείλει να τοποθετηθεί επί της πρότασης μας». 

Δύο παρατηρήσεις.

Το σωστό είναι επανειλημμένα και όχι «επανειλλημένα»

Το ερώτημα είναι γιατί ο ίδιος ως ΥΠΕΞ και η κυβέρνηση που υπηρέτησε δεν έκαναν τίποτε από τα παραπάνω. Για ποιο λόγο όλοι στην αντιπολίτευση είναι λαλίστατοι και Κολοκοτρώνηδες και μόλις κυβερνούν μεταμορφώνονται ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail