Οι Ρώσοι φεύγοντας κατέστρεψαν όλες τις γέφυρες του Δνείπερου στη Χερσώνα

Οι πρώτες δορυφορικές εικόνες έδειξαν την κατεστραμμένη γέφυρα στο φράγμα Kakhovskaya στην περιοχή Kherson. Η γέφυρα καταστράφηκε αμέσως μετά την αποχώρηση του ρωσικού στρατού από τη δυτική όχθη του ποταμού Δνείπερου.

Οι ρωσικές δυνάμεις ανατίναξαν τις γέφυρες πέρα από τον ποταμό νωρίς το πρωί στις 11 Νοεμβρίου. Μια έκρηξη σημειώθηκε στη γέφυρα Antonovsky στις 5 το πρωί τοπική ώρα και η γέφυρα στον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovskaya ανατινάχτηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα.

Εν τω μεταξύ, οι μονομαχίες πυροβολικού κατά μήκος του ποταμού Δνείπερου συνεχίζονται. Χθες το βράδυ, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβάρδισαν σφοδρά τις υποχωρούσες ρωσικές μονάδες στις διαβάσεις του ποταμού. Ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού, χτυπήθηκε μια από τις κλειδαριές του φράγματος Kakhovskaya.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail