Κορυφαίος παρουσιαστής του Fox News: Ο Ζελένσκι "ψεύδεται" για να παρασύρει τις ΗΠΑ στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

Freepen.gr - Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι μπορεί να λέει «εσκεμμένα ψέματα για να μας βάλει σε πόλεμο», δήλωσε ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, το βράδυ της Τετάρτης. Η άρνηση του Ζελένσκι να παραδεχτεί πως ένας ουκρανικός πύραυλος προκάλεσε μια θανατηφόρα έκρηξη στην Πολωνία τον κάνει «να μην αξίζει να τον υποστηρίξουμε», πρότεινε ο Κάρλσον.

Ο Ζελένσκι «διέταζε τις ΗΠΑ να ηγηθούν του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου αμέσως» μετά την έκρηξη, είπε ο Κάρλσον στους τηλεθεατές του. «Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ήταν εντελώς λάθος».

Ο Ζελένσκι είχε δηλώσει πως: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτός δεν είναι ο πύραυλός μας [...] Πιστεύω ότι ήταν ένας ρωσικός πύραυλος, με βάση τις στρατιωτικές μας αναφορές».

«Αυτό δεν είναι μόνο αναληθές», είπε ο Carlson. «Είναι ένα ψέμα που θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια Αμερικανούς. Πρέπει λοιπόν να αναρωτηθείτε, είναι καιρός να σταματήσετε να υποστηρίζετε αυτόν τον τύπο; Μπορεί ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος; Λέει ψέματα επίτηδες για να μας βάλει σε πόλεμο;».

«Ίσως δεν αξίζει να τον υποστηρίξουμε εξαρχής. Ίσως είναι απλώς ένας άλλος διεφθαρμένος ισχυρός άνδρας της Ανατολικής Ευρώπης με αθλητική φόρμα, που γίνεται όσο πιο πλούσιος μπορεί με αμερικανικά χρήματα».

Ο Κάρλσον υπήρξε επί μακρόν επικριτής της υποστήριξης των ΗΠΑ προς τον Ζελένσκι, υποστηρίζοντας ότι η Ουκρανία δεν είναι δημοκρατική και πως η παρέμβαση στη σύγκρουσή της με τη Ρωσία δεν είναι προς το συμφέρον της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail