Η Ρωσία δοκιμάζει ένα τουφέκι ικανό να καταρρίψει αμερικανικά drones

Freepen.gr - Το εργαστήριο PPSh έχει αναπτύξει μια νέα τροποποίηση του πυροβόλου ηλεκτρονικού πολέμου LPD-802 που είναι ικανό να καταστρέψει τα αμερικανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) και αυτή την στιγμή δοκιμάζει το νέο σύστημα, ανέφερε το TASS την Τρίτη.

Η εταιρεία είπε: «Αυτή την στιγμή, το jammer LPD-802 υποβάλλεται σε όλες τις απαιτούμενες δοκιμές. Το εσωτερικό του LPD-802 έχει ανανεωθεί πλήρως και διαθέτει μικρότερες διαστάσεις, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του. Σε σύγκριση με το μοντέλο LPD-801, το LPD-802 διαθέτει βελτιωμένη ισχύ και πρόσθετο εύρος συχνοτήτων εμπλοκής για την καταστολή των αμερικανικών drones».

Πρόσθεσε ότι το νέο jammer διαθέτει μια τροποποιημένη ικανότητα να καταστέλλει τα κανάλια δορυφορικής πλοήγησης και μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης μπαταρίας, η οποία θα ενισχύσει την αντοχή του όπλου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail