Η Εποχή των Επικίνδυνων Τσαρλατάνων

REUΤΕRS/Dadο Ruvic
Αφού έχασε την ηθική και πνευματική της πυξίδα, η δυτική ανθρωπότητα θα δυσκολευτεί να αποφύγει την καταστροφή αν συνεχίσει να ακολουθεί τους επικίνδυνους τσαρλατάνους.

Ο Έλον Μασκ, το εξέχον μωρό τρομερό του παγκοσμιοποιητικού συνόλου, δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει. Στο πρόσφατο επιχειρηματικό φόρουμ των G20 στην Ινδονησία, χωρίς προφανή κίνητρο που να σχετίζεται με τη συγκέντρωση, δήλωσε ότι «ίσως βρούμε εξωγήινους πολιτισμούς ή ανακαλύψουμε πολιτισμούς που υπήρχαν πριν από εκατομμύρια χρόνια». Η παράξενη ανακοίνωση εκδόθηκε σε μια κατάλληλα μυστικιστική ατμόσφαιρα, συμπεριλαμβανομένου ενός κρυστάλλινου αποκρυφιστικού μπολ που βρίσκεται στο προσκήνιο, με τον Μασκ να κάθεται στο σκοτάδι, φορώντας ένα παραδοσιακό ινδονησιακό μπατίκ πουκάμισο και περιτριγυρισμένο από κεριά, καθώς πρόσφερε ένα «όραμα» για το μέλλον. Εκτός από τους εξωγήινους περιελάμβανε επίσης βαθιές σήραγγες και πυραυλοτουρισμό.

Stephen Karganovic - strategic-culture.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Δεν υπάρχει κανένα αρχείο από κανέναν από τους παρευρισκόμενους να θέτει στον Μασκ το προφανές ερώτημα: τι τον επιτρέπει να κάνει εικασίες για αυτά τα θέματα; Υπάρχουν πενιχρές πληροφορίες για την εκπαίδευση και τα επιτεύγματα του Μασκ, αν εξαιρέσουμε το ευρέως γνωστό γεγονός του ξαφνικού, ανεξήγητου και θεαματικού πλουτισμού του, στο ίδιο επίπεδο με παρόμοιες «ιστορίες επιτυχίας» που περιλαμβάνουν την εμφάνιση μεγιστάνων «από το πουθενά» τη δεκαετία του 1990 στη Ρωσία.

Τα ελάχιστα διαθέσιμα βιογραφικά δεδομένα για τον Μασκ περιλαμβάνουν τέτοια στοιχεία εκκολαπτόμενης ιδιοφυΐας όπως η δημιουργία ενός βιντεοπαιχνιδιού στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών. Όσον αφορά την πραγματική εκπαίδευση, λέγεται ότι το 1997 ο ​​Μασκ έλαβε πτυχίο «φυσικής και οικονομίας» από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Ο εκλεκτικός μελετητής Μασκ στη συνέχεια εγγράφηκε στο Στάνφορντ για να συνεχίσει μεταπτυχιακές σπουδές στη φυσική, τις οποίες εγκατέλειψε μετά από μόνο δύο ημέρες διαμονής επειδή «αισθανόταν πως το Διαδίκτυο είχε πολύ περισσότερες δυνατότητες για να αλλάξει την κοινωνία από ό,τι να εργαστεί στη φυσική».

Περιττό να πούμε πως ο Έλον Μασκ δεν είναι ο μόνος επιφανής σύγχρονος μας στις μέρες μας που χρησιμοποιεί στρατηγικά τη φήμη και τα χρήματα για να «αλλάξει την κοινωνία». Ο διαβόητος Μπιλ Γκέιτς είναι άλλο ένα πολύ γνωστό παράδειγμα. Σε επίπεδο ικανοτήτων, οι ομοιότητες μεταξύ αυτών των δύο είναι εντυπωσιακές. Όπως ο Μασκ, ο Γκέιτς έχει μηδενική ουσιαστική εκπαίδευση ή εξειδίκευση σε οτιδήποτε. Είναι απλώς αυτό που στην Αμερική ήταν γνωστός περιφρονητικά (αλλά στην περίπτωση του Γκέιτς με ακρίβεια) ως άτομο που εγκατέλειψε το λύκειο. Όπως ο Μασκ, έτσι και ο Γκέιτς ασχολήθηκε με την τεχνολογία των υπολογιστών από νεαρή ηλικία, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι είχε αναζητήσει ή απέκτησε κάποια ειδική εκπαίδευση ή γνώση σε οτιδήποτε, είτε πρόκειται για ιατρική, ευγονική, φαρμακολογία ή οποιονδήποτε από τους άλλους τομείς που επηρέασε κρίσιμα με τα τεράστια χρηματικά ποσά που ήρθαν να συγκεντρωθούν υπό τον έλεγχό του. Στην πραγματικότητα,Εκτός από τη διπλή διασταύρωση των επιχειρηματικών του εταίρων για προσωπικό πλεονέκτημα, δεν είναι γνωστό πως κατά τη διάρκεια της ενεργού ζωής του ο Γκέιτς είχε καταφέρει κάτι ιδιαίτερα.

Στην κοινωνία του θεάματος, στην οποία έχει μετατραπεί η συλλογική Δύση, κυριαρχούν οι Kim Kardashians και Angelina Jolies. Οι γοητευμένοι καταναλωτές του BS είναι πολύ αποπροσανατολισμένοι για να απαιτήσουν να δουν διαπιστευτήρια, είτε από στάρλετ του Χόλιγουντ είτε από πλούσιους «φιλάνθρωπους» μεγιστάνες που προσπαθούν να γεμίσουν το εσωτερικό τους κενό στρέφοντας την επικίνδυνη αναζήτηση της κοινωνικής μηχανικής. Η έννοια της εξουσίας, στο ευρύ της φάσμα που κυμαίνεται από πολιτικό έως ακαδημαϊκό, στη δυτική νεοφιλελεύθερη κοινωνία έχει καταρρεύσει εντελώς. Η φθηνή φήμη και τα άφθονα χρήματα σε αυτήν την κοινωνία είναι επαρκή προσόντα για να πας σε κάθε θέμα.

Ενώ ένας κερδισμένος κανένας, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, διαφθείρει τα ιδρύματα για να υποστηρίξει το ακατάσχετο γουρουνάκι του, ένας σεβαστός και διάσημος ιατρός όπως ο Δρ. τσαρλατάνος.

Η θλιβερή πραγματικότητα των δυτικών κοινωνιών είναι πως στο ένα ζήτημα πολιτικής μετά το άλλο ο τόνος διαμορφώνεται από τσαρλατάνους, αυτοαποκαλούμενες ψεύτικες αρχές ή στα ρωσικά, απατεώνες των ομοίων των Μασκ και Γκέιτς, των οποίων κάθε λέξη απορροφάται από ένα ανίδεο και μπερδεμένο κοινό. Αυτοί οι τσαρλατάνοι επηρεάζουν τα μυαλά και διαμορφώνουν γεγονότα σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής, όχι μόνο στην ψυχαγωγία που τους έχει χρησιμεύσει ως αποτελεσματικό εφαλτήριο για τη διαφθορά των συνηθειών και των ηθών, αλλά και στην πολιτική, στη δημοσιογραφία, την επιστήμη, παρακμιακή τέχνη , ψεύτικη υποτροφία και ούτω καθεξής.

Το σημαντικό ζήτημα της έκτασης της αποτελεσματικής δύναμης και επιρροής των απατεώνων μπορεί προς το παρόν να παραμεριστεί. Η παρατήρηση του κοινωνιολόγου Andrey Fursov θα πρέπει να λαμβάνεται πάντα υπόψη, ότι αν έχετε ακούσει για το όνομα κάποιου, το πιθανότερο είναι ότι είναι απλώς ο πράκτορας κάποιου, μια πρόσοψη για κρυφούς σκηνοθέτες, παρά ένας γνήσιος διευθυντής. Αλλά είτε με την ιδιότητα των οργάνων είτε λιγότερο πιθανώς ως γνήσιων ηθοποιών, η ζημιά που προκάλεσαν αυτοί οι υπέροχα πλούσιοι απατεώνες, άνθρωποι με αμφισβητήσιμη ακεραιότητα και σκοτεινές βιογραφίες, ήταν τεράστια.

Αρκεί να αναφέρουμε τον Τζορτζ Σόρος, το πρωτότυπο των υπηκόων μας, τον κυνικό προδότη των δικών του ανθρώπων και πρόθυμο συνεργάτη των βασανιστών τους και τον αδίστακτο χειριστή της χρηματοπιστωτικής αγοράς που το 1997 προκάλεσε τεράστια καταστροφή σε εκατομμύρια στη Νοτιοανατολική Ασία με την ψυχοπαθή εξήγηση πως σκοπός του είναι να βγάλει χρήματα, όχι να προστατέψει την υλική ευημερία των θυμάτων του. Το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας με το παραπλανητικό όνομα του Σόρος υπήρξε το κέντρο της ανατροπής στις περισσότερες χώρες του κόσμου και έχει απαγορευτεί και εκδιωχθεί από πολλές από αυτές.

Οι πονηρές πρακτικές της διεστραμμένης κοινωνικής μηχανικής που παραδειγματίζονται από τον Σόρος έχουν ακολουθηθεί μανιωδώς από τους Γκέιτς και Μασκ. Όπως ο Σόρος στους τομείς του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός του, και επίσης αφού αγόρασε για τον εαυτό του τον ισχυρό τίτλο του «φιλάνθρωπου», ο Γκέιτς έχει αντλήσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε μια ποικιλία αντιανθρώπινων έργων. Έρχονται στο μυαλό, για να αναφέρουμε μόνο μερικά, το τεχνητό σκοτάδι του ήλιου, τις εκστρατείες στείρωσης στην Αφρική με τη μορφή διανομής δωρεάν εμβολίων, τις παράνομες ιατρικές δοκιμές που στοχεύουν ανυποψίαστους αγρότες στην Ινδία και την ενεργητική προώθηση ενός γενικού παγκόσμιου πληθυσμού σχέδιο μείωσης που στοχεύει στην φυσική εξάλειψη του μεγαλύτερου μέρους των σημερινών κατοίκων της γης. Ένα πολύ φιλόδοξο λύκειο που το εγκατέλειψε σίγουρα, αλλά κάποιος φιλάνθρωπος!

Όταν ένας σημαντικός πολιτικός υποστήριξε πρόσφατα πως οι δυτικές ελίτ ήταν «σατανικές» ως προς την έμπνευσή τους, δεν φαίνεται ότι ήταν πολύ μακριά.

Όπως οι σύντροφοί του Σόρος και Γκέιτς, ο Έλον Μασκ χρησιμοποιεί επίσης τις τεράστιες ποσότητες χρημάτων που έχει στη διάθεσή του για να παρέμβει επιθετικά σε κάθε πιθανό τομέα, από την οργάνωση πραξικοπημάτων στη Νότια Αμερική για τη λεηλασία των τοπικών ορυκτών πόρων μέχρι την ένεση στην ουκρανική σύγκρουση με τη δορυφορική τεχνολογία που ελέγχει, και –όπως είδαμε παραπάνω– στρίβει τα μυαλά των ταλαιπωρημένων ακροατήριών του με την αναφορά στους εξωγήινους.

Μάλλον εν αγνοία του, στην ομιλία του στο G20 ο Musk έθιξε ένα θεμελιώδες σημείο της Ορθόδοξης εσχατολογίας, τη διδασκαλία ότι στο τέλος του χρόνου η έλευση του ψεύτικου μεσσία και η ψεύτικη σωτηρία που φέρνει θα αναγγελθούν από δαίμονες με το πρόσχημα του εξω-επίγειου. Από αυτή την άποψη, ο Άγιος Γαβριήλ Οργκεμπάτζε της Γεωργίας εξέδωσε την ακόλουθη προειδοποίηση ότι ο Μασκ και όλοι όσοι τον παίρνουν στα σοβαρά θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά πριν εμπλέξουν άλλους στον ιστό της εξαπάτησής τους:

«Κατά την εποχή του Αντίχριστου, ο ισχυρότερος πειρασμός θα είναι η προσμονή της σωτηρίας από τον κόσμο, από ανθρωποειδή, εξωγήινους που είναι στην πραγματικότητα δαίμονες. Σπάνια θα πρέπει να κοιτάξει κανείς ψηλά στον ουρανό, καθώς τα σημάδια μπορεί να είναι απατηλά και έτσι μπορεί να καταστραφεί».

Αφού χάσει την ηθική, διανοητική και πνευματική της πυξίδα, η μπερδεμένη δυτική ανθρωπότητα θα είναι δύσκολο να αποφύγει την καταστροφή αν συνεχίσει να ακολουθεί τους επικίνδυνους τσαρλατάνους που έχουν σφετεριστεί τις θέσεις της πρώτης σειράς στη δημόσια αρένα του ετοιμοθάνατου κόσμου τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail