Η Ρωσία μόλις χτύπησε την Πολωνία; Όχι, ήταν ουκρανικός πύραυλος!

Σήμερα (Τρίτη) σηματοδοτείται ο μεγαλύτερος ρωσικός βομβαρδισμός της Ουκρανίας με κατευθυνόμενους πυραύλους ακριβείας και drones. Το ουκρανικό αντίστοιχο του Πενταγώνου, σύμφωνα με πληροφορίες, χτυπήθηκε στο Κίεβο. Και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν τώρα μανιωδώς ότι η Ρωσία εκτόξευσε πύραυλο με στόχο στην Πολωνία. Η Ρωσία το αρνείται κατηγορηματικά και οι αρχικές εικόνες της «συσκευής» που προσγειώθηκε στην Πολωνία φαίνεται να δείχνουν έναν αντιαεροπορικό πύραυλο S-300.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Το μεγάλο αναπάντητο ερώτημα είναι εάν επρόκειτο για λάθος, δηλαδή, η Ουκρανία στόχευσε τους εισερχόμενους ρωσικούς πυραύλους και οι S-300 έχασαν τον στόχο τους και έπεσαν εντός πολωνικού εδάφους, ή ήταν μια προσπάθεια κατασκευής μιας προβοκάτσιας, δηλαδή, να κατηγορήσει τη Ρωσία για εκτόξευση του πυραύλου και να δημιουργήσει ένα πρόσχημα για να επικαλεστεί το άρθρο 5 της συνθήκης του ΝΑΤΟ και να φέρει το υπόλοιπο ΝΑΤΟ στον πόλεμο για να σταματήσει τη Ρωσία. Η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει πρώτον, ένα από τα θραύσματα του S-300 που προσγειώθηκε στην Πολωνία με κρότο, και δεύτερον, έναν πλήρως άθικτο πύραυλο S-300.


Ούτε η Πολωνία ούτε οι Βρετανοί φαίνονται διατεθειμένοι να περιμένουν την εξέλιξη των γεγονότων και κραδαίνουν τα ξίφη τους σχετικά με την ανάγκη επίκλησης του άρθρου 5 του Χάρτη του ΝΑΤΟ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, αντίθετα, επιδεικνύουν μεγάλη προσοχή. Μέρος του λόγου αυτής της διστακτικότητας είναι η οικονομική κατάρρευση της FTX, η οποία αποκαλύπτει στοιχεία ότι οι Δημοκρατικοί, ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι, οι Ουκρανοί και η FTX οργάνωσαν ένα περίπλοκο σχέδιο χρηματοοικονομικών μιζών. Το σχέδιο περιλάμβανε πολλά υποσχόμενα μέλη του Κογκρέσου που έστειλαν χρήματα στην Ουκρανία μια βαριά συνεισφορά με τη σειρά τους από έναν Δημοκρατικό ευεργέτη. Στην προκειμένη περίπτωση ο ιδιοκτήτης της FTX. Μόλις τα δολάρια ΗΠΑ πιστώθηκαν στον λογαριασμό της Ουκρανίας, ο Πρόεδρος Ζελένσκι και οι συνεργάτες του πήραν μέρος των εσόδων για να αγοράσουν κρυπτονομίσματα από την FTX. Η FTX, με τη σειρά της, έστειλε μερικά από αυτά τα κεφάλαια πίσω στα συνεργαζόμενα μέλη του Κογκρέσου και της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών. Αυτό το σχέδιο ξετυλίγεται. Τα ανδρείκελα πίστεψαν λανθασμένα πως η κρυπτογράφηση είναι μη ανιχνεύσιμη. Οχι. Χάρη στην αλυσίδα του μπλοκ, είναι εξαιρετικά ανιχνεύσιμη.

Εάν γίνει επίκληση του άρθρου 5 λόγω της υποτιθέμενης επίθεσης στην Πολωνία, τότε αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη, επικίνδυνη κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία. Πολλά πολωνικά στρατεύματα έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία τον τελευταίο μήνα και αμφιβάλλω αν οι ηγέτες στη Βαρσοβία έχουν τη διάθεση να διαπραγματευτούν.

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος Ζελένσκι έδωσε μια σχιζοφρενική ομιλία για τους πυραύλους που έσπασαν σε ολόκληρη την Ουκρανία.

https://rumble.com/embed/v1s4yti/?pub=5azz7

Από τη μία πλευρά, αναγνωρίζει ότι οι ρωσικοί πύραυλοι έχουν ρίξει την ηλεκτρική ενέργεια σε πολλές πόλεις, γεγονός που επηρεάζει επίσης την ικανότητα παροχής νερού και θερμότητας σε περισσότερους από 10 εκατομμύρια Ουκρανούς. Στη συνέχεια, όμως, κάνει αυτόν τον περίεργο ισχυρισμό, δηλαδή, καυχιέται πως τα δυτικά συστήματα αεράμυνας έχουν καταρρίψει τους περισσότερους από αυτούς τους ρωσικούς πυραύλους. Αλήθεια; Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους δύο διαδοχικούς πυραύλους που έπληξαν το Κίεβο νωρίτερα σήμερα:


Δεν ξέρω πού βρίσκονται οι NSAAMs, αλλά σίγουρα δεν ήταν σε θέση να σταματήσουν αυτές τις επιθέσεις στο Κίεβο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail