Η Ρωσία έχει περισσότερα όπλα στο οπλοστάσιό της για χρήση στην Ουκρανία - Μεντβέντεφ

Ekaterina Shtukina/ΡΟΟL/ΤΑSS
Freepen.gr - Σήμερα, η Ρωσία οικοδομεί μια ισότιμη παγκόσμια τάξη για το μέλλον και πολεμά μόνη της ενάντια στη Δύση, προστατεύοντας τους πολίτες της και παίρνοντας πίσω τα εδάφη της, δήλωσε το Σάββατο ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

"[Θα ήθελα] να επαναλάβω ότι η Ρωσία είναι αυτή που προστατεύει τους πολίτες της. Και πως αυτή η χώρα είναι που επέστρεψε και έχει ήδη επανασυντονίσει τα ρωσικά εδάφη, όχι το αντίστροφο. Και θα συνεχίσει να παίρνει πίσω τα εδάφη της", έγραψε στο κανάλι του στο Telegram, συνοψίζοντας το αποτέλεσμα του 2022.

«Είναι η Ρωσία, και όχι οι [Ηνωμένες Πολιτείες] ή η Μεγάλη Βρετανία ή το ζοφερό Κίεβο, που χτίζουν μια μελλοντική παγκόσμια τάξη» και «θα οικοδομηθεί μια τέτοια ισότιμη παγκόσμια τάξη», πρόσθεσε. 

«Η Ρωσία πολεμά μόνη της εναντίον του ΝΑΤΟ και της Δύσης, επομένως το να κάνουμε παραλληλισμούς με το παρελθόν είναι είτε λανθασμένο είτε συμβατικό», υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, η Ρωσία κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να σώσει τις ζωές των υπηρετών της και των πολιτών της κατά την εκτέλεση μαχών. Σχολιάζοντας τα όπλα που χρησιμοποιεί η Ρωσία στην ειδική στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία, είπε: «Για λόγους που είναι προφανείς σε όλους τους λογικούς ανθρώπους, η Ρωσία δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη ολόκληρο το οπλοστάσιο της. Ούτε έχει πλήξει όλους τους πιθανούς εχθρικούς στόχους. <…> Όλα στον καιρό τους».

Ο Μεντβέντεφ κατέληξε λέγοντας ότι μόνο η ενότητα, η καθημερινή σκληρή δουλειά και το υψηλότερο ηθικό θα βοηθούσαν τη χώρα να κερδίσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail