Ο Ζελένσκι και η Δύση κάνουν τους Ουκρανούς να βιώσουν τον πιο σκληρό χειμώνα όλων των εποχών

Freepen.gr - Ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι σκληρός για την Ουκρανία λόγω της δυτικής βοήθειας και των ενεργειών του Ζελένσκι, δήλωσε ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας Γιούρι Σβίτκιν, γράφει η Izvestia.

Ο ουκρανικός λαός υποφέρει εξαιτίας των πράξεων του Ζελένσκι. Επιπλέον, οι δυτικές χώρες υποφέρουν επίσης επειδή οι κυβερνήσεις τους παραμελούν τα συμφέροντα των κοινών ανθρώπων και προμηθεύουν το Κίεβο με όπλα και διάφορες γεννήτριες, είπε ο βουλευτής.

Η Ρωσία χτυπά τις κρίσιμες υποδομές της Ουκρανίας ως απάντηση στις προμήθειες όπλων και την υποστήριξη που παρέχει η Δύση στο καθεστώς του Κιέβου, δήλωσε ο Γιούρι Σβίτκιν.

Ο Κλίτσκο προειδοποιεί για τον πιο σκληρό χειμώνα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο επερχόμενος χειμώνας μπορεί να γίνει ο χειρότερος για τους Ουκρανούς από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω διακοπών ρεύματος, δήλωσε ο δήμαρχος του Κιέβου Vitali Klitschko στις 23 Νοεμβρίου.

"Θα είναι ο χειρότερος χειμώνας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο", είπε ο Κλίτσκο . Είπε πως λόγω μαζικών διακοπών ρεύματος, μέρος του Κιέβου θα πρέπει να εκκενωθεί.

Την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, έγινε γνωστό ότι όλοι οι πυρηνικοί σταθμοί, καθώς και οι περισσότεροι υδροηλεκτρικοί σταθμοί και θερμοηλεκτρικοί σταθμοί που βρίσκονται στην επικράτεια της Ουκρανίας, έμειναν προσωρινά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ως αποτέλεσμα των ρωσικών πυραύλων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail