Φυγόποινος το έπαιζε κατασκευαστής στη Μέση Ανατολή και τσέπωνε προκαταβολές

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 15-11-2022 στη Νέα Μάκρη, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών και μετά από επισταμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 61χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (7) ετών για απάτη κατ΄εξακολούθηση άνω των -120.000- ευρώ.

Ειδικότερα, ο 61χρονος με τη συνδρομή συνεργού, υποδυόμενος τον εύρωστο επιχειρηματία, εμφανίζονταν ψευδώς ως ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας που πραγματοποιούσε επενδύσεις στον τομέα των κατασκευών, τόσο σε διάφορα σημεία της Ελληνικής επικράτειας, όσο και σε Αραβικές χώρες.

Στο πλαίσιο της εγκληματικής του δράσης έλαβε προκαταβολικά μεγάλα χρηματικά ποσά από παθόντες, χωρίς να παραδώσει τα συμφωνηθέντα κατασκευαστικά έργα, επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα.

Ο διωκόμενος αποκόμισε συνολικά παράνομο περιουσιακό όφελος τουλάχιστον -1.000.000- ευρώ.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail