Αλλάζουν όλα στα γαλάζια ψηφοδέλτια!

Ο Κυριάκος παίρνει πάνω του το παιχνίδι

Θα δώσω μία συμβουλή στους επίδοξους υποψήφιους: Μην πιστεύετε όποιον κι αν σας «διαβεβαιώσει» ότι θα είστε στα επόμενα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, εκτός εάν είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτός που θα σας το υποσχεθεί.

Από: newsbreak.gr / Γράφει ο Κύριος Μάξιμος

Οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν οβιδιακές αλλαγές στην σύνθεση των γαλάζιων ψηφοδελτίων, καθώς όλοι οι σχεδιασμοί ανατρέπονται και ο Κυριάκος παίρνει το παιχνίδι επάνω του, μαζί με ένα στενό επιτελείο ατόμων απολύτου εμπιστοσύνης. Το «ανατρεπτικό» της υπόθεσης είναι ότι ουδείς από τους εσχάτως πανηγυρίζοντες, «διαμένοντες» στο Μέγαρο Μαξίμου δεν πρόκειται να συνεισφέρει την άποψή του για τα ψηφοδέλτια!

Αυτή είναι πραγματικά μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, την οποία πιθανόν να μην γνωρίζουν ακόμα και όσοι θεώρησαν ότι θα πάρουν το κόμμα στα χέρια τους έπειτα από την απομάκρυνση του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Το αντίθετο. Ο Κυριάκος θα αναλάβει προσωπικά τις επιλογές, κυρίως στις μεγάλες περιφέρειες της Αττικής αλλά και όπου αλλού θα μπορούσαν να παρέμβουν συγκεκριμένα συμφέροντα ώστε να δημιουργήσουν πρόβλημα ακόμα και πριν την εκλογική διαδικασία.

Ο πρωθυπουργός φαίνεται να είναι αποφασισμένος ακόμα και να αντιμετωπίσει ένα πρόσκαιρο εκλογικό κόστος προκειμένου να διαφυλάξει την ακεραιότητα, αλλά κυρίως το αξιόπιστο των ψηφοδελτίων τα οποία θα πρέπει να απαρτίζονται από πρόσωπα που θα ελέγχονται από τον Μητσοτάκη και όχι «γνωστούς παράγοντες».

Ακόμα και για τους εκλεγμένους βουλευτές, οι επόμενοι μήνες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμοι, καθώς θα παρακολουθείται προσεκτικά η συμπεριφορά τους, οι μιντιακές επιλογές τους και η στήριξη που θα λαμβάνουν από εξωγενείς παράγοντες. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός ότι εάν κάποιοι βουλευτές επιλέξουν την «σιωπή προς όφελος συμφερόντων», αντί να βγούν να στηρίξουν ανοιχτά τον πρωθυπουργό στα μέτωπα που θα επιλέξει αυτός να ανοίξει, να μην βρίσκονται στα επόμενα ψηφοδέλτια!

Το στενό επιτελείο που θα ασχοληθεί με το τιτάνιο αυτό έργο, θα βρίσκεται εκτός του Μεγάρου Μαξίμου. Θα λογοδοτεί μάλιστα μόνο στον Κυριάκο κι άλλο ένα πρόσωπο, όχι συγγενικό, αλλά με διαχρονικά στενές σχέσεις με την οικογένεια.

Επί ποδός πολέμου λοιπόν…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail