Οι πέντε κορυφαίες συνέπειες που προήλθαν από τον τυχαίο βομβαρδισμό της Ουκρανίας στην Πολωνία

Η Ουκρανία βομβάρδισε κατά λάθος την Πολωνία το απόγευμα της Τρίτης, αφού ένας από τους πυραύλους της αντιαεροπορικής άμυνας δυσλειτούργησε και συνετρίβη στο έδαφος αυτού του μέλους του ΝΑΤΟ. Αντί να αναλάβει την ευθύνη για αυτό το ντροπιαστικό ατύχημα και να το περιστρέψει ευκαιριακά για να εκλιπαρεί για πιο σύγχρονα συστήματα από τη Δύση, το Κίεβο υποστήριξε ψευδώς πως η Ρωσία ήταν υπεύθυνη και στη συνέχεια κατηγόρησε όλους εκείνους που πιστεύουν το αντίθετο – στους οποίος αργότερα αποδείχθηκε ότι περιλάμβανε και τον Μπάιντεν – του να είσαι «Ρώσοι προπαγανδιστές».

Andrew Korybko / Παρουσίαση Freepen.gr

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των πέντε κορυφαίων συνεπειών που θα προκύψουν από αυτό το φιάσκο:

* Η αεράμυνα της Ουκρανίας είναι ξεπερασμένη

Τα δυτικά Mainstream Media (MSM) υπό την ηγεσία των ΗΠΑ υποστήριξαν ψευδώς ότι η Ουκρανία μπόρεσε να αποτρέψει αποτελεσματικά τα ολοένα και πιο έντονα χτυπήματα της Ρωσίας, ωστόσο αυτή η αφήγηση μόλις αποκαλύφθηκε ως ψέμα αφού ένας από τους απαρχαιωμένους πυραύλους της δυσλειτουργούσε στον αέρα και στη συνέχεια συνετρίβη κατά λάθος στην Πολωνία.

* Το ΝΑΤΟ γνώριζε την αλήθεια όλο αυτό τον καιρό

Το CNN ανέφερε ότι ένας ανώνυμος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ τους ενημέρωσε πως ένα από τα αεροσκάφη αυτής της αντιρωσικής συμμαχίας είχε παρακολουθήσει τον δύστροπο πύραυλο πριν χτυπήσει το Πολωνικό μέλος του μπλοκ, πράγμα που σημαίνει ότι γνώριζαν την αλήθεια για το τι συνέβη όλη αυτή την ώρα, γι' αυτό και δε βομβάρδισαν αμέσως τη Ρωσία.

* Το Κίεβο δεν είχε κανέναν ενδοιασμό για το ψέμα

Παρά το γεγονός πως ήταν υπεύθυνο για αυτό το ατύχημα και γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το ΝΑΤΟ γνώριζε την αλήθεια για το τι συνέβη, το Κίεβο δεν είχε κανένα ενδοιασμό να πει ψέματα μέσα από τα δόντια του από την απελπισία του να καλύψει τα πάντα και να προωθήσει τα δικά του συμφέροντα που σχετίζονται με την κλιμάκωση της ουκρανικής σύγκρουσης .

 * Οι ΗΠΑ δεν εκτίμησαν την αντιρωσική θεωρία συνωμοσίας του Κιέβου

Η ισχυρή επίπληξη του Μπάιντεν για την αντιρωσική θεωρία συνωμοσίας του Κιέβου που ισχυρίζεται ψευδώς ότι η Μόσχα ήταν υπεύθυνη για αυτό το ατύχημα δείχνει πως δεν την εκτιμούσε, δηλαδή επειδή κινδύνευε να κλιμακώσει τη σύγκρουση στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

* Η Δύση μπορεί σύντομα να γίνει απρόθυμη να συνεχίσει να τροφοδοτεί αυτόν τον πόλεμο μεσολάβησης

Η επικίνδυνη θεωρία συνωμοσίας του Κιέβου που κινδύνευε να προκαλέσει μια πυρηνική αποκάλυψη το απαξίωσε εντελώς, κάτι που σε συνδυασμό με τις φημολογούμενες συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ για την αποκλιμάκωση αυτού του πολέμου με αντιπροσώπους, θα μπορούσε να οδηγήσει στη Δύση να γίνει απρόθυμη να συνεχίσει να το τροφοδοτεί και έτσι να κρατήσει τα σύγχρονα όπλα.  

Λίγα λόγια θα ολοκληρώσουν τώρα την ανάλυση.

Η συνωμοτική προπαγάνδα του Κιέβου που στόχευε στην πυροδότηση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου έγινε από πολιτικά ιδιοτελή απόγνωση, απέτυχε εντελώς και στην πραγματικότητα χρησίμευσε ως αντιπαραγωγική για την υπόθεση της. Οι ΗΠΑ είναι αναστατωμένες για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων και το ότι οι ψευδείς ισχυρισμοί του πληρεξουσίου τους κινδυνεύουν να δυσφημήσουν το Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ αφού η Αμερική αποφάσισε να μην επιτεθεί στη Ρωσία. Αυτό δε σημαίνει πως θα απορρίψει την Ουκρανία σύντομα, αλλά ακριβώς αυτή η εμπιστοσύνη μεταξύ τους ξεφτίζει ξεκάθαρα, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εκπληκτικές συνέπειες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail