Δια πάσα νόσον...

photosforyou / pixabay
Σε τούτη τη χώρα έχουμε λύσεις για όλα τα προβλήματα!

Διασπορά κορωνοϊού; Κλείνεις τα περίπτερα μετά τις δώδεκα τα μεσάνυχτα, μοιράζεις παγουρίνο στα παιδιά, διώχνεις και τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και βζουνννν… τέλος η πανδημία!

Μιχάλης Τζανάκης

Ακρίβεια στα ράφια; Μακαρόνια Νο 6 σε πλαφόν και μην είδατε την ακρίβεια πουθενά! Εξαφανίστηκε από την χώρα δια παντός και αμφιβάλλω, αν διανοηθεί να ξανάρθει και στο μέλλον!

Καύσιμα στα ύψη; Σιγά μην μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης να κόβουν τσάρκα όλοι οι αργόσχολοι της χώρας! Ένα πενηνταρικάκι το τρίμηνο, συμπληρώστε άλλα 700 από την τσέπη σας και ούτε του παπά μην το πείτε!

Δε βρίσκετε ραντεβού για χειρουργείο; Κι εδώ οι «λύσεις» εύκολες και γρήγορες! Είτε πας στο ιδιωτικό το πρωί, είτε πας απόγευμα στο δημόσιο και στα δυο θα πληρώσεις αλλά επιτέλους μπορείς να επιλέξεις. Βέβαια, μπορείς να επιλέξεις πλέον να σε εγχειρήσει δημόσιος σε ιδιωτική κλινική ή ιδιώτης ιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο! Αρκεί να τα σκάσεις! Ο «τζάμπας» πέθανε!

Δεν έχουν τα σχολεία θέρμανση; Ευκολάκι κι αυτό! Πάρε έναν διαδραστικό πίνακα και πολύς σου είναι. Θέλουν τα νιάνιαρα και οι εκπαιδευτικοί και ζέστη τον χειμώνα! Πολύ αέρα τους έχει δώσει η κ. Υπουργός!

Ζορίζεσαι να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ; Κι εδώ άμεση παρέμβαση! Αντί πέντε δόσεις πληρώνεις σε δέκα και ο προϋπολογισμός της οικογένειας «απογειώνεται»! Δηλαδή πόσο πιο απλό είναι να ασκείς «νοικοκυρεμένη» οικονομική πολιτική!

Οι λογαριασμοί του ρεύματος είναι τρελοί; Καμία ανησυχία! Ρύθμισέ τους σε δόσεις! Τι θα τις κάνεις τις μισθουλάρες; Στον τάφο θα τις πάρεις;

Θα σου πάρει το ακίνητο η Τράπεζα; Καλά, πόσο απλή λύση υπάρχει! Γιατί παρακαλώ να ρισκάρεις  να στο πάρει το ακίνητο η τράπεζα και να μην σου το πάρει στα σίγουρα κανένα...δικό μας παιδί και «Μακεδονομάχος» ολκής, έτοιμος για ανακατάληψη των αλύτρωτων εδαφών στα βόρεια σύνορά μας! 

Καίτε πολύ ρεύμα; Οικονομία! Κλείστε φώτα, θερμοσίφωνες, κουζίνες, πλυντήρια, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, ηλεκτρικές σκούπες και σίδερα, κλιματιστικά και θερμαντικά σώματα, πάρτε και κανένα κηροπήγιο με τα απαραίτητα αξεσουάρ του και θα δείτε τους λογαριασμούς να πέφτουν από τα 1000 ευρώ στα 500!

Δεν αντέχουμε πια αυτήν την …γκρίνια, όπως θα έλεγε και ο επικεφαλής της (υπ)Ανάπτυξης εθνικός τενίστας!!!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail