Το Κίεβο βυθίζεται στο σκοτάδι καθώς το ΝΑΤΟ θυσιάζει την Ουκρανία

Freepen.gr - Ως αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων μαζικών χτυπημάτων σε εγκαταστάσεις ενεργειακής υποδομής της Ουκρανίας, η κατάσταση στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα γίνεται κρίσιμη. Το κρύο έχει επικρατήσει σε όλη την Ουκρανία και οι περισσότεροι πολίτες έμειναν χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Πολλοί από αυτούς δε θα μπορέσουν να επιβιώσουν σε τέτοιες συνθήκες. Ωστόσο, το καθεστώς του Κιέβου συνεχίζει να μάχεται με τη Ρωσία με επιβραβευτικά συνθήματα, αγνοώντας το τίμημα εκατοντάδων ζωών αμάχων. Οι δυτικοί εταίροι του Κιέβου συνεχίζουν να τροφοδοτούν τη φωτιά και να αποκαλύπτουν την υποκρισία της πολιτικής τους, αναφέρει το southfront.org.

Ως αποτέλεσμα της τελευταίας πυραυλικής επίθεσης από τις ρωσικές δυνάμεις, περίπου δώδεκα στρατηγικά αντικείμενα υπέστησαν ζημιές.

Από το πρωί της 24ης Νοεμβρίου, πάνω από το 70% του Κιέβου παραμένει χωρίς ρεύμα. Δεν υπάρχει νερό στη μισή πρωτεύουσα. Συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Σε τρεις πυρηνικούς σταθμούς στην Ουκρανία, στους οποίους περιλαμβάνονται οι σταθμοί Yuzhno-Ukrainskaya, Khmelnitsky και Rivne, οι μονάδες παραγωγής ενέργειας απενεργοποιήθηκαν. Σύμφωνα με την Energoatom, οι μονάδες ισχύος άρχισαν να λειτουργούν «στον τρόπο σχεδιασμού, χωρίς να παράγουν στο σύστημα ισχύος».

Για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις σε εγκαταστάσεις ενεργειακής υποδομής, η Ρωσία τιμήθηκε με τον τίτλο του «κρατικού χορηγού της τρομοκρατίας» από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είναι εκπληκτικό πώς η Ευρωπαϊκή Ένωση αγνόησε κυνικά πως το Κίεβο διέκοψε την παροχή ενέργειας και νερού στο Ντονμπάς και εξαπέλυσε μια λεγόμενη αντιτρομοκρατική επιχείρηση εναντίον του ίδιου του πληθυσμού του. Επίσης το 2014, στα μέσα του χειμώνα, το καθεστώς του Κιέβου διοργάνωσε Blackout στην Κριμαία και απέκλεισε το κανάλι της Βόρειας Κριμαίας, αφήνοντας τη χερσόνησο χωρίς νερό που απαιτείται για την υποστήριξη οποιασδήποτε γεωργικής εργασίας. Με τη σειρά του, ο σημερινός πρόεδρος της Ουκρανίας, ο οποίος έγινε ο κύριος μαχητής για τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία, όντας τότε κλόουν στην τηλεόραση, κορόιδευε στις εκπομπές του κατοίκων της Κριμαίας που διψούσαν.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ σχολίασε το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπονοώντας την ανθυγιεινή πολιτική της Δύσης: «Κατά τη γνώμη μου, όλα είναι προφανή για όλους τους υγιείς ανθρώπους, αλλά δεν έχω ιατρική εκπαίδευση».

Εν τω μεταξύ, η ιστορία των ουκρανικών πυραύλων στο έδαφος της Πολωνίας, η οποία έχει ήδη μεταγλωττιστεί με το πρόσχημα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, πλησιάζει στο τέλος της, αφήνοντας λιγότερες αμφιβολίες ότι επρόκειτο για στημένη πρόκληση.

Η Γερμανία είχε προηγουμένως συμφωνήσει να στείλει πυραυλικά συστήματα Patriot στην Πολωνία.

Ωστόσο, η Βαρσοβία αποφάσισε πως ήταν πιο βολικό να υπερασπιστεί τη χώρα από το έδαφος της Ουκρανίας. Ο Πολωνός υπουργός Άμυνας πρότεινε στη Γερμανία να μεταφέρει τα συστήματα Patriot στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα συστήματα μπορούν να αναπτυχθούν στα δυτικά σύνορα της Ουκρανίας για την προστασία της χώρας του.

Το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί όλη την εφευρετικότητα και την υποκρισία του σε μια προσπάθεια να κερδίσει τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, όχι πληρώνοντας με τις ζωές των πολιτών του, αλλά θυσιάζοντας την Ουκρανία και τον πληθυσμό της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail